המחסן שלי..

המחסן שלי..

חברה , למי שזוכר , התייעצתי בכם לגבי מחסן בחצר ויציקת בטון למחסן. היו הרבה עצות, הרבה רעיונות וטיפים , בסוף הלכתי לחנות קניתי את החומרים לבטון (היה מאוד כבד) ועשיתי יציקת בטון ! שלא מביישת מתחיל שכמוני. כבר יש לי חשק לעוד דברים , אבל לאט לאט , נותן לגב שלי להרגע קצת. אז רציתי רק לומר לכל אחד מכם שעזר לי , ממש תודה. שיהיה לכם שבוע טוב. אוויר.

אם אנשים היו מבינים, כמה כיף לבנות

אז, אולי היו בנאיים יהודים, כמו פעם! הכיף של היצירה, גם שאתה לא עושה דבר לעצמך... שמחתי לשמוע, שאתה בנאי געה!

תשובה.

שלום , מדובר על רק שלוש מטר מרובע , ועובי של בערך 10 ס"מ. וכן , הכל בפעם אחת , היום אני מסתכל כל יום וערב על המחסן שעומד על היציקה ואני גאה בה כאילו ילדתי אותה....תענוג אמיתי. העבודה קשה מאוד , לקח לי בערך 8 שעות. ולסחוב את כל החומרים. אבל שורה תחתונה , אם אני רוצה בטון , אז רק לבד. יום נפלא לכל.

עשית חריץ-דילטציה? לכל מ"ר ~

הבטון רגיש לשינוי טמפרטורה, וכדי שלא יסדק המשטח, ~ לכל מ"ר מכינים חריץ להתרחבות-התקבצות. במקרה של מחסן אפשר פז עץ פשוט, לשטחים איכותיים יותר פס פליז, אלומיניום, זכוכית... לא נורא, אם לא עשית, אבל אם כבר עשית בטון, למה לא לדעת עלו...אולי יתחשק לך לעשות עוד דברים, מבטון.

לאווה...

שלום רב , אחריי הרבה התייעצויות עם אנשים מכאן ודיון לא קטן , קיבלתי עצה הכי טובה , והיא פשוט לשים בטון במקום שצריך מבלי שום דבר אחר , אם יזוז הבטון (מאוד מקווה שלא) אז יזוז , נבנה חדש. אני אפילו לא יודע מה זה חריץ-דילטציה - חחח מישהו בכלל יודע מה זה ?? זרקתי כמה ברזלים שמצאתי באתר בניה באזור , לא יותר מזה , מאמין שיהיה טוב. להתראות. אוויר.

OK לפעם ראשינה זה בסדר...

תבדוק עוד שנה, שעל פני הבטון, יהיו סדקים....את הסדקים אפשר למנוע עם החריצים שכתבתי עליהם...זה לא משפיע בצורה רצינית על יציבות השטח, במקרה שלך. עם מזדמן לך לעבור גשר, ברגל, אתה יכול לראות פסים ממתכת, או אפילו מנגנון משוכלל יותר למנוע דפורמציה של הבטון...על זה קשקשתי...

םעמיק

New member
מה את משווה גשר לפהקהקטה משטח

יותר טוב לא לכתוב מאשר לכתוב שטויות. לשלושה מ"ר לא עושים תפרים וביחוד כשזה פתוח בכל ארבעה הצדדים.

פ123

New member
צודק, אך לא עדין!!

אין צורך בתפרים, גם לא תפרי התפשטות. למה אתה כל כך אגרסבי???!!!

רגע, כל מחסן בחצר מחייב יציקת בטון?

מה קורה אם עושים מחסן (נניח מפח כזה) בלי רצפת בטון??

אמא ...

המחסן שאני קניתי הוא של 'כתר' ויש לו רצפה מפלסטיק די מאסיבית , אבל כדי שלא יהיו עיקומים ברצפה אז יותר בריא שהמחסן יישב על רצפת בטון.

למעלה