המחבל המתאבד

*pank

New member
אין שכל אבל יש סופר גירל!

אולי סופר גירל תצא למשימה בלתי אפשרית ותציל את המדינה.. היא תעופף מעל השטחים ותצעק אני צינית! אני חכמה! אני גדולה מהחיים! ככה יום יום, עד שהם ישברו ויעשו לעצמם טרנספר...או שלא.. בכל אופן יהיה נחמד לראות אותה מרחפת מעל האוטונומיה..

Super giRl

New member
../images/Emo28.gif פוף! ממש לא...

הרשי לי לשבח אותך עלמתי, הפיתרון שהצעת כעת היה הפתרון הכי מציאותי והכי מעשי שהצעת עד כה! האם מעט מן השכל הישר חדר אלייך בלי משים? אבל, תראי, אני מוותרת על אומץ הלב הכרוך בהצלת האומה...את מבינה.. אני בן אדם עסוק, אין לי פנאי להציל מדינה. (נראה לי שציטטתי כרגע את ה´...שיהיה)

אריסטו

New member
שינוי מבורך בחשיבה

את ההתאבדויות יש להפסיק בכל מחיר דהיינו על ידי ענישה של כל מי שקשור למתאבד ולרכושו

איך זה שאינך יודע....מוסדי?

הרי רק הבוקר אמרת שאין דבר נעלם מעיניך!

המוסד

New member
אכן מעטים הדברים הנעלמים...

מעיניי אך לא זכור לי שאמרתי שאין דבר הנעלם מעיניי...אם יש אשמח אם תראה לי ואתנצל נ.ב לא ברור מדוע כשאתה מדבר איתי אתה כ"כ תוקפני הרי מעולם לא העלבתי אותך,קיללתי אותך ואפילו פעם אחת ניהלנו דיון רציני שממנו דרך אגב חמקת באלגנטיות...

חלילה לי ....מוסדי!

להיות תוקפני כלפיך - אכן אתה לא דומה לשאר המתלהמים ואני שמח להתווכח איתך. אגב, לא זכור לי שהתחמקתי ממשהו, אין זאת אלא ששהודעה שלך (אם הייתה מיועדת אלי) חמקה מעיניי ואיתך נסליחה!

שרוף

New member
רק חיסול בני משפחה של מתאבדים

יחסל את דרך הטירור הזאת. פיצוץ בתים היא שיטה שהוכחה כבלתי יעילה לחלוטין. אם אנו באמת רוצים להפסיק עם שיטת המתאבדים זאת הדרך היחידה. אחרי חיסול של משפחה אחת יפסק טירור המתאבדים מיד. הם מוכנים להתאבד אבל לא לאבד את כל בני משפחתם. חשבי כמה דם של ישראלים יחסך.

אבו-דני

New member
אלוני! אבו-דני עקשן- אוהבים טיפשים

אנא חזור על הודעתך שטיפקס אלוני ניסה להסתיר את החרפה .....אבו-דני צריך אתגרים

טוב שהמנהיגים שלנו לא פועלים על פי

הרגש!! ואגב אם כותבים ב - "ע" אבל על כך כבר ילגלג "אבו" המלומד

למעלה