המחזר

המחזר ../images/Emo98.gif

נפגשנו במפגש לפני 4 חודשיים הוא גבר נאה מאוד גבוה והוא בן 37 בלבד, נפגשנו פעם אחת לפאב הוא רצה להמשיך להפגש אבל מכיוון שהוא צעיר ממני ב 7 שנים לא הסכמתי ומאז הוא לא מפסיק להתקשר ולדבר איתי במסנג'ר ,דיי נעים לי לדבר איתו , אבל מטריד אותי שהוא צעיר ממני ב 7 שנים והוא גבר מאוד נאה . היום אני פנוייה רגשית ונפשית מתלבטת עם לצאת איתו ולהתחיל קשר או לעזוב את זה כך ????

תלתליפז

New member
לכי על זה

ואם הוא היה מבוגר ממך ב 7 שנים אך עם מנטליות של בן טפשעשרה, לא היית מהססת? אם את מרגישה שיש לך תקשורת טובה איתו, שעולם המושגים שלך אינו זר לו- אין לך מה להסס. יש הרבה אנשים שהגיל הרגשי שלהם עולה על זה הכרונולוגי. נדמה לי שהיום גם יותר מקובל מבעבר שנשים יוצאות עם גברים צעירים מהן.

SecondOpinion

New member
נשים? לא. מספיקה לי אחת.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את התמונה שלך. מוזר שדווקא את פיספסת את ההומור שבהודעה שלי

אשתאר1

New member
מעניין איך אתה ניראה.למה אין לך

תמונה? ולך תשובתי תלכי על זה.לגיל אין משמעות תהני ותפרגני לעצמך.

vered 37

New member
../images/Emo15.gif אף פעם אל תצא בהצהרות...

אתה עלול להתחרט.

ע פ ר ל ה

New member
ברבורית

תהני מהעובדה שיש לך מחזר צעיר ותוסס. תענוג! לאהבה אין גיל,אז קדימה... אל תסגרי את הדלת! רק לפניי שבועיים קראתי בעיתון "אנשים" על עמוס אטינגר המנחה של "חיים שכאלה" שהתחתן עם בחורה בת 23 והוא בן 67. אין חוקים! "חיים שכאלה"

malka3

New member
לא משחק תפקיד במערכת היחסים ואין לא חשיבות. וזאת מתוך נקודת מוצא שאמרת לו את גילך והבדל הגילאים לא מעסיק / מפריע לו. תשחררי, תצאי מהמחשבה שהעניין מטריד אותך ותני ללב לדבר..

ג'יזס

מה את רוצה ? רוצה אותם זקנים, גמדים ומכוערים ? אני אומר שמי שלא יודע לקחת בשתי ידיים כשנופל לו משהו יפה, צעיר ונחמד ליד - אז "מגיע לו". את מרגישה זקנה לידו, מה העניין ? הוא רוצה אותך !!! באופן חופשי לגמרי ומרצונו הטוב והחופשי הוא בוחר בך קיבינימאט, מתעקש ורוצה אותך ואת "מוטרדת" לי. תגידי, את גם מחכה שהלחם יתייבש אצלך לפני שאת אוכלת אותו וממתינה לחלב שיחמיץ לפני שאת שותה אותו ? האלו - תתעוררי
חיים פעם אחת ומחר תהיי זקנה ביום. האלוווווווו
קוקוריקו - להתעורר בבקשה.

נועם הוא הגבר הראשון שיצאתי לבד

איתו מאז הגירושים , יש לי רגש כל שהו כלפיו אבל לא את הרגש שצריך להיות אבל יצאנו רק פעם אחת , לא מחפשת את היופי מחפשת את "הנשמה הטובה" ומשתמע שהוא כן כזה , למרות כל זאת חוששת להתחיל את הקשר מפני שהוא באמת גבר נאה מאוד ואני רק חמודה , יש מצב שיום אחד הוא עוד יגיד " ראבק היא יותר גדולה ממני ב 7 שנים מה אני עושה איתה ? אזי אני יהיה עם לב שבור ולא מרצוני

למעלה