המורים בהוגוורטס

elad elmkies

New member
המורים בהוגוורטס

אם עולם הקסמים לא היה מתקיים, באיזה מקצועות היו עובדים המורים בהוגוורטס לפי דעתכם??? אני אתחיל: דמבלדור - רב (ככה בן דוד שלי קורא לו "הרב הזה") מקגונגל - מורה (אני לא רואה אותה עובדת במשהו אחר) פליטיק - ליצן בקרקס (כי הוא גמד) ספראוט - חקלאית סנייפ - מייצר שמן לשער (משום שיש לו שער שמנוני) לוקהרט - שחקן (שלא מפסיק לראות את עצמו בטלוויזיה) לופין - חוקר את הלא נודע מודי - אינסלטור (אלאסטור-אינסלטור) האגריד - מאבטח (מי יעשה םיגוע עם מאבטח כזה) פירנזה - מאלף סוסים בקרקס טרלוני - מדענית (הפרופסור המפוזר) שכחתי מה השמות של המורה להתגוננות מפני כוחות האופל בספר הראשון ואיך קוראים למורה לשיקויים מהספר השישי

2 Mיכל

New member
הוֹ, רעיון נחמד..

דמבלדור - מנהל בית חולים מקגונגל - מורה פליטיק - מדען ספראוט - גננת? סנייפ - סופר. זה נשמע לי מוזר, אבל ככה אני רואה אותו
. לוקהארט - מובטל כמובן לופין
- מורה מודי - רוצח פסיכופת האגריד - מאלף חיות בקרקס טרלוני - מגדת עתידות סלגהורן - סבאל'ה כזה שכבר יצתא לפנסיה

קקטוסץ

New member
הממ.

דמבלדור - שופט עליון מקגונגל - ראש ממשלה או מנהלת בנק פליטיק - אסטרונאוט? ספראוט - בוטניקאית (וגם תיהיה לה חממה והיא תמכור ירקות אורגניים) סנייפ - פוליטיקאי לוקהרט - שחקן לופין - חוקר (משהו בתחום הטבע או הנסתר) מודי - מפקד תחנת משטרה האגריד - מאבטח פירנזה - בואו נקווה שהחברה האנושית לא תמצא אותו, אחרת היא תשעבד אותו טרלוני - מדיום סלגהוראן - עו"ד קווירל - רוצח שכיר

קקטוסץ

New member
בגלל

שבעולם שלנו לא חסרות כאלו שמציגות את עצמן בתור מדיום ויש לא מעט אנשים שאוכלים את החרא שהן מאכילות אותן בו וחוזרים לבקש עוד.

חח איזה שירשור מגניב../images/Emo153.gif

דמבי-סנטה קלאוס חמוד כזה מקגונגל-שופטת פליטיק-ליצן ספראוט-אופה עוגות סנייפ-משו בהייטק בלי הרבה אנשים לוקהארט-מעצב חתונות מתלהב לופין-וטרינר (נו, רגיש וכל זה...) מודי-זקן פרנואיד שצועק על כל מי שלא מפנה לו מקום באוטובוס האגריד-גננת
פירנזה-דוגמן טרלוני-מוכרת בקיוסק סלגהורן-יחצ"ן קווירל-מדען

מה יא

New member
לופין כ"כ ווטרינר!../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

למרות שזה לא מסתדר עם האדם-זאב

../images/Emo6.gif אהבתי...וסיריוס היה צריך להיות

דוגמן הוא לא היה מת אם הוא לא היה קוסם!!! וגם לא מאותגר קיומית

טוב.. הנה כמה שעלו לי

דמבלדור - סנטה מקגונגל - מורה או שופטת ספראוט - אממ.. חלקאית או משהו סנייפ - סוכן חשאי!
מה? מתאים לו
פליטיק - ליצן הוץ' - ספרית או טייסת סלגהוראן (נראה לי ככה כותבים) - יחצן קווירל - רוצח שכיר לא יוצלח לופין - מדען מטורף, סאולוג או משהו... לוקהרט - דוגמן או שחקן מפורסם ולא יוצלח
טרלוני - מגדת עתידות פירנזה - פסיכולוג האגריד - עובד גן חיות עצמאי למדי מודי - פסיכופט זקן אמברידג' - ג' יפית - איזו דמות מעצבנת שנתקעת בכל מקום ואי אפשר להיפטר ממנה. אממ.. זהו. נראה לי שזה כל המורים שהיו אי פעם בהגוורטס

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלגנרי נכון לגבי סנייפ.

אולי אפילו... סוכן כפול?

Fairywitch

New member
דמבי לדעתי חילוני מדי מכדי להיות רב

אני חושבת שהוא היה עובד סוציאלי לילדים, אבל כזה שבאמת אכפת לו... פליטיק- לא כל גמד עובד בקרקס...לא יפה מצידך
אולי שחקן, כמו זה שמשחק אותו...

Fairywitch

New member
לא, לא ברסלבי../images/Emo2.gif

הם פסיכים
והוא נורא חכם
אבל רפורמי אולי
כזה שמעביר הרצאות בפסטיבלי "שנטיפי"...
אבל באמת- נורא מתאים לו לעבוד עם ילדים, וזה בכל מקרה- זה פשוט בנשמתו, והוא גם ילדותי

למעלה