המילה "גבר"

Berethor

New member
זה יעודד משיכה במיוחד אצל מיעוט של נשים כמוך ולא אצל כל אישה

בתור ביסקסואלית שאוהבת גברים נשיים את רחוקה מלייצג את רוב הנשים, שלא לדבר על כל הנשים.

"One guy will be your everyday Macho Man. He's rough, aggressive, and strong (or at least that's how he sees himself). He loves sports, cars, power tools, and general physical activity. The other guy in contrast will be much "softer". He loves poetry, literature, art, and is generally more In Touch with His Feminine Side."

"Occasionally these personality traits extend to their looks. The Macho Man will be tall and well-muscled. The Sensitive Guy will be slender. Anime usually gives him a bishounen look while Western production might go for a more nerdy one. If the characters are attractive, the manly guy will often be a Hunk, and the sensitive one will often be a Pretty Boy."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/SensitiveGuyAndManlyMan[/URL]

אתה כרגיל "יודע הכל" חחחחחחח. בעיקר על נשים חחחחחח. בשעה

שעם אף אחת לא היה לך מעודך קשר ממשי......
נשים רבות אותן קראתי הביעו אהדה לרוך ורגישות אצל גבר, נשים רבות הביעו שנאה לגברים גסים ו"מצ'ואיסטיים" (נשים אמריקניות מתארות אותם כרגיל כזבאלות שצופים בספורט בטלויזיה ושותים בירה כל הזמן). הגבר הרגיש הוא מה שמכונה כיום "הגבר החדש". וזה הטיפוס האהוד כיום.

Berethor

New member
הם אומנם לא סותרים אבל זה לא אפשרי להשתמש בשניהם באותו המשפט

לכן כן צריך לבחור בין לקרוא למישהו זר "אחי" ובין לקרוא למישהו זר "גבר", ואני מעדיף שאדם זר יקרא לי גבר.

babyface13

New member
התכוונתי שלא צריכים לומר אף אחד מהם

אפשר לפנות אל הבן אדם בלי מילת פתיחה. לדוגמא ,במקום "גבר אפשר שיחה?" ל "סליחה אפשר שיחה" (כמובן שצריך לענות לו שילך קיבנימט ולא בא לי לתת לו שיחה)

aaa123

Member
אכן,ואני לא משתמש באף אחד מהם

.סליחה בהחלט יותר מתאים,ואם אני פונה לאנשים זרים זה לא סתם בשביל שיחה אלא בשביל מטרה ספציפית(למשל סליחה, אתה יודע איפה רחוב...).
&nbsp

לדעתי המילה המטונפת הזו הומצאה כתגובה

למילה "שמוק" המקובלת בתרבות המערב וגם בישראל לזכרזבל. אצל הבליינים המילה המקבילה קיבלה משמעות "חיובית" חחחחח.
בתגובה אפשר להשתמש במילה "זובון" או "זוביון", וכמילת גנאי - זבבון.

GreenMamba

New member
שנפתח שוב את הדיון המאוס על האלימות השוביניסטית ההפוכה שלך

או שנמאס ונעזוב את זה ככה?

את בטח גם מאמינה שצה"ל חלילה לו לצאת למבצעי תגמול

נגד החמאס, וודאי וודאי שמלחמות לבנון היו פשוט פשע מצדנו.

GreenMamba

New member
<פיהוק> נו, אז כנראה שכן נפתח את הויכוח הזה שוב

אם את קוראת למישהו שרמוט, זובון או כל אחת מהמילים ששלית מהמעמקים האפלים של נשמתך- הרי שהקללה שרמוטה לגיטימית בעינייך, שהרי את משתמשת בה בעצמך.
זהו לא פמיניזם- זהו שוביניזם גס אלים ובהמי, ואת מתנהגת בגסות ובבהמיות כמוהם בדיוק, ומאחר ולהם עומדת לפחות חזקת החינוך הקלוקל וחוסר המודעות- הרי שאת עושה זאת במודעות ובכוונת מכוון- ולכן את גרועה מהם.

בקשר לדוגמא המטופשת שהבאת- החמאס ירה על אזרחים. צהל יצא למבצע צבאי ע"מ לפגוע ביעדים צבאיים. היכן כאן ההקבלה?
ההקבלה הנכונה למעשייך הנלוזים היא- חמאס ירה על אזרחי שדרות- צהל ירה בתגובה על אזרחי עזה. במקרה כזה צהל היה שווה במוסריותו לחמאס, וכאן היה מקבל ממני בדיוק את אותה ביקורת שאת מקבלת ממני כאן- עצם זה שפגעו בך, לא נותן לך את הזכות לעשות את אותו הדבר לצד השני. להגיב- כן. להגיב באותה דרך לא מוסרית- לא.

babyface13

New member
הם ממש לא יותר טובים ממנה.

וגם אם את לא מסכימה,את לא יכולה להתכחש לעובדה שהיא הרבה יותר חכמה מהם,כי גם היא חונכה בדרך מסויימת,אך בניגוד אליהם,היא מספיק חכמה כדי לחשוב מחוץ לקופסא,ולמרוד במוסכמות החברתיות,יש לה דעה עצמית שנובעת מיצירתיות ודמיון וחשיבה אסוציאטיבית , וזה מצרך נדיר בימנו.

שים לב שהממבה הנ"לית לא חוסכת התבטאויות גסות וקשות כשמדובר

במשהו שהיא מתנגדת לו, ואני חושדת גם שהיא מרשה לעצמה להתיר את הרצועה משום שמדובר באשה. אני חושדת שקל לה לפגוע באשה שלא מוצאת חן בעיניה - לגברים היא תענה בלשון מתחשבת ושקולה, ותשתדל לא לפגוע ברגשותיהם.

אגב, צה"ל בפעולותיו אינו כלל "הצבא המוסרי בעולם" כפי שהתעמולה שלנו משתדלת להציף את ראשינו, ועזה החרבה עם אלפי הקרבנות , ביניהם נשים וילדים רבים, מתועדת בצילומים. אני שואלת אם הממבה הנ"ל אינה שמחה כשישראל יוצאת להכות את המכים בנו, ונדמה לי שהתשובה ברורה....

Berethor

New member
עדיין לא התבטאויות גסות וקשות ברמה שלך, ולכן רובן גם נמחקות

מומבה גם הרבה פחות מיזאנדרית ביחס עליך ולכן הטענה שלך שהיא סקסיסטית יותר כלפי נשים היא מופרחת לחלוטין, גם על גברים רבים בפורום מומבה יוצאת, וסביר להניח שכך זה גם במציאות, פשוט אין לה בעיה לצאת גם נגד אישה שעושה בעיות, ולכן אין לך "חסינות" בפניה, חסינות שאת כל כך מעוניינת בא, מסיבות שוביניסטיות. אני עצמי לא ביחסים טובים עם מומבה בלשון המעטה אבל הכל יחסי, כנ"ל לגבי צה"ל, לצה"ל אין הרבה ברירה אלא לפעמים לירות לאזורים עם אזרחים משום ששם המחבלים מסתתרים ומשתמשים באזרחים בתור מגן אנושי, בעוד שצה"ל משתדל שלא לפגוע באזרחים של הצד השני באופן מכוון, בניגוד לחמאס.

"ההיגיון שמאחורי טקטיקה זו היא שצבא מערבי, המתיימר להיות מוסרי, יימנע מלפגוע במתכוון באזרחים, ולכן אם החמוש יקיף את עצמו באזרחים, הצבא ימנע מלירות לעברו. עוד יתרון בטקטיקה זו היא שאם אכן נהרגים אזרחים ששימשו כמגן אנושי, הצד שהשתמש בטקטיקה יכול להשתמש במות האזרחים כחומר תעמולה לערעור התדמית של הצבא והמורל שלו."

http://he.wikipedia.org/wiki/מגן_אנושי

GreenMamba

New member
את מוזמנת לשמור את החשדות שלך לעצמך

אין לך חסינות מאחר ואת אישה, ואם גבר היה מתבטא כמוך היה מקבל את אותו קיתון של רותחין. נהפוך הוא. פעמים רבות בעבר נמנעתי מויכוחים איתך דווקא משום כך.
בקשר לשאלות שיש לך לשאול אותי- או שתשאלי, או שלא. אל תשאלי ותעני בשמי. זה מגוחך.

מה שאלתי ומה עניתי בשמך? רק ציינתי שאת גסה ובוטה ביותר כאשר

משהו לא מוצא חן בעינייך. מה לך כי תליני על שפה חריפה. ומעכשיו באמת אעקוב אחרי תגובותייך לזכרים שוביניסטיים בוטים הנכנסים לפורום (ובטח לא ראינו את הסוף להם כלל). התרשמותי היא שאת בהחלט נמנעת מלהחזיר להם כגמולם, שעה שעל הודעותיי את תמיד פותחת פה גדול ובוטה.

GreenMamba

New member
הפוזה המיתממת (ב)

"מה שאלתי ומה עניתי בשמך?"
ציטוט:
"אני שואלת אם הממבה הנ"ל אינה שמחה כשישראל יוצאת להכות את המכים בנו, ונדמה לי שהתשובה ברורה...."
ואני שואלת את עצמי- האם את מיתממת או שבאמת אין לך שליטה וזיכרון על מה שיוצא ממקלדתך.
&nbsp
בקשר לבחינתך את תגובותיי- אבוי, אני מקווה שאעמוד בסטנדרטים הנוקשים שאת מציבה ולא- אנא אני באה...
&nbsp
ואם מתחשק לך להלום בזכרים שוביניסטים וטרוליים כדיבעי, את מוזמנת לנסות את כוחך מול הטרול הזה-
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1124&messageid=178562413
לי ממש אין כח או חשק להאכיל אותו.

וואי גרין, עסק עם חדל אישים רציני יש שם

כמה עליבות מאפסון אחד..אני בכל אופן לא מרחמת עליו ואימנע מלכתוב איך אני מדמיינת את היצור הזה בחיים האמיתיים. בטוח שממבט קצר אפשר יהיה לראות מדוע אומללות נוטפת לו מכל החורים.

למעלה