המחשב שלי חזר מCPM

RoyBO

New member
המחשב שלי חזר מCPM

אז ככה, נתחיל בזה שהחליפו לי מסך למסך LED של טושיבה שהוא נראה נהדר. החליפו לוח אם, הטמפ' של הכל זהות! ברק תענה לי למסר ונדבר. עניין נוסף הוא שהטכנאי רוצה להחליף HD כי הוא מרעיש מידי לטעמו אז אני אצטרך לקפוץ לCPM שבוע הבא כשיגיע הHD. גם גב מסך אני מחליף כי האות P בXPS נופלת. סה"כ שירות מצוין. לגבי הקירור של הGPU הטכנאי אמר שאסור לו להוסיף משחה טרמית (אין בכלל) הוא חייב להתקין את המחשב כמו שהוא. הוא גם אמר לי שדל ארה"ב ביקשו מכל אלו שרכשו 1330 להחזיר את הנייד, לא מצאתי לזה שום איזכור בשום אתר.

RoyBO

New member
בארץ בחיים לא יהיה RECALL

הטכנאי אמר לי שאני צריך לאגד הרבה רוכשי 1330 ולהתלונן חזק לדל ישראל

RoyBO

New member
ועוד משהו

הטכנאי של CPM אמר שהHD החדש מגיע ללא מחיצת שיחזור אז או שהוא יתקין לי מחדש את הויסטה או שאני אעשה אימג' יש לי כבר אימג' דרך ה back up and restore center של ויסטה ביזנס השאלה אם אפשר להעלות את האימג' הזה כאשר הHD נקי (אין עליו ויסטה או משהו אחר) איך הוא יזהה את האימג' של ויסטה? אפשרות שנייה שלי להתקין ACRONICS ולגבות, יש לי דיסק CD שאפשר להעלות איתו ולשחזר. מחכה לתשובות

yaelgro

New member
אני הייתי עושה אימג' עם אקרוניס

ל-DOK או דיסק חיצוני אחר, ומשחזרת עם אקרוניס ל-HD החדש. עם פנטיום 4 השחזור לוקח בערך 20 דקות, עם המחשב שלך אני מאמינה שתוך פחות זמן כבר יהיה לך מחשב עובד עם הכל. ד"א, אתה לא חייב להתקין את האקרוניס על המחשב אם ה-CD שיש לך הוא BOOTABLE (ואתה חייב שהוא יהיה BOOTABLE על מנת שתוכל לשחזר את האימג' לדיסק החדש). אני אישית עובדת עם אקרוניס כל הזמן והוא עושה את העבודה מעולה.

RoyBO

New member
יש לי BOOT CD של אקרוניקס

אז לא להתקין, פשוט להעלות מהBOOT ותיהיה לי אפשרות גיבוי ויצירת אימג'?

yaelgro

New member
אכן כן

כשהוא עולה מה-CD, אמור לפני הכל להפתח תפריט שאומר לך איזו תצורה של אקרוניס אתה רוצה להעלות. תבחר בזו שלידה כתוב FULL VERSION (האופציות תלויות בגרסת האקרוניס שיש לך, אבל לא אמור להיות הבדל גדול). אחרי שתבחר תיקח דקה בערך עד שהתוכנה תעלה, ושם תהיה לך האופציה לעשות BACKUP. לך עם האשף שיפתח, בחר כמובן את כל הדיסק, ואחרי זה את יעד הגיבוי. כשיגיע הרגע לשחזר, הנ"ל נעשה בצורה כמעט זהה רק על ידי RESTORE. בשלב הזה יש חשיבות לשים לב ליעד אליו אתה משחזר, שלא תבחר בטעות את ה-USB. מה שכן, אין בעיה לשים את האימג' על DOK כי התוכנה רואה את מה שמחובר ל-USB למרות שמע' ההפעלה לא עלתה עדיין. שים לב שגרסת האקרוניס שברשותך מותאמת לויסטה, כי כבר היתה לי בעיה עם הגרסא הקודמת. לפי האתר של אקרוניס גירסא 11 הביתית תומכת, וכך גם גרסת האנטרפרייז האחרונה. אם יש לך איזו בעיה, תשלח לי מסר.

yaelgro

New member
ד"א

אני אישית מגבה את המחשב בבית עם אקרוניס., כי תזמון משימות הגיבוי שלו הוא מאוד נוח ופשוט להגדרה. ממליצה בחום להתקין בכל מקרה את התוכנה אחרי שהכל יעבוד, ולתת לה לגבות לבד לפי התזמון שעדיף עליך.

RoyBO

New member
גיביתי תודה

לקח כמה שעות משום מה זו גרסה הכי חדשה שמצאתי 11 ידוע שהיא מצוינת אני מגבה את כל המחשבים השולחניים בבית העניין שיש עליהם XP ולא ניסיתי על שלי יפה לא צריך להתקין את התוכנה היא זיהתה את כל המחיצות הנסתרות מעולה וגיבתה הכל תודה

yaelgro

New member
גיבוי לוקח הרבה יותר זמן מהשחזור

לגבות שרת עם דיסק 72G ודיסק 36G לוקח בערך שעתיים. אם יש לך הרבה מידע זה יכול להסביר את הזמן שלקח. אם כך זה עשוי גם להגדיל את זמן השחזור, אבל מהנסיון שלי עד כה שחזור לקח לי תמיד פחות זמן מגיבוי (ולצערי יצא לי כבר לשחזר ככה פעמיים שרת...). וכמובן אין בעד מה... אני לא מבינה גדולה בניידים כי עוד אין לי אחד (עוד 3 חודשים יהיה), אבל אם אפשר לעזור במה שמסביב, אז בשמחה.

yaelgro

New member
תודה על המחמאה

יש פה בפורומים השכנים עוד כמה שמבינות עניין.

ran991

New member
הפעלת RESTORE כשאין WINDOWS

אני לא מספיק מכיר את השיחזורים של VISTA, יכול להיות שבשלב ההתקנה יש מצב של REPAIR במקום התקנה. מה שאני עושה זה GHOST ל-HD חיצוני באמצעות תוכנה כגון WINPE (לא יצא לי לעבוד עם ACRONICS) היעזרות ב-HD חיצוני זה דבר הכרחי כאשר יש למחשב שלנו כ"כ הרבה תקלות. כתבתי על זה בעבר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=115981677 כשתקבל HD חדש כדאי לך לפצל אותו לשתי מחיצות. ואז את ה-VISTA תשחזר למחיצה שהיא ACTIVE עבור מערכת ההפעלה.

RoyBO

New member
אגב נראה לי קיבלתי לוח גרסה A01

אבל תכלס נראה לי זה לא משנה הרבה ממה שקראתי הבעיה קוראת בכל הגרסאות

RoyBO

New member
שאלה לטכנאים שפה

מישהו יודע איך אני יכול להשיג ריבוע נחושת בעובי 1.5MM בשטח של 14X14MM חלק ומשויף???

daphne86

New member
יש מצב...

שבEBAY תחפש, בד"כ אפשר למצוא שם אחלה דילים... אבל העניין הוא שלפני שאתה עושה משהו, תבדוק אם זה לא מסיר לך את האחריות התיקון קירור הזה...

RoyBO

New member
אין מה להפסיד. אני לא מתכוון להחליף לוח אם כל

כמה חודשים המחשב חם וזה לא נעים לעבוד איתו

למעלה