המחאה...

אפשר להתערב ???

האמת ?? לא שואלת... אין ספק שמחירי הדירות במרכז גבוהים גם גבוהים (אתמול ראיתי באינטרנט בית להשכרה ביישוב שלי במעל 11000 ש"ח לחודש !!! ) אבל המחאה הזו לא תעזור בטווח הקצר כי מה לעשות - הכל עניין של היצע וביקוש וכמובן מחיר קניית הדירה. אנשים היום לא מוכנים לנסוע קצת יותר בשביל עבודה/לימודים ולכן מעדיפים לשלם מחיר גבוה יותר או גבוה מדי בשביל לגור קרוב ובינינו - זו בעייה שלהם. יש כ"כ הרבה פתרונות יצירתיים שאפשר למצוא, יש כ"כ הרבה מקומות זולים יותר שאפשר לגור בהם - גם אם זה אומר שצריך לנסוע קצת יותר... כשהייתי נערה החלטתי ללמוד בתיכון בת"א... זה אמר שנסעתי כל יום ב 3 אוטובוסים, נערה בת 16 שיצאה מהבית ב 6:00 כדי להגיע לביה"ס ב 8:30. כשלמדתי באוניברסיטת ת"א עשיתי כנ"ל וכשעברתי לגור ממש קרוב לאוניברסיטה, למדתי 40 שעות בשבוע ועבדתי 40 שעות בשבוע, רק בכדי לממן שכ"ל ושכ"ד. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - רוצים לגור במרכז?? שלמו יותר. אין לכם כסף לשלם יותר - תעבדו יותר שעות או ביותר מעבודה אחת. לא רוצים לשלם יותר? סעו יותר זמן לעבודה בכל יום. יש הרבה פאקים במדינה שלנו אבל מה לעשות שאנחנו מדינה קפיטליסטית והחזק בה שורד... וכשרוצים לשרוד, שורדים. וסתם לידיעה לימונרו - באזור שלי בתחום שבו אני עוסקת, אין להשיג עובדות !!! אני לא משלמת שכר מינימום ומעלה שכר כל שנה, אני נותנת תנאים סוציאליים מלאים וימי חופשה פי 2 מהחוק ועדיין - צריכה להילחם על כל עובדת שחסרה לי. עבודה תמיד יש - השאלה היא אם באמת אנשים רוצים לעבוד או מעדיפים לקטר !!!

הקשיבי...

למנהלת מעבדת מחקר מיקרוביולוגית באחד מבתי החולים הגדולים במרכז הארץ, הנשואה למנהל מחשוב באתר חדשות, הורים לשני ילדם, גרים במודיעין, ולתחשיב שהיא מציגה. כאלה שעובדים, וקורעים את התחת, ולא עמדו בתשלומי המשכנתא, אני בהחלט מכיר. צייני באיזה אזור את, ומה התחום בו את עוסקת. אולי נמצא לך עובדת.

אבל זו לא המחאה שלהם !!!

המחאה היא של חבר'ה צעירים שרוצים לגור בת"א ולא מוכנים לשלם שכ"ד מופקע, ועל אלו כתבתי... לא דובר על משכנתאות, מחירי דירות לקניה וכו'. לגבי אלו שלא עומדים בתשלומי המשכנתא למרות ששני בני הזוג עובדים ומרוויחים סביר +, הם ככל הנראה לקחו משכנתא גבוהה מדי או שאינה מחולקת נכון על פני השנים... לכל דבר יש פתרון ולכל דבר יש תשובה, ברור שקיימת דרך להוריד את מחירי הדירות בישראל בצורה ישירה אפילו - ע"י הורדת מיסי הקניה שלה (התחשיב עליו אני שמעתי מדבר על שליש מיסים מעלות הדירה) אבל בשביל זה צריך ממשלה עם ביצים ולנו אין כזו. ואל דאגה לגבי העובדות - אני מסודרת, בוא נאמר ששמי הולך לפניי בתחום מבחינת התנאים וההוגנות ובשנים האחרונות הן באות אליי לבקש עבודה (כרגע יש לי 2 שפיטרתי בעבר ומבקשות לחזור...)

ye44

New member
בטח מסודרת

שתית לו ת'דם מעניין אם היית הוגנת כלפיו ?

ye44

New member
באמת הדג מסריח מהראש

אתה מתכוון לכותב הפוסט הנ"ל
שאתה דייייביייייל

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חכה חכה תכף תבוא מלחמה קטנה ונוכל שוב לעשוק את הזקנים, החלשים, הדתיים, העניים

למעלה