המחבל המתאבד

יקותיאל

New member
המחבל המתאבד

אם מחבל עושה פיגוע צריך לפוצץ את הבית אם משפחתו ויחשוב אם להתאבד

יקותיאל

New member
הודעה ל pank

אני רושם מה שאני מרגיש ואם לא נפוצץ בתים הם ימשיכו בהתאבדויות

*pank

New member
אני בהחלט בעד לפוצץ בתים של

מתאבדים, אבל להוציא את בני המשפחה קודם..

*pank

New member
לכבוש את ההר! איזה גורם הרתעה..

חילופי אתה מציע? שלפחות ידעו שיש השלכות למעשי הנבלה שלהם.. אולי לא שווה ערך.. אבל להפסיד בית על כל תכולתו זו לא חוויה מלבבת..

הוכח כי הריסת בתים...... *pank

מספקת רק את הואנדליזם של הימין הקיצוני - ברור שאם היה שלום, שהוא גורם ההרתעה הטוב ביותר, יתכן שהינו נפטרים מהפיגועים תוך דור אחד, אולי פחות. אך היות ואין זה אפשרי כרגע, אין צורך להרבות שינאה, והריסת בתים מרבה שנאה - לכן, ההצעה הבסיסית שלי, כלומר: נסיגה גם ללא שלום תאפשר הערכות טובה יותר נגד הפיגועים ואם יתבצעו כאלה, הרי ברור לך שרוב המפעגים ממילא עולים בסערה השממימה!

*pank

New member
לכבוש את ההר!

ממש ברגע זה מסתובבת בחיפה חוליית מחבלים, וסגרו פה רחובות. המצב ממש בלתי נסבל...ולא נראה לי שמאריק שרון תבוא הישועה... אם נסיגה היא הפתרון אז למה אנחנו מחכים..?

האוייב הגדול שלנו..... *pank

הם המתנחבלים - אלמלא הם יכולנו לסגור את הגבול וכך לא היו מגיעים לארצנו מחבלים! תקווה קטנה נפתחה לנו - בוש ישלח בקרוב משקיפים לאזור ונראה מה יצא מזה!

Super giRl

New member
אם אתה חושב שהאויב הגדול שלנו

הוא המתנחלים....מצבך ממש בקרשים, אולי תצא כבר מן האשליה האופפת אותך??? האויב הכי גדול שלנו, גוש טינופת , הם הערבים, אולי תצפה במהדורת חדשות מדי פעם , זה עשוי רק להועיל... לפעמים אני מתבלבלת וחושבת שהאויב הכי גדול שלנו הם אנשים כמוך, נו מילא...

*pank

New member
לכבוש את ההר! איזו טובה תצמח לנו

מהמשקיפים? לגבי השאר אני מסכימה..

המשקפים...... *pank

ישימו קץ להשתוללות של המתנחבלים - ואולי סופסופ תהיה הפסקת אש. כדאי לך לקרוא היום, את מאמרו של זאב שיף בהארץ!

*pank

New member
לכבוש את ההר!

אם הבנתי נכון את המאמר, הדבר האחרון שעראפאת רוצה, זה הפסקת אש.. גם במחיר אי הקפאת ההתנחלויות...המשקיפים יהוו חיץ חד צדדי בינינו לבין אוייבנו.. האין אנחנו מכניסים סוס טרויאני?

בדיוק ההפך..... *pank

זאב שיף מסביר למה חשובה לערפאת הקפאת ההתנחלויות - בין יתר הסיבות הוא מונה את האפשרות שאז ורק אז יוכל ערפאת לבוא לעמו ולהגיד להם "הפסק אש" כי יש לנו הישג שההתנחלויות הופסקו ועל כך יפקחו המשקיפים! אתה לא רואה איך שהימין הקיצוני משתולל היום?

*pank

New member
לכבוש את ההר!

לא יכולה שלא לשאול את עצמי נניח שהכל יפעל לפי התוכנית שלך.. ולא תהיה הפסקת אש (מצב שלא נראה לי כל-כך בדיוני) איפה זה שם אותנו?

כנראה שאכלנו אותה..... *pank !

יש כמה אפשרויות: 1) שהמצב הקיים ימשך זמן רב וההתפוררות מבפנים (ירידה מהארץ וכו´) תהפוך אותנו למדינה כמו כל מדינות העולם השלישי. 2) מלחמונת קטנה עם הפלסטינים שתביא גם עלינו מאות הרוגים (זו הערכת אמן) והתוצאה שנחזור למצב העכשווי. 3) התערבות בינלאומית שתכפה עלינו ועל הפלסטינים הסדר.

*pank

New member
לכבוש את ההר!

אחת.. שתיים.. שלוש..!!! ככה נראית מדינה בלי ראש..

ראש דווקא יש..... *pank !

שכל אין! תראי לאן הוביל אותנו הימין - עכשיו משקיפים ואם זה לא יעזור יגיע הרגע שגם יכפו עלינו הסדר!

למעלה