המחזר

תגידי

אם כבר להגיד "בוינ'ה, היא 7 שנים מעלי ואני עוד צעיר", לא נראה לך שהוא היה עמור כבר להגיד את זה ? תראי, מי שפחדים מהווים אצלו כלי אסטרטגי פעול בדיוק כמו שאת פועלת. אני לא אומר שצריך להתעלם מפחדים אבל לא באסטרטגיה אלא מקסימום בטאקטיקה. כמה זה 1 + 1 ברבורה ? 2 נכון ? ומריץ' ורץ' יוצא ריץ'רץ' נכון ? ומה זה בחור עם נשמה טובה ? הבחור שהכרת נכון ? ומה זה כשיש לך רגש כלפי מישהו ? זה מה שיש לך אליו וזה דבר טוב נכון ? אז רדי עכשיו מ"מה יהיה אם יום אחד"......... ! את יודעת, פעם לפני הרבה זמן, באיזו מחלקה בבי"ח שהייתי מבקר בה לא מעט, כל המזן שמעתי "מה יהיה... מה יהיה..." וזה היה מלווה בתחושת בחילה כמעט קבועה שהיתה לי ומאז כל פעם שאני שומע את המילים "מה יהיה כש..." נהיית לי בחילה. מה יהיה אם תסרבי לו ? את זה את יודעת - לא יהיה כלום. מה יהיה אם תלכי על זה ? - את לא יודעת. אז לכי על זה, השתדלי שיצא טוב, היי חכמה ורגישה ו...יללא סולחהההה
< חלאס כבר עם פחדים מיותרים שמסתירים את החיים >

Rinattt

New member
נכון...

ועוד שאלה... אם הוא היה גדול ממך ב-7 שנים, אז אין סיכוי שתיפגעי? בכל מערכת יחסים כשהיא נגמרת יש (בד"כ) פוגע ונפגע. אל תפחדי לחיות...
< וואלה מתאים לי חייל משוחרר
>

סתם מחשבה. יכול להגיד את זה גם ברנש

מבוגר יותר ומכוער בהרבה.
מי יודע מה ילד יום. אין ביטוח חיים בדברים האלו

ע פ ר ל ה

New member
לא מבינה אותך ברבורה

תראי במה את מתעסקת.בחזות שלך ושלו!? הרי נפגשתם כבר,ואני מסיקה שהוא רוצה להתקרב,נכון? אני מתארת לי שלא לבשת מסיכה,ושהאור במקום היה מספיק חזק כדי שתיווכחו מי אתם. האם כך? אין בטוח ממוות ברבורה,הסיכון שתקחי גם אם הוא כרוך בשברון לב,שווה את החוויה והלמידה. ואולי בכלל תרוויחי?! הורידי חומות ופתחי את הלב,בענק!

תלתליפז

New member
בהמשך לכל הנאמר כאן

ברבורה, "אי אפשר לחצות את הנהר ולהישאר יבשים" (זה נאמר לפני המצאת הגשר). אם את רוצה לטעום מן החיים, עליך לקחת את הסיכון שיש בהם. והחיים שווים סיכון. חשבי על עצמך בעוד 40 50 שנה בבית אבות, כאשר תסקרי את חייך לאחור מה תמלמלי לעצמך..? "איך ..איך פספסתי את החיים האלה...?" או שמא : "מיציתי אותם ככל שיכלתי."

היי ברבורה..

תגידי..יש לי שאלה.. את מרגישה שאת מאבדת את הבטחון העמי שלך לידו? את לא יודעת איך לאכול אותו? את מרגישה ..שאמנם הוא מחזר אחריך..ומוריד קצת את הגאוה שלו..אך אץ יודעת שיום אחד הוא יתחזק ויעז פנים?

malka3

New member
אפרופו פער

נכד : הי, סבא סב: שלום נכד : כיף? סב: מה? נכד: מה שלומך ? סב: אה, תודה, ואתה? נכד: אחלה . סב : מה? נכד: סבבה. סב: אני שואל מה שלומך . נכד : ! : עניתי . מצוין . סב : לא הבנתי . מה עם הלימודים ? נכד : עשר . סב : מצוין , זה הציון הכי טוב שאפשר לקבל . נכד : זה לא הציון . הלימודים עשר . סב : מתי אתה גומר ? נכד : לא אומרים גומר , סבא . אתה מתכוון - מסיים . סב : מה , העברית שלי לא בסדר ? נכד : גומר זה משהו אחר , כאילו . סב : לא ידעתי . נכד : אני מסיים בעוד חודשיים . סב : ואז , תתחיל לעבוד ? נכד : לא , אין עבודה במקצוע . סב : אז מה תעשה ? נכד : סתלבט . סב : מה ? נכד : אתבטל . סב : וממה תחיה ? נכד : אללה כרים . סב : מה זה , התאסלמת ? נכד : לא , זה הביטוי . סב : מה עם החברה שלך ? נכד : שאפה . סב : מה ? נכד : פצצה . סב : איזה פצצה , שוב היה פיגוע ? נכד : לא , זה הביטוי , כאילו כזה . היא יפהפייה . סב : מתי תתחתנו ? נכד : מה בוער ? מי מת ? סב : מת מישהו ? אצלנו במשפחה ? נכד : לא , זה הביטוי . סב : איך הדירה שאתה גר בה ? נכד : חבל על הזמן . סב : אתה גר פה רק שתי דקות , כבר חבל לך על הזמן ? נכד : לא , זה הביטוי . סב : ההורים שלך עוזרים קצת ? נכד : נאדה . מניאקים . סב : לא הבנתי . הם עברייני מין ? נכד : לא , זה הביטוי . לא עוזרים למרות שהם כבדים . סב : שמנים ? נכד : לא , מלאים בכסף . סב : אה , טוב . יפה שבאת היום . אין לימודים ? נכד : הברזתי . סב : מה , אתה עובד בשרברבות ? נכד : לא , זאת אומרת כן . סב : זה מה שיצא מכל הלימודים שלך , אינסטלטור ? נכד : סת...ם.

bibi12

New member
אם...

חשקה נפשך במערכת זמנית.....(מכיוון שיום אחד הוא יתעורר ויחפש צעירה.....ואומר לך את זאת לצערי.....) שיכולה להיות חסרת מעצורים ומשגעת........אבל שוב.....זמני...... אז לכי על זה....

Rinattt

New member
אבל ביבי...

לא מחייב שבהמשך הוא יחפש צעירה ותוססת, כמו שלא מחייב שמישהו גדול ממנה ב-7 שנים יישאר איתה לנצח... אני מכירה לפחות 4 נשים שהתחתנו עם פער גילאים דומה, והם נשואים המון זמן... היא לא תדע אם היא לא תנסה...

bibi12

New member
בכל

כלל יש יוצא מהכלל.....ובדרך כלל היוצא מהכלל הוא יותר מהכלל.... עכשיו לעינייננו.... שניינו יודעים שהגברים בגילאים 40+ מחפשים צעירות....(ואני אומר בהמעטה....)...וגם אני מכיר לא מעט כאלה.... וכמו שאמרתי....יש גם יוצאים מהכלל..... ואני מקווה שהוא מהיוצאים מהכלל ולא מחפש רק את הזי.... ובגלל זה גם איחלתי לה בהצלחה....

bibi12

New member
את

לא יודעת שכשלא משיגים משהו.....זה יותר מושך..... חוץ מזה.....לכשיתבגרו......זה יקרה....לא במיידית... ואני מקווה מאד שטעיתי..... אני הראשון שיגיד סליחה....לא מתבייש....

איריס 1

New member
זה לא הגיל - העיקר התרגיל ../images/Emo9.gif

לכי על זה.......!!!! מה כבר יכול להיות בהצלחה - איריס

גם ללב 4 עונות

היש גיל לאהבה? הניתן למדוד את רגעי האושר? מה גם הלב נמדד בכמות? כמה פעמים ספרת עד 10? אין גיל לתחושה...

ע פ ר ל ה

New member
לנו יש את פארק ארבע העונות

צדק אביב גפן בתיאור שלו ללב,ללבבבבבבבבב שלנו... הלב שלי עכשיו מעונן...חורפי... (ובכלל עכשיו קייץ)

יעלילה1

New member
תני לעצמך זמן לדעתי.

תהיי איתו בקשר אם נעים לך, את לא חייבת לו כלום. לא חייבת להיות איתו כמו שהוא רוצה, תהיי איתו כמו שאת רוצה. ואת לא צריכה להחליט עכשיו שום החלטות "גורליות". כשתדעי בלבך, תחליטי. ואם הוא ירצה לדעת, תסבירי. מישהו אמר לי פעם. כשחשבתי, מה יצא לי מהקשר? במבט לעתיד, שום דבר. הוא אמר שאני קמצנית. נותנת רק אם יש "רווח". וחושבת שהוא צדק, שגם אם לא יהיה כלום בעתיד, יהיו לי החוויה, הזכרון המתוק, הניסיון שרכשתי, הלתת ולקחת שבין שניים שנפגשים, אפילו אם בנסיעה רחוקה בארץ אחרת. כל פעם שהכרתי אדם, תמיד התפעלתי, איך זה הולך ועולה? איך יש כל כך הרבה אנשים מקסימים בעולם. בשביל מה חיים? חושבת שהבסיס צריך להיות בית, עבודה, ילדים שיש לך. אם יש גם חבר/ה לחיים, מה טוב. אם לא, אז מה? את חופשיה לעוד

למעלה