המחיר הבלתי נסבל

ב נ ה

New member
מכיוון שלנו יש עסק עם "קציצונת"

רצינית,ברגע שהיא הסכימה להתנועע,לי לא היה חשוב איך קוראים לחוג,אנחנו בטח לא צופים עתיד של בלרינה אבל מי יודע?.

בימבילי

New member
ועוד הצגות ב - 25 ש"ח לכרטיס:

בקניון רמת אביב, באולם הקולנוע לב יש פעם בשבועיים בימי ד' הצגות לילדים, לפני זה בלובי, יש כיבוד לילדים. בחוה"מ סוכות יש הצגה כל יום אחה"צ.

YYY - שומרת את השרשור הזה!!

היום היינו ברננים. עומר ואבא הלכו לגארפילד - עם הפופקורן והשתייה והכרטיסים והכל - 100 ש"ח. אח"כ אנחנו (הבנות) הצטרפנו. 10 שקלים על מכונות שונות. בערך 100 ש"ח על ארוחת ערב. 20 ש"ח על גלידות. ש"ח לקפה לאמא מכורה לקפה. מה היה לנו? 230 ש"ח. וזה, משפחה שלא סובלת מעודף כסף. הוצאנו השבוע 340 ש"ח על שני בילויים (לא כוללת ארטיקים של הילדים במשך השבוע). שווה לאללה שנצבור כאן חלופות זולות (כמו היוזמה של ערוץ 2 בקיץ, של מקומות בילוי חינם בכל מהדורת חדשות
- חינם זה לא חינם, בילוי זה לא תמיד בילוי - אבל לפחות יש רשימה
).

kashke

New member
ושלא לדבר על כך שפגשת אחרכך את

עדי שלא הולכת לבלט ואת אמא שלה

kashke

New member
../images/Emo13.gif הם מדהימים ../images/Emo70.gif שניהם ../images/Emo70.gif

tell me about it ../images/Emo99.gif

תודה, אני תמיד שמחה שדעתי האובייקטיבית מקבלת חיזוקים מהסביבה
אגב, המבט שעדי נתנה בי הוא של שדה אמיתית. עומר אמר לי "אמא ראית איך היא הסתכלה עלייך" (כולו צוחק בהנאה כמובן - המפגש איתך היה השיחה של הילדים באוטו ועומר גרס שאת בטח חברה שלי ממזמן ששכחתי איך היא נראית. עכשיו אפשר לאשר לו
).

אגב, אני אהבלה מוחלטת ../images/Emo6.gif

צריך ליידע אותי .... אחרי יום ארוך ושעתיים בקניון אני לא קולטת רמזים גם אם הם באים עם תרגום וחוברת הסבר

לאה_מ

New member
לא הולכת יותר להצגות האלה.

הלכתי כמה פעמים עם עומר כשהוא היה בגילאים הרלוונטיים, והחלטוריזם פשוט גמר אותי. אני בהחלט מוכנה לשלם יותר, אבל לא מוכנה לשלם גרוש בשביל לקחת את הילדים שלי לראות תרבות קלוקלת. אני בוררת את המופעים וההצגות שאנו הולכים אליהם בפינצטה. כאמור, לא אכפת לי לשלם יותר על כרטיס ל"עוץ לי גוץ לי" המדהימה, או ל"משחקי ילדות" של קבוצת נועה דר, או ל"קרנבל החיות" של להקת המחול הקיבוצית או למיומנה... מקווה השבוע להספיק לראות את "מקס ומוריץ" של גיל שוחט בביצוע האופרה הישראלית - ככל שאני מאד לא אוהבת את הסיפור הזה, אני מאד אוהבת את גיל שוחט שהלחין ואת רוני פינקוביץ שביים, ומחכה כבר לא מעט זמן להזדמנות הולמת לחשוף את הילדים לאופרה.

irisgh

New member
סבא טוביה (ההצגה הקודמת:)

הייתי עם יניבי. אני אישית נהנתי מכל רגע. היה מצחיק, ומהוקצע. גם הילד נהנה מכל רגע. אני לא יודעת לגבי 'המלך טוביה'. זה משהו אחר. (סבא טוביה דיבר בשתי רמות: לילדים בשיר וחרוז. למבוגרים: הייתה שם במקביל 'ליהוק' (לא ליהוק ממש, אלא ליהוק דמיוני) של דמויות החיות על ידי סטראוטיפים ישראלים ידועים (למשל הצרצר הוא מין ארס עם גורמטים), וזה גרם לכך שזה דיבר אלי במקביל, ויכולתי להנות כמבוגרת. מה שכן, היו שם בהחלט ביטויים שהייתי דוחה את החשיפה שלו אליהם בכמה שנים טובות. חבל לי שאם כבר עושים הצגת ילדים, היא צריכה להיות מתובלת בביטויים שלא חייבים להחשף אליהם. מאידך, את הילדים הגדולים יותר (4, 5, 6) הביטויים הללו נורא מצחיקים, אז קל לי להבין למה הם משרתים מטרה בידורית.

ב נ ה

New member
מקס ומוריץ

אופרה מקסימה וססגונית הזדמנות לחשוף את הילדים לזנר הזה,ילדינו בני 5.5 והיה להם קצת קשה לעקוב אחר העלילה(דרך השירה האופראית,)מן הסתם הם לא קוראים את הכיתוב שישנו למבוגרים באולם,הצעה:לספר את הסיפור לפני...לי באופן אישי הייתה בעיה עם התוכן למרות שבסוף הם "משלמים"על מעשיהם הנוראים ב"עבודות שרות"בכל זאת עיקר העלילה היא המעשים הנוראיים שלהם.

לאה_מ

New member
תודה על ההמלצה ../images/Emo13.gif

אני מתכוונת לקחת גם את בן ה-3.10 שלי... מקווה שאהבת האופרה היא בגנים שלו, לאור מה שאמרת

ליאת +

New member
נותנים אגוזים למי שאין שיניים?

לנו יש אפשרות לכרטיסים בחינם לאחד האולמות בת"א שמביא הופעות איכותיות. אחרי פעם-פעמיים שכללו גם יציאה אחרי 10 דקות, אז אביתר פסק שהוא לא אוהב, וממש לא מוכן ללכת להצגות. אז לא הולכים (בתור ילדה ששנאה הצגות, פסטיבלים ובלטים - אני די מבינה אותו).

ליאת +

New member
תשמעי,

בתור הישראלית היחידה - כנראה- שאין לה אבא בחברת חשמל, או אח בקבע או דודה באיזה ועד עובדים- שיסדרו כרטיסים בזול ומוצרי חשמל בקומבינות, אז הכרטיסים האלה הם בערך ה"פרוטקציה" היחידה שלי
.

למעלה