המחליפה הלאומית

המחליפה הלאומית

אילנית לוי, מלכת יופי במיל`, תחליף את חברתה ההריונית מירי בוהדנה בתפקיד הפרזנטורית של `גולברי` בשנה הקרובה. גם לגלית גוטמן היא עשתה את הטובה הזו בזמנו. לכתבה המלאה לחצו כאן מה דעתכם אפשר להשוות בין שתיהן? שרשרו את תגובותיכם לפה

yuli17

New member
אני לא אוהבת

לא אותה ולא את מירי בוהדנה... ובתמונה הזאת אילנית נראת מפחיד וכמה פוטושופ בתמונההה אחת!

Melvina

New member
../images/Emo127.gif

למרת שלמירי בוהדנה יש משהו שובה במראה שלה, אבל היא לא יפה ברמה של "ואוו".

Aspen

New member
האם ייתכן

שמצאתי סוף סוף מישהו שמסכים איתי לגביי אילנית לוי ומירי בוהדנה? אני בכלל לא חושבת שהן יפות.

yuli17

New member
חח

מירי בוהדנה כוסית! אבל אני באמת לא רואה מה יפה בה כל כך היא פשוטה כזאת... שום דבר לא מיוחד.. יופי ישראלי פשוט.. שלא נדבר על זה שהיא פרחה כזאת לא טיפוס שאני אוהבת חח

Aspen

New member
כן

גוף אמנם יש לה. אבל פנים... איכס. נכון, אין בה שומדבר שהייתי רואה בו מיוחד. לא הטיפוס שלי.

חחחח מעניין אותי איך את נראית שאת

אומרת על הפנים של מירי בוהדנה איכס חחחחחחחח באמת מעניין... פנים מדהימות יש לה

yuli17

New member
אל תתחיל לריב עכשיו גם איתה...

זאת דעתה!! מה אתה מתחיל להגן עלייה חח פנים מדהימות לדעתך.. לדעת אחרים לא.. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח אז תפסיק להתווכח טוב? חח

חחח אני לא רב! פשוט מצחיק אותי

שאומרים על הפנים שלה מכוערת.. מילא כמו שאת אמרת- לא יפים לדעתי אבל שמירי בוהדנה מכוערת??! זה בדיחה

Melvina

New member
גם אתה בדיחה

מה לעשות שיש אנשים שיש להם סטנדרטים גבוהים :) ג'אמה ווארד כונפה, משום מה היא אחת הדוגמניות המצליחות ביותר בעולם.

Melvina

New member
מאוד

יש לה מצח ענק, עיניים גדולות (שזה יפה לפנים נורמאליות), אף קטן ושפתיים קטנות. כל חלק בפרצוף שלה הוא יפה אבל לא משתלב יפה ביחד. ועל מה ההתלהבות? היא סתם אנורקסית מתפרקת שלא אוכלת חודש לפני כל תצוגה, אני מעדיפה דוגמניות עם קצת בשר ופנים לא רזות מדיי. אני לא אוהבת את המראה של בר רפאלי אבל לא הייתי שוללת אותה בתור דוגמנית בינלאומית, אנשים עם גוף כמו שלה צריכים להיות דוגמנים מצליחים ולא אחת כמו ג'מה ווארד שיש עוד מיליון כמוהה.

Gal Nissan

New member
לא יודעת...

אני מאוד אוהבת את ג'מה , למרות שבכל הודעה שלי עליה אני גם נוהגת להזכיר את המצח הגדול שלה.. היא דוגמנית מאוד מיוחדת , העיניים שלה מדהימות, הן מושכות את העין גם יש להן צורה אלכסונית מאוד מיוחדת..השפתיים שלה קטנות אבל מסורטטות ומתאימות מאוד היות והפנים שלה גם פיציות... שוב הפאק היחיד הוא המצח, אבל רב הפעמים עורכים לה אותו בפוטו או שמסדרים לה פוני שמטשטש את הגודל...

Gal Nissan

New member
בנתיים היא טופ מודל

ומאיפה אתה יודע כמה כריזמה יש לה ואם היא קרה או חמה ?

elina002

New member
יצא לי לראות ראיונות איתה

והיא נראת בחורה מאוד חמודה שצוחקת נורא המון ושמחה... ולפי דעי היא מדהימה ואני לא טיפוס בכלל של בלונד ועניים כחולות

Melvina

New member
בתצוגות

היא נראית הרבה יותר טוב מאיך שהיא בתמונות. היא נראית חסרת פרופורציות בתמונות.

למעלה