בוקר טוב פורום יקר
קטלוגים, סיווגים, קוביות מגירות... כמה אנו אוהבים שמנסים להכניס אותנו לשם....האמת לא ציפיתי לקבל תגובות על נושא מחלוקתי ושנוי זה בכלל, ועל סוגיה 2 בפרט ....אז ראשית תודה עבור התגובות (ממש לא סרקסטית או צינית ). למען האמת העליתי את הנושא בעקבות ההודעות של גולדי וסימפתי שהתייחסו לקושי ולסבל של מציאת ובחירת בני זוג , לפשרה, והקשר ביניהם. ניראה לי שהיחס בין הקטגוריות משתנה לפי קבוצות גיל - ונובע בעיקר מצורך . בגיל שהמשכיות הגזע היא צורך והיכן שיש פחות דגש על פשרה ויותר נכונות לשעשועי ניסוי וטעייה- המיקוד הוא בעיקר על למצא. בגילנו ה"מתקדם" (על פי חכמנו רב שירקאן) רובנו כבר השבחנו והמשכנו, ויש גם רזומה עשיר למדי של התנסויות מכל הסוגים והרמות. ולא לשכוח חלילה את גברת אג'נדה...ושאף אחד ל א יגיד לי שהיא לא מבקרת מדי פעם! וגם המילה הקדושה "זוגיות" מעוררת ברבים אסוציאציות של תשישות נפשית ופיסית. אוי....אכן עבודה עברית קשה...וכמובן – ה"פשרה" המאוסה שהרבה מסכימים שזו מילה גסה ולא חלק מהלקסיקון הלאומי. הלא במוחנו כבר יצרנו תבנית (לא מדי גמישה )בה נאכסן בהתאמה מלאה את בן/בת הזוג העתידים בלי שיזכירו לנו אקסים ושאר מרעין בישין... אז איך אפשר להתפשר....? אז אנחנו לא ממש ממהרים למרות שהזמן לצערנו לא באותה דעה. וכאן מתחילים לחשוש מ "להזדקן לבד" בשעה שבגיל יצירת משפחה זה די אבסטרקטי ולא ממש אישו. אז סליחה שנסחפתי וחזרה אליכם. אני למשל מסכימה שיש יותר משתי קבוצות. אני מאמינה שאני שייכת לקבוצת הגם וגם, וגם גם (מתה על "ההגדרה" הזאת). לפעמים מוצאת, לפעמים (או קי, או קי....בעיקר) מחפשת (כיף אמיתי – אושר וכושר וקפה חינמי ממש בי בונוס...אה גם על זה כבר כתבו), וגם יושבת על הגדר... אז מה? זה לפעמים די נוח!