המחשב המושלם!

שאלה על ה - LG P300 מבחינת משחקים

מצא חן בעיניי המחשב הזה אך לפניי רכישה כמה שאלות לגביי הקונפיגורציה המצ"ב Intel Core 2 Duo T8300 (2.40GHz/ 800MHz Front Side Bus/ 3MB L2 cache Windows Vista Home Premium 32-bit 2GB DDR2-667 dual-channel RAM (2 x 1GB) 13.3" WXGA (1280x800) Glossy Nvidia GeForce 8600M-GS graphics card with 256MB dedicated memory 250GB Fujitsu 5400rpm Hard Drive באיזה משחקים ניתן לשחק ובאיזה לא? איזה מחשב של חברות אחרות מקביל למחשב זה מבחינת גודל, משקל וביצועים? אני שואל לשם השוואת מחירים

RoyBO

New member
הוא לא משהו למשחקים של השנה האחרונה

זה אותו כרטיס מסך כמו 8400GS רק עם יותר זיכרון זה לא מחשב למשחקים נקודה.

חסר לי ידע בתחום כך שתשובתך לא מספיקה לי

סלח לי על הניג'וס אך אינני מבין בתחום ספציפי זה. למה היעוד הראשי של כרטיס Nvidia GeForce 8600M-GS graphics card with 256MB dedicated memory ? איזה כרטיס גרפי למחשב נייד מיועד למשחקים? האם יש מחשב עד משקל של 2 ק"ג עם כרטיס כזה שלא עולה 20,000 ש"ח כמו האסוס? כמו כן מהם המחשבים המקבילים ל LG P300 של יצרנים אחרים?

RoyBO

New member
13 אינצ'

יש LG P300 DELL XPS 1330 SONY VAIO לא זוכר דגם APPLE MACBOOK (אין לו כרטיס מסך משהו) LENOVO X300 (כנ"ל כרטיס מסך) TOSHIBA U300 (כנ"ל כרטיס מסך) לא זוכר עוד. בעיקרון אף אחד מהם לא מתאים למשחקים. למשחקים 8600GT הוא המינימום בשביל לשחק יחסית טוב.

אז משהו לא ברור לי

אני חשבתי שסדרת ה XPS של DELL מיועדת למשחקים, האם טעיתי? שאלה אחרת, האם יש מחשב בקונפיגורציה של ה LG P300 שהוא 13.3 אינטץ ושוקל בערך 1.7 ק"ג אך אך עם מסך מט במקום המסך המבריק? לא אוהב מסך מבריק

RoyBO

New member
XPS אף אחד לא אמר פה שזו סדרה שמיועדת

רק! למשחקים, יש בה דגמים מעוצבים יחסית, יש לה דגמים כמו 1530 1730 2010 שהם מיועדים למשחקים בדגש על 1730 שזו חיית משחק לא נורמלית עם SLI 8800GT

eliel11

New member
מה שרועי מנסה להגיד לך זה

שכרטיס מסך זה לא רק כמה זיכרון יש לו. תחשוב על זה ככה, כרטיס מסך היום זה כמו מחשב בלי דיסק קשיח. יש לו ליבת עיבוד, בקר זיכרון וזיכרון (RAM) משלו, בנפרד מהמחשב עצמו. עכשיו, כמו במחשב, המהירות של המעבד, המהירות של הזיכרון ורוחב הפס של הבקר זיכרון הם מה שיוצרים את רמת הביצועים (יש עוד גורמים כמו אבל לא נלאה אותך). כרטיס עם 256MB של זיכרון אבל עם רוחב פס של 64 סיביות לא באמת יכול לעשות הרבה...משמע שזה לא באמת כרטיס שיכול להתמודד עם כמות המידע שמשחק מייצר. זה כמובן קווים גסים מאד, כרטיס מסך זה אולי הדבר הכי מורכב במחשב אבל נראה לע שזה מבאר לך את הנושא קצת. שורה תחתונה, כרטיס טוב יהיה עם ליבה ב600MHZ וזיכרון במהירות 700MHZ עם בקר זיכרון של 128 סיביות ו256MB וכל המרבה הרי זה משובח (ויקר
) לצערנו זה קיים רק במחשבי 15.4 ומעלה (אולי יש 14.1 אבל אני לא מכיר)

למעלה