המחשב עושה ריסטרט

motca

New member
המחשב עושה ריסטרט

שמתי לב שהריסטרטים קורים כשהמעבד עובד קשה כשאני עושה אימג', הורדתי תוכנה לבדיקת הטמפרטורה, בגלישה באינטרנט למשל הטמפרטורה נעה סביב 35 - 38 מעלות, כשאני עושה אימג' הטמפרטורה עולה מעבר ל 60 מעלות ואז קורה הריסטרט.
החשד שלי לכיוון המשחה הטרמית, האם אני בכיוון או שזה משהו אחר.
תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה בכיוון אפשרי כן

זה נשמע התחממות....אבל אל רק משחה טרמית אלא ניקיון מלא מקיף של אבק...
הטמפרטורה שהבאת אל אומרת הרבה ...צריך שתהיה עד כ10 מעלות מטמפרטורת החדר לא יותר. וכן יש לי מד מעלות ליד המחשב :)
מאוורר מעבד שיעבוד תקין....מאוורריי מארז...וספק כח.
אם יש כרטיס מסך גם שלו...
משחה טרמית? אין מניעה במיוחד אם מזמן לא החליפו....
ואחרי זה נראה..
נזכרתי ..יכול שיש גורמים שמעלים את השימוש במעבד...יישומים לא חוקיים וירוסים רוגלות וכו' וכו'...צריך לבדוק. אחרי הניקוי וכו'..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כאמור לבדוק יישומים

יתכן ומשהו מכביד.. ניקוי מזיקים צריך מחר אציע אם אינך יודע איך דרך אני כבר פורש ליצועי.. כמו כן ספק כח יתכן מזייף

נסה להיעזר במציג האירועים

הטמפ' שציינת נשמעות תקינות.
אתחול בלתי צפוי, יכול לנבוע למשל מכרטיס זיכרון פגום או אחרת.

נסה מזלך עם מציג האירועים, ואולי תמצא שם פירוט מילולי או קוד שגיאה שניתן לבירור בגוגל לגבי סיבת האתחול הלא צפויה במחשב שלך.

https://www.tenforums.com/tutorials/78335-read-shutdown-logs-event-viewer-windows.html

dudi4321

Active member
בדיוק כמו המשחק מחבואים - חם קר

מתחילים בכיבוי טוטלי של המחשב.
אם זה נייד מוציאים בטריה.
במקרה שלך זה קל כי רק פותחים מכסה, משחררים את גוף הקרור ואז מנקים את הצלעות מאבק. מוסיפים גוש משחה טרמית במרכז המעבד. מחזירים, מהדקים את גוף הקרור עם 4 קליפסים או ברגים. בודקים שהמאוררים בדופן מסתובבים. אם יש בעיה מחליפים או משמנים ציר עם טפת שמן מכונות.
&nbsp

dudi4321

Active member
יכול גם להיות וירוס.

כשהאימג' מגיע לקובץ עם וירוס יש כיבוי מיידי להגנה.
להריץ עם אנטיוירוס בדיקה מקיפה.

למעלה