המחשב המושלם!

eliel11

New member
המחשב המושלם!

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4296 גם קילו וחצי וגם ביצועים של תחליף שולחני. בהחלט המחשב הבא שלי.

אכן מחשב מעניין, נראה מה תהיה תגובת לנובו

אני מאמין שלנובו שהוציעה לא מזמן את ה X300 שהוא עם מעבד חלש יותר וכרטיס גרפי חלש אולי תיצור דגם שיתחרה ב LG המעניין הזה. היכן אפשר באמת לדעת איזה דגמים עתידיים מתכננת לנובו למשל? האם יהיה טבלט המבוסס על ה X300 או מחשב עם מעבד חזק וכרטיס גרפי חזק כמו ב LG הזה? האם ל LG הזה יש אפשרות למסך לא מבריק? ולדיסק SSD ?

יאיר B

New member
וכמה עולה?

הדיסק בפועל הוא פחות מ-70GB (בגלל שיטת הספירה, ויסטה + מחיצת שחזור - עוד 20GB, אתה נשאר עם פחות מ-50GB לשימוש אישי). אולי עוד כמה שנים, כשהמחירים ירדו והקיבולות יעלו. אגב, יש גם את הסיפור עם מגבלת הכתיבה על הסקטורים. קראתי על זה קצת וההנחה כיום היא שהדיסק מתוכנן להחזיק 3 שנים בערך (ואולי קצת יותר). גם פה הטכנולוגיה משתפרת, עוד כמה שנים יהיה יותר טוב.

RoyBO

New member
לא יודע כמה עולה אבל ברור שזה לא כדאי כרגע

וגם אני שמעתי על אורך החיים המקוצר שלהם

עבורי מספיק 64G

לא משתמש בנייד באחסון רב, הרוב על הרשת. אך למשחקים בחו"ל זה יכול להיות חביב. האמת שחשבתי לרכוש את ה X300...... נראה מה יהיה. אני כבר הרבה זמן מתכוון להחליף את הנייד שלי ובנתיים עוד לא החלפתי אך הנייד שלי מתחיל לעשות צרות.....

RoyBO

New member
לא התלהבתי

8600GS הוא 8400GS עם 256MB כך שלא הייתי בונה עליו למשחקים בכלל דבר שני X300 מגיע עם צורב מובנה ולדעתי זה כבר יתרון. בכלל מחשבים כאלה למשחקים זה לא בא טוב, ההתחממות שלהם גבוהה מידי עקב הקומפקטיות שלהם. לטעמי X300 יותר מרשים.

RoyBO

New member
מה שכן לLG הזה יש יציאות רבות משל X300

וזה פלוס גדול כולל HDMI מה זה חיבור SLINK? זה כמו חיבור FW?

eliel11

New member
צודק

הבקר זיכרון עובד על 64 סיביות... לא ממש מועיל שיש עוד 128MB מתי, מתי כבר יהיה מחשב קטן באמת שלא מתפשר על ביצועים

obarlev

New member
המחשב המושלם מבחינתי הוא ה ASUS VX3

סדרת למבורגיני, המפרט שלו פשוט לא יאמן וגם המחשב קטן

ואוו, איזה מחשב - מרשים. שאלות לגביו

האם זמין? האם יש עליו כבר חוות דעת? מה לגביי התחממות/זמן סוללה? כמה עולה?

כלומר?

אני מניח שהוא לא מאוד זול אך בכל זאת כמה יעלה? ומה לגביי שאר שאלותיי לגביו?

למעלה