המחפשים, או המוצאים?

המחפשים, או המוצאים?

מישהו פעם אמר לי שהסינגלס נחלקים ל 2 קבוצות: המחפשים, והמוצאים. 1. האם אתם מסכימים ? 2. אם כן – לאיזו גרופה אתם שייכים?

3[אלה "שיושבים על הגדר"

ממשיכים בשגרת יומם [שגם כך הוא מלא וגדוש] פתוחים להצעות...לא נכנסים להסטריה/ מרה שחורה יען כי ציינתי שמנהלים אורח חיים מלא .גם ללא בן/בת זוג ..ואם תקרה הזדמנות ויגיע/ תגיע המיועד/ דת...ינסו...ילך..ילך..לא ילך..לא נורא...אמנם לא טוב היות האדם לבדו...ולא כייף ללכת לישון לבד...אבל זו המציאות ואיתה משלימים..אבל בהחלט לא בכל מחיר....

אז זה רע לשבת על הגדר?

ככ החיים נמשכים ולא קופאים על השמרים ככה הסיכוי להחשף לאנשים ואולי למצוא אדם מתאים

ben 911

New member
אני מהסוג האופטימי.

הסינגלס מתחלקים לכמה וכמה קבוצות. המחפשים ו- הנוצצים.
המוצצים.
הקוצצים.
הקוצבים.
השורצים.
.

אופטימיה, נכון, 2 קבוצות אך לא מחפשים ומוצאים

הסינגלס נחלקים ליותר.. בואו נראה.. יש את המחפשים, הם רצים מדייט לדייט מאתר לאתר ולא נחים עד שהם מוצאים, בדרך כלל אלו אנשים שלא יודעים לחיות לבד הגברים יחפשו באישה תכונות ביתיות של בישול, כביסה וכו'... (יותר זול פיליפינית אך רובם עוד לא "עלו" על זה) הנשים תחפשנה מישו מבוסס עם תמהיל של תכונות טכניות.. זוהי קבוצה שמוצאת מהר... לכן הם מין הסתם גם המחפשים וגם המוצאים... הקבוצה השניה, כפי שערדניקית היטיבה להגדיר אלו "היושבים על הגדר" היא נחלקת ל- 2 קבוצות.. אחת שבאמת זורמת וחיה את חייה.. לא מתאמצת יותר מידי.. אלו לא אנשים ש"רצים" לדייטים.. על פי רוב הם נראים טוב, עסוקים, מבלים ומאמינים שברגע שזה יבוא הם יידעו... זוהי קבוצה שלא מחפשת ולא מוצאת... אך בסופו של דבר הם "נקלעים" לזוגיות באופן טבעי... שאר ה"יושבים" על הגדר" פשוט לא רוצים בנזוג... נכון.. הם אומרים שהם רוצים.. הם גם הולכים פה ושם לדייטים.. אך רק בכדי שיניחו להם הקרציות מסביב.. וגם בכדי .... "לבדוק" את ערך השוק שלהם.. הם נמצאים בכל האתרים... על פי רוב עם תמונות ישנות (ממילא הם בקושי הולכים לדייט.. אז מי יידע?) הם רק רוצים לדעת שהם עדיין "שווים" ונהנים מחיזורים... מכירה את אלה ששמים שלט "למכירה" על הרכב אך לא מתכוונים למכור?.... הם סתם רוצים לדעת אם יש קונים.. כמה יש... ובכמה... את התשובה לשאלתך השניה (עם איזו קבוצה אני נמנית)... אשאיר בשלב זה פתוחה..

ben 911

New member
גולדי את מעמידה אותנו מול מראה מעוותת במקצת.

אני מודה שכמה דברים שנגעת בהם הם נכונים. אני גם מבין מהיכן מגיעה הראיה הפסימית במקצת. תאמיני לי שגם אני אחרי דייט לא מוצלח חוזר הביתה מיואש לוקח לי כמה ימים טובים כדי להתעשת, שלא לדבר על זה שאני ממש מתחשק לשבור את המחשב.. או במקרה הטוב לפחות גזור את כבליו.

שירקאן.. זו קנוניה של תחנות הדלק.../images/Emo9.gif

זה לא סוד שבצפון יש ריבוי נשים אטרקטיביות ובמרכז הגברים.... (שימו לב.. אמרתי "ריבוי"... לפני שתאכלו אותי חיה...) לדעתי זו קנוניה של תחנות הדלק בכביש החוף.. ובן כנראה נפל לתוך קנוניה....

ben 911

New member
../images/Emo4.gif אני באמת תפוס.

התעוררתי הבוקר תפוס בגב.
ערדניקית, אילו היית לצידי עכשיו...האם היית משחררת לי קצת?

ben 911

New member
../images/Emo9.gif מאד חסרה לי עכשיו... יד ענוגה. ../images/Emo57.gif

אצלי זה לא עם היד עם הרגליים

אבל פעם ששקלתי משקל כבד + שעולה לך על הגב משחרר את כל הכיווצים...היום כשאני משקל בינוני על גבול הזבוב לא בטוחה שיהיה יעיל

אני יושבת על הגדר תרתי משמע

שנים רבות חלוקה בדעתי בין הדתיים ושומרי השבת אני חילונית או מסורתית קלה בין חילונים אני מסורתית שיותר קרובה לדתיים שחובשי כיפה לא כיפות שחורות ויש קוד של שמירת המצוות ע"פ צבע וסוג הכיפה זה אומר לאיזה זרם אתה משתייך והיו שנים שחחפשתי בן זוג אבל כל עוד לא ירדתי מהגדר של שמירת השבת החיפוש הוא עקר כי שמירת המצוות אומר לא יוצאת בערבי שבת עד יציאת השבת ,ואוכלת רק כשר בשנה האחרונה בגלל האבל על אמי אני ,לא יצאתי כלל , וכל נסיון חיזור אמרתי לא יוצאת עד תום השנה ועכשיו טרם נכנסתי למעגל המחוזרות , עדיין מדשדשת וקשה לצאת לבלות , מדי פעם מעיזה לשתות קפה בחוץ אז אני מנסה להכיר אנשים בפורמים ובצט אבל לא מצליחה להוביל למפגש , עדיין נרתעת

בוקר טוב פורום יקר

קטלוגים, סיווגים, קוביות מגירות... כמה אנו אוהבים שמנסים להכניס אותנו לשם....האמת לא ציפיתי לקבל תגובות על נושא מחלוקתי ושנוי זה בכלל, ועל סוגיה 2 בפרט ....אז ראשית תודה עבור התגובות (ממש לא סרקסטית או צינית ). למען האמת העליתי את הנושא בעקבות ההודעות של גולדי וסימפתי שהתייחסו לקושי ולסבל של מציאת ובחירת בני זוג , לפשרה, והקשר ביניהם. ניראה לי שהיחס בין הקטגוריות משתנה לפי קבוצות גיל - ונובע בעיקר מצורך . בגיל שהמשכיות הגזע היא צורך והיכן שיש פחות דגש על פשרה ויותר נכונות לשעשועי ניסוי וטעייה- המיקוד הוא בעיקר על למצא. בגילנו ה"מתקדם" (על פי חכמנו רב שירקאן) רובנו כבר השבחנו והמשכנו, ויש גם רזומה עשיר למדי של התנסויות מכל הסוגים והרמות. ולא לשכוח חלילה את גברת אג'נדה...ושאף אחד ל א יגיד לי שהיא לא מבקרת מדי פעם! וגם המילה הקדושה "זוגיות" מעוררת ברבים אסוציאציות של תשישות נפשית ופיסית. אוי....אכן עבודה עברית קשה...וכמובן – ה"פשרה" המאוסה שהרבה מסכימים שזו מילה גסה ולא חלק מהלקסיקון הלאומי. הלא במוחנו כבר יצרנו תבנית (לא מדי גמישה )בה נאכסן בהתאמה מלאה את בן/בת הזוג העתידים בלי שיזכירו לנו אקסים ושאר מרעין בישין... אז איך אפשר להתפשר....? אז אנחנו לא ממש ממהרים למרות שהזמן לצערנו לא באותה דעה. וכאן מתחילים לחשוש מ "להזדקן לבד" בשעה שבגיל יצירת משפחה זה די אבסטרקטי ולא ממש אישו. אז סליחה שנסחפתי וחזרה אליכם. אני למשל מסכימה שיש יותר משתי קבוצות. אני מאמינה שאני שייכת לקבוצת הגם וגם, וגם גם (מתה על "ההגדרה" הזאת). לפעמים מוצאת, לפעמים (או קי, או קי....בעיקר) מחפשת (כיף אמיתי – אושר וכושר וקפה חינמי ממש בי בונוס...אה גם על זה כבר כתבו), וגם יושבת על הגדר... אז מה? זה לפעמים די נוח!

ben 911

New member
אופטימיה. בגלל שכמותך ועוד בנות פורום חביבות

שנונות חמודות ומצחיקות... לנו הגברים מאד מאד קשה להחליט.

למעלה