המון

המון

אז נכתוב ביחד. הכי חשוב- Mנטה! יש משחת שיניים של קולגייט שהיא לא מנטה אלא HERBAL. בחיי. עכשיו- חלום על סף הבוקר. אני נכנסת לבית קפה. על הבר יושב גבר עם חברים. אני מכירה אותו היטב. ניגשת. היה לנו משהו לפני 15 שנה כמעט. החברים לוחשים שהוא גוסס. בשלבים מתקדמים של "ה"מחלה. אני מחליפה איתו חיבוק ונשיקה וגם מילים. מעלה זכרונות של פגישתנו הראשונה ושל רגעים שהיו לנו יחד. העניין הוא- גם אחרי שהתעוררתי- האיש מוכר והזכרונות מרגישים כמו זכרונות ולא כאילו הם נוצרו עם החלום הזה. ואז לפתע הזכרות- היה לי רומן איתו לפני 15 שנה. בחלומות. כלומר- זה חלום בו נזכרתי בחלומות ישנים. הרגשה הזויה במיוחד. טשטוש הגבול בין חלום למציאות. אבל גם נועם של "מציאת חבר ותיק". ורומן "על אמת"
- כבר כמה בקרים שאני מוליכה את הבת שלי לגן ומולנו בא גבר שיוצא משחיית הבוקר שלו. הוא גבר-גבר מהסוג המיושן, על סף הארסי, והוא הולך לו בהליכה המגונדרת שלו וסוקר אותי מלמעלה למטה עם מין מבט שהוא על סף הבוז או הזלזול אבל גם יש בו מין אישור מוחלט להיותי שווה סקירה. כבר כמה בקרים שאני סוקרת אותו חזרה באותו מבט בדיוק, ואף משתעשעת ברעיון להושיט יד ולהציג את עצמי.

Mנטה

New member
קולגייט זה מוקצה

הם גם שייכים לפלמוליב ולכן מתעללים בחיות. הם גם נורא סינטתיים ומגעילים במרקמים שלהם. והם גם מוסיפים סוכר למשחת השיניים (שנאמר: כאילו דאאא). בקיצור, תודה, אבל אני כנראה אנסה את הקלנדולה ששלי אמרה.

לא שמעתי. לא שמעתי. לא ראיתי.

עוצמת חזק עיניים. שנים לא קנינו מוצרים שמנוסים על בעלי חיים ובסוף נשברנו עם לידת הילדות והחלטנו לחזור גם לצחצח בטעם האהוב עלינו. אם אני אעצום את העיניים חזק, כל הקופים החמודים האלה לא יקרה להם שום כלום. שום כלום.

Mנטה

New member
יש תחליפים כמעט לכל דבר

ולמשחות שיניים בטח ובטח.

Mנטה

New member
כל כך פשוט.

תסתכל בחומרים שזה מכיל. אאל"ט זה מכיל כל מיני תחליפי סוכר. סליחה על חוסר הדיוק, פשוט בשבילי זה אותו הדבר (לא רק בטעם, גם עקרונית, מציעה לא להיכנס לזה).

בדיוק אתמול קניתי ופלים עם

שוקולד מנטה, אבל המנטה חלש מדי. לא שזה מונע ממני לחסל אותם באופן שיטתי.

אלי ו.

New member
השילוב של שוקולד ומינטה

עדיין הולך בארה"ב. אנשים מוזרים, הבמבה שלהם היא בטעם גבינה, הגבינה בטעם פלסטיק ולפירות אין טעם בכלל.

אטיוד5

Active member
בשבילך אולי גם מלח וסוכר הם אותו ..

דבר, אבל לרובנו לא. בענין תחליפי סוכר יש ענין מענין. חלק מהם גורמים לגוף לפעול כאילו מדובר בסוכר (מצליחים לרמות את הגוף) ואז רמת הסוכר בדם עולה. חלק מהם לא. ולענין "טבעי" - גם חמרים סינטטיים עשוים בסופו של דבר מחמרים טבעיים.

למעלה