המוסיקה באינטרנט

המוסיקה באינטרנט

ישנה אפשרות להקשיב למוסיקה המשודרת באתרים הקשורים לחדרי הצט המתקדם המוסיקה מגוונת היא ע"פ השדרן התורן ,לכל חדר יש את השדרים שלו אני מתחברת בעיקר לחדר 50 פלוס חברים ובלילה משדרים שם את שנות ה60 וזה נחמד לבהות בדבורים ולהקשיב לשירים זה גם הפתרון ללילות לבנים , ודרך להכיר אנשים בני גילנו הפנויים לקשר שמתקשים לישון בלילה

ש ר ה לה

New member
היינסיכה! זוכרת שסיפרתי לך שמצאתי את האחינית

שלי שם בצט המתקדם בחדר 50 פלוס חברים? אז זהו...!!! שהבעל שלה הוא אחד מהשדרנים של החדר הזה.... "מתופף דרומי" זה הכינוי שלו... אז להתראות בצט נסיכה נהדרת!!! ואם לא מפריע לך אז גם אני שמה מידי פעם קישורים עם מוסיקה, פה בפורום שלך. זה בסדר???

ערב טוב

מוסיקה זה תמיד טוב כל עוד זה קשור לנושא שמדברים בו , ואני שמחה שאת מצאת את האחיינית , אני מצאתי משהו ששרת איתי לפני עשרות שנים ,הוא התלהב מאד למצוא אותי והפך לחבר צמוד מאד, אבל נפרדנו שהתאשפזתי עם אמא והיה ברור לי שזה אשפוז ארוך שחררתי אותו למצוא אהבה , תודה לאל הוא מסודר כיום עם בחורה מתוקה , ואני זכיתי בעוד ידיד נפש עוד אחד מאותם הקשרים שנפגשים לדק ונפרדים לעד וזו שורה משיר ידוע נראה אם את מזהה

שיר מיוחד

תודה גאיה וזה שיר מיוחד מאד אשלח אותו לאיש אחד, ששוכן בלבי , אולי הוא ישמע את קולי

ש ר ה לה

New member
גמני מאוד אוהבת את השיר הזה...!!!!

עובדה שהוא נלקח לכאן ע'י גאיה ישירות מהתיקייה שלי

ש ר ה לה

New member
התמונה המצורפת לתיקיית השירים שלי ב - eSnips

זו צלחת קרמיקה של האמן הידוע פאבלו פיקאסו. הנמצאת אצלי למשמרת עד. הירושה היחידה שניתנה לי ע'י חברת נפש שסעדתי אותה במיטת חוליה וטיפלתי בה עד שהחזירה את נשמתה לבורא והיא רק בת 60. היא יקרה לי מאוד. !!! כך נראה הצד האחורי של אותה צלחת

איזה כייף שיש דודה

היום באה דודה שלי אלי והלכנו לעשות קניות לחג היה מאד קשה ללכת בחום בחוץ , הלב צעק הצילו , נעצרננו מדי פעם אך המשימה הושלמה בהצלחה הקניות הבסיסיות לחג כבר בבית , אחר כך היא הלכה לעשות השלמות של דגים ועוף לחג היא לימדה אותי להחליף את הפלסטיקים של מתקן יבוש הכלים במטבח , וארון המטבח מבריק כעת וההרגשה היא טובה מאד, מאמינה שלולא העזרה שלה הקניות לא היו בבית עוד קצת פיניש ואז אהיה מוכנה לחג הפסח

ben 911

New member
נסיכה, אני לא צריך שום מוסיקה בחדרי הצ'ט.../images/Emo4.gif

אני רק רואה אותך כאן ו.... יש לי ציפור קטנה בלב
והיא עושה בי מנגינות של סתיו ושל אביב חולף של אלף אהבות קטנות והיא עושה בי מזמורים והיא צובעת עולמות
והיא פותרת לשירים כמעט את כל החלומות.
יש לי בלב ציפור קטנה
עם שתי גומות ומנגינה.
(יוסי בנאי ויגאל ביישן)

../images/Emo140.gif הלילות הלבנים בצט

קראתי וחייכיתי אתה מקסים ,יודע את המילים הנכונות להגיד בבוקר אני מתחברת למוסיקה הרומנטית והשיחות זורמות בכייף האמת נתץקלת שם באנשים ובצרכים שלהם שזה מדהים הצעות יש שם מפה עד הודעה חדשה , אני זהירה מאד צריך לזכור שמאחורי השם עומדים אדם או אשה ולפעמים יש נכה ומוגבל אבל בצט הוא הגיבור המקומי עבורי ההתחברות לשם הוא לשיחה וגם לבקש מוסיקה שאני אוהבת כמו השיר הזה שפעם תרגמתי אותו בכללי תוך כדי שהשיר מושמע ובטוחה שהשיר " באסה מה " יעשה לך רק טוב והשיר אומר "נשק אותי נשק אותי הרבה , יש ביח פחד שהלילה הוא הלילה האחרון שזכיתי בך, ואאבד אותך לעד " הייתי בטוחה שיש לי קישור לשיר אבל לא מצאתי

ש ר ה לה

New member
רצית בסמה מוצ'ו? רק תבקשי.....

ביצוע מהמם של סזריה אבורה : בסמה מוצ'ו

ben 911

New member
היה שווה לחכות שרה לה..../images/Emo140.gif

השיר מדהים ביופיו.. שירים כאלה מביאים לחלוחית מלוחה היישר לתוך עיניי.
(מוחה דמעה)

הם גורמים

מעלים את הרצון להצמד בריקוד חושני , אחד השדרנים קלט שאוהבת אותו והתחיל להקדיש לי את השיר הזה כל פעם שהוא עולה לשדר בערב כלומר אחרי חצות מבין את המילים בן? פעם רקדתי עם עלם חמודות באחד המפגשים ותרגמתי לו את המילים תוך ריקוד צמוד במקום הוא נדלק עלי , העיניים שלו הבריקו ואני זכיתי לנשיקה על הלחי תוך כדי ריקוד ובקש שאלחש המילים באוזן כאילו זה שיר שמחברת לו והמצחיק אילו מהצד היו בטוחים שהולך להיות רומן לוהט ואנחנו מחליפים מילים לוהטות משלו בריקוד החושני

ש ר ה לה

New member
לשיר הזה יש מאות גירסאות. זו טובה במיוחד. שמר

שמרתי אצלי במועדפים כמובן. ראיתם אותה? את סזריה אבורה? נראית ממש כגבר. אבל איזו שירה....... איזו חושניות......., מי ששרה ככה, חייבת להיות אישה אמיתית. מה יש לך לגיד על זה עמירם?

למעלה