המילה "גבר"

babyface13

New member
המילה "גבר"

בשנים האחרונות רווח השימוש במילה "גבר",פעם נהגו בעיקר ערסים לומר את זה למישהו אחר ,לדוגמא "גבר יש לך סיגריה?" (מזל שהפסקתי לעשן :))
והיום בכל מקום ובכל זמן ,כולם משתמשים במילה הזו,ליתר דיוק גברים משתמשים במילה הזו כדי לפנות למשהו.
לי באופן אישי המילה הזו מציקה,אולי זה נחשב לא נורמלי אבל זה באמת מעצבן אותי כל פעם מחדש, זה מרגיש לי כמו אחוות גברים מזוייפת,ואין לי הרבה אמפטיה כלפי המין הגברי. וזה למרות שאני ממין זכר.

לפני שנים זו היתה פה מילת גנאי והשתמשו בה במרכאות

בשנים האחרונות שכבת הערסים שמחקה את השחורים העניים והאלימים מהרלם ניו יורק (שפונים זה לזה במילה dude וגם man ) התחילה להשתמש במילה הזו, בטון שחצני ופוגעני לאוזן נשית.
כשאני שומעת ערס צועק לערס אחר "גבר" אני אומרת בקול: "גבר עם אבר, חת'כת דבר, שתרד לקבר".

babyface13

New member
כן אבל מצד שני שהם רוצים לרדת על נשים.

הם אומרים "היא נראית כמו גבר",חומר למחשבה....

Berethor

New member
בדרך כלל להראות או להתנהג בשונה מהמגדר שלך לא נחשב לדבר טוב

יחד עם זאת, המשמעות של "נראית כמו גבר" לאישה יכולה להיות בעייתית יותר "מנראה כמו אישה" לגבר, משום שהכוונה יכולה להיות גם למישהי שנראת לא משהו, בלשון המעטה, מבחינה פיזית, ולא דווקא בגלל ליבוש גברי או תחביבים גבריים למשל, גבר "שנראה כמו אישה", במיוחד בתווי פנים, בדרך כלל נראה טוב, במבנה גוף עדיין להיות שרירי עדיף לגבר, אבל להיות רזה יכול להיחשב לclose second מבחינת רוב האנשים.

"An unfeminine female character looks like, or is mistaken for, a male. Sometimes this is to show that she's as tough as a guy, sometimes to show that she's a Butch Lesbian, but frequently just to show that she's unattractive. Often used for comedy, in which case she may be an Abhorrent Admirer."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LadyLooksLikeADude

babyface13

New member
בקיצור כל מה שגברי הוא מכוער ,לי זה ברור.

אף גבר לא באמת רוצה להיות בעל מראה גברי (כתפים רחבות שעיר וכו')וכל מי שטוען כך ברוב המכריע של המקרים משקר,לא נראה לי
שבאמת יש גברים שרוצים שיהיה להם כתפיים רחבות ,למרות כל הפגנת המצ'ואיסטיות,כי מעבר לזה שזה מכוער,אף אחד לא רוצה שבגד מסויים לא יעלה עליו.

Berethor

New member
כרגיל אתה מגזים, כתפיים רחבות וגוף שרירי נחשב לדבר אטרקטיבי

אצל גבר, אף אחד לא משקר בנושא, רוב האנשים חושבים שזה נראה גברי ויפה, זה שאתה לא אוהב את זה באופן אישי זאת הבעיה שלך, ואפילו הפנתרית חברתך מודה בזה שגבר שרירי נראה טוב. שיער גוף בהחלט שנוי במחלוקת, ועצם זה שהצ'יפנדיילס מסירים שיער גוף, אבל בעלי גוף שרירי, זה גם עדות לכך ששרירים נחשב לדבר טוב, אבל שיער גוף פחות, בלשון המעטה. מה שכן, גברים שעירים יותר מנשים באופן טבעי, אבל גם הנשים הן לא חלקות באופן טבעי, ולכן לטעון שגוף חלק זה מאפיין נשי טבעי, זה פשוט לא נכון, פחות שעיר זה עדיין לא חלק, גוף חלק יש באופן טבעי יש רק אצל תינוקות. יש שרירים במידה מוגזמת, בדרך כלל בעזרת סטרואידים, שנראים רע, אבל שרירים בטעם טוב מתאימים לגבר ונראים טוב על גבר. מה שכן, בדומה לשיער גוף, גברים שרירים יותר מנשים באופן טבעי, אבל כדי להגיע לגוף אתלטי בדרך כלל צריך לא מעט אימונים, כדי להשיג את זה אופן טבעי, ולכן זה לא דבר כל כך פשוט.

babyface13

New member
איזו מידה הם לובשים XL? או אולי XXL?

לא תודה ,אני ממש לא רוצה להראות כמוהם,זה לא ממש מראה פרופורציונלי ,הרוחב גדול יותר מדי ביחס לגוף והם נראים כמו קוביה.

Berethor

New member
אתה מעדיף להיות סקיני ולא גברי, אבל זה לא יותר פרופורציונלי

למי אכפת מה המידה שלהם? אני מניח שאתה חושב שמראה כמו בתמונה הזאת הוא "עדיף".

עליי לומר לך שהגוף הגברי ה"מטופח" הנמאס עליי לגמרי והתמונה

שאתה מביא פה מעוררת בי לא רק אדישות אלא דחיה.
הגוף הגברי משעמם.

Berethor

New member
את משנה את דעתך בנושא כל שני וחמישי ולכן זה לא משנה הרבה

"You shoulda have more of those skinny boys this morning if you ganna shoot dawn my cruiser."

GreenMamba

New member
שטויות

הגוף האנושי, נשי או גברי, הוא יפה ומעורר התפעלות, גם (ואולי דווקא) בצורותיו הבלתי מושלמות.

Berethor

New member
לגבר יש שני משמעויות, האחד זה המגדר והשני זה מאפייני הגבריות

בלא מעט מהמקרים אנשים שמשתמשים בכינוי גבר מתייחסים לשניהם, אבל אם רוצים לשים דגש חזק יותר על האלמנטיים הגבריים של גבר ספציפי, יש גם כינויים כגון גבר גבר, גבר גברי וגבר אמיתי, שלושתם הם פחות או יותר בעלי אותה משמעות. בכל מקרה אני מעדיף שיפנו עליי עם הניסוח של "גבר יש לך סיגריה?" מאשר "אחי יש לך סיגריה?", זה שאני גבר זה נכון, זה שאני "אח" שלו זה הרבה פחות נכון, לא ברמה המשפחתית, ואפילו לא ברמה של אחוות גברים, במקרה שמדובר בגבר זר שאין לי הרבה קשר או/ו סימפטיה עליו, כמובן שאני לא רואה כל גבר "כאחי".

"The Trope Namer and prime example of this sort of behavior is a hypothetical scenario (first told by British philosopher Antony Flew in his 1975 book Thinking About Thinking) in which a Scotsman reads about a horrible crime in the newspaper that takes place in the English town of Brighton and smugly thinks to himself, "No Scotsman would ever do such a thing." Something much worse happens in nearby Aberdeen and is reported on the next day. Rather than admit that he's wrong, he instead thinks, "No true Scotsman would ever do such a thing." In this case, he is going from "someone who lives in Scotland" to "someone that meets my standard of Scottish behavior.""

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/NoTrueScotsman[/URL]

"A work that is heavily dependent on things, situations, or actions that are stereotypically masculine, in order to appeal to a predominantly male audience. Made by men, for men."

"Traditionally, the role of women in such works is often stereotypically feminine, as support characters or Love Interests, sometimes satellite ones, while the men fight and die (often for their sake). A woman may be the Unwitting Instigator of Doom, doing some small and unimportant action early in the movie or in the origin story, which start the chain of events that lead to some great disaster For Want of a Nail, and the real men would have to deal with it (for example, the villain may have turned into a villain in the first place because Love Makes You Crazy). Nevertheless, badass females are far from uncommon, and they may or may not be masculine in their interests. Either way, expect Fanservice. Though keep in mind actual sex or womanizing doesn't necessarily mean "manly", as most playboys tend to have physical (and personality) traits opposite to the ones described above."

"Just because a work falls under this trope doesn't mean that it can't have any feminine appeal or a significantly large female audience. You'll find that many of the examples below have almost as many female fans as they do male fans. This trope simply means that stereotypical masculine behavior is a significant focus of the work at hand. The number of female fans generally depends on how rigidly and/or multi-dimensionally the work fits this trope."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/RatedMForManly[/URL]

Berethor

New member
מעורר שנאה? בעיקר אצל מיזנדריות ואצל גברים בעלי שנאה עצמית

רוב הגברים אוהבים את המושג הזה, וגם נשים סטרייטיות בדרך כלל מעריכות באופן טבעי גברים גבריים. זאת אחת הסיבות שלגברים שלא גבריים כל כך יכול להיות יותר קשה לא רק עם גברים אלא גם עם נשים. עם כי לתחביבים יותר נשיים ולגוף יותר נשי יכולים להיות גם יתרונות ולא רק חסרונות, במיוחד מבחינה של מראה.

"Whether it is due to their gorgeous hair, delicate features, snazzy dressing, or fey nature, some boys get called "little lady" more often than they'd like. The opposite of Lady Looks Like a Dude, this trope involves male characters who, despite entirely identifying as male and making no effort to seem othewise, are frequently mistaken for female (by other characters)."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DudeLooksLikeALady

"Exactly What It Says on the Tin. This trope is behind the stereotrope that any given girl would prefer to date the captain of the football team instead of the captain of the chess team. The former is bigger, broader, and more physically fit. Back in the day, this is the kind of guy that would spear boars or kill bandits, i.e. a more practical husband. This is no longer the case in many soceities but the distinction remains."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WomenPreferStrongMen

babyface13

New member
אוקיי ואתה אחלה גבר

ואני לא רוצה שום קשר איתך אפילו לא וירטואלי,ואתה בכלל לא מעניין.(אותי לפחות)

אני למשל חושבת שבייביפייס הוא בעל אופי מושך ביותר

ויעורר אהדה ומשיכה אצל כל אשה. אנחנו מעריכות אהבה לערכים נשיים, וכן רגישות , אצל גבר. אנחנו שונאות אצלם דחיה של ערכים נשיים וגסות.
איך הוא נראה? זה תמיד פן חשוב. אני מניחה שהוא גם נראה טוב. פנים רגישות וגוף בסדר.

babyface13

New member
תודה פנתרית ,זה הדדי.

לגבי הבייבי פייס ,לא אני החלטתי על דעת עצמי להגדיר את עצמי ככה ,כל החיים אני מקבל פידבקים מהסביבה שיש לי פנים כאלו.

למעלה