המורים בהוגוורטס

Fairywitch

New member
איזה חלק? ה"פסיכים"?../images/Emo12.gif

הם די מסובבים ברובם, אבל זה באמת היה די בצחוק...

Mr Squirrel

New member
אני מדמיין את סניים רוקד הורה

בשמלת מלמלה ורודה עם פרחים צהובים.. התמונה הזאת רודפת אותי!!! S:

Mr Squirrel

New member
הו הו הו!!! סנייפ מגוון מקצועות...

דמיינו את סנייפ כ- 1.שחקן בהצגות ילדין 2.מנחה בתוכנית ילדים מוזיקלית בחינוכית 23 [= 3.קופאית. [ואני מתעקש על הקופאית. לא, לא קופאי, קופאית!] 4.אחות 5.מבריג פקקי מברשות שיניים! [אני? צ'ארלי בממלכת השוקולד? מושפע?! מפתאום!]

Fairywitch

New member
ושאר המבוגרים:

ארתור וויזלי- יצרן צעצועים. ובטח הוא היה מכין פסלים סביבתיים כאלה מג'אנק- כמו כסא שלם מפקקי בקבוקים, קופסאות עשויות מגפרורים וכאלה...
מולי וויזלי- פשוט... אמא פולניה
סיריוס- זמר רוק, על כל הסטגימות הכרוכות בזה (בחורות, קעקועים, מרדנות, סמים קלים)
רוזמרטה- בעלת פאב, אני לא רואה אותה עושה משהו אחר
טונקס- זמרת רוק בלהקה של סיריוס...
אמברידג'- בוחנת של משרד הרישוי- היא פשוט מרשעת בדיוק במידה
ריטה סקיטר- עיתונאית פקאצה בדיוק כמו שהיא. בטח היו שמים אותה אצל גיא פינס במקום איה ושירלי

sweet shir

New member
אהע?!

איך אפשר ככה להעליב את גיא פינס ותוכניתו?! אם כבר.. היא תעבוד בערוץ הקהילתי.. או בחדשות הוט..

Mr Squirrel

New member
ריטה סקיטר צריכה להיות

פפרצי [= רוזמרטה תמיד נראתה לי כמו זונה [=

yakovf2

New member
המורה

להתגוננות מפני כוחות האופל בספר הראשון הוא,פרופ' קווירל. והמורה לשיקויים בשישי הוא,פרופ' סלוגהורן. אני חושב שסנייפ היה מחליף את הקברן ב-WWE,דמבי-פסיכולוג, מגונגל-ספרנית ראשית בספריה עירונית,פילטיק-מציל בברכה של ילדים, ספראוט-מוכרת חומרי ניקוי מבית אל בית,מודי-גנן בגן ילדים,(הם פשוט ימותו עליו),האגריד-שומר בארים,לופין-בספארי ברמת גן,פרד וג'ורג- מחליפים את צ'יקו ודיקו בדולפינריום,ארתור ווזלי-מפעל לשטקרים, טרלוני ולונה-בחקר לגלוי עב"מים.

למעלה