המחשב שלי חזר מCPM

daphne86

New member
טוב צודק,

לי אישית בנתיים בגלל שהנייד חדש, החום אינו בעייתי בכלל בשבילי. אבל אני מאמינה שכפי שאמרת עוד מס' חודשים החום יהווה בעיה משמעותית, אשמח אם תעדכן אותי ברגע שתבצע את השיפור קירור...אולי אעשה זאת גם כשהיום יבוא...

ran991

New member
רועי, חבל על האחריות שלך

הרי מתיישהו, אני רוצה לקוות שבקרוב DELL תיתן פיתרון. זה לא נראה מצב ש-DELL תתעלם ממנו לאורך זמן אם זה גם עולה לה כ"כ הרבה כסף וגם ירחיק לקוחות עתידיים. יחליפו לנו דגם - לא יודע מה, בכל זאת 3 שנים אתה באחריות ולא הייתי מסכן את זה. הרי פתיחה והתעסקות עם המחשב - שוברת אחריות בגדול, מציע להתאפק עוד קצת עד הפיצוץ הגדול של לקוחות DELL.

RoyBO

New member
לפי הדינמיקה שלי עם CPM

אני לא רואה מצב כזה שהם לא יסכימו להחליף לוח אם גם אחרי שאשפצר אותו. בעיקרון הם ממש בסדר, כל חלק שלא נראה לי בתכלס הם הסכימו להחליף. למשל האות P בXPS נופלת אז הדבקתי אותה בסלוטייפ, היום הטכנאי אמר אחרי שהראתי לו את זה, שזו בעיה נפוצה ואם אני רוצה הוא יזמין "גב מסך" ויחליף לי, אז אמרתי סבבה כי בכל מקרה אני אמור להחליף מתישהו שבוע הבא את הHD אצלם.

ericgl

New member
לא נראה לי שתהיה לך בעיה להשיג חתיכת נחושת...

תקנה באיזו חנות Hardware משטח נחושת ואז תוכל לחתוך אותו למידות שתצטרך.

RoyBO

New member
בבקשה

03-7183700 שעות עבודה: 8-17:00 ימים א'-ה'. אם קנית DELL לפני ינואר 2008 האחריות שלך בCPM אם קנית DELL מינואר 2008 האחריות שלך אצל יעל בהרצליה

bar666xp

New member
חזרתי ודיברנו ../images/Emo8.gif

אגב לגבי הגיבוי/איחזור... אם יצרת את הBOOT CD גם במהלך יצירת הגיבוי/הצלה איך שהם לא קוראים לו... אז אין בעיה הוא צריך להחזיר הכל לקדמותו... כמו שהציאו גם אני ממליץ לצור בכל מקרה גיבוי/אימיג' עם תוכנה כמו אקרוניקס {אגב גם אני לרוב משתמש בה}. לגבי המודינג אם תרצה לעשות תהיה בקשר ועדיף אחרי שיגמרו עם החלפת HDD וטיזטיטי
בקיצור אחרי שיגמרו את המקצה שיפורים שלא יחליטו פתאום לומר לך עשית שינויים/מודינג אין אחריות... וכאחד שצריך לומר זאת הרבה פעמים ללקוחות על שימוש במתקלים ממוחזרים ו/או... {בין אם יש קשר ובין אם אין, אבל אצלנו לרוב זה הגורם לתקלה קח שלרוב אין מה לעשות אלה לומר ללקוח זה יעלה לך}. שמע בסוף דל כניראה יאמצו את אחד המודינג של אנשים ויעשו RECALL לצורך השינוי.

RoyBO

New member
תשובות

ביצעתי אימג' מלא עם כל המחיצות הנסתרות (מדיהדרק, מחיצת בדיקות, שיחזור ומערכת הפעלה) עם אקרוניקס על דיסק חיצוני. דבר שני, כאשר יחליפו לי את הHD והגב מסך, אשאל אם המוד הזה יפגע לי באחריות. שוב תודה.

למעלה