המולנגרו אני יודעת את שימך כעת שקרן! אתה,מכונת ההרג של הנשמה! אני אספר! אני אספר! אם הם ישמעוני הם ידעו את שמך גם! מאוחר מידי! אתה ידוע כ"הפרד ומשול"! אתה השקר שסוגר את השער! פניך 7! עקרונותיך 7! כוחותיך 7! ויחדיו הם אתה: מולנגרו! אתה הוא: תאוות בצע! אתה הוא: קינאה! אתה הוא: אשליה! אתה הוא: הכחשה! אתה הוא: ציפיה!! אתה הוא: הנחות לעצמך!! מתורגם מתוך: סעודת הגוף ונפש, של לי דה אנג´לס. במשך דורות המכשפות ידעו על מכשולים שהיו עשויים להשמיד את כוחותיהם, וגם היום, כל דבר רע, אכזר המפריע לאיה מלאה של הכוח, וזה שמפיל אותנו לידו זה המולנגרו, אז מהו המולנגרו? הוא המכשול! הוא זנה שלוקח את ראייתנו ומעוות אותה. החברה ברובה נגועה באחד מ"כוחות" המולנגרו, והם הולכים אחריו, עד מותם, וכשהם מסתכלים פנימה מסתבר שהם חיפשו אושר, בקערות האבק של הרוח מבלי להבין שהדבר הכי חשוב נמצא בתוכם. כמכשפים ואלו שרואים את העולם מעבר למולנגרו עלינו להבין את קיומו ולהלחם כנגדו כדי שזה לא ישתלט על עצמינו ויגרום לנו לאבד את הרוחניות שלנו. כמובן שזה קשה שלא להגרר אחרי נורמות חברתיות שמכתיבות את המולנגרו כמובן מאליו, אבל כישוף ומאגיה לא מתאים להמונים בכול מקרה. אז זהו. המולנגרו מתואר בתרבויות שונות בשמות שונים: ביהדות הוא השטן, וגם בשאר התרבויות המונטאסטיות, שמתואר לא ככוח הורס כחלק מן הטבע, אלא ככוח שנועד לפתות את האדם ולקחת אותו מדרך הישר. מקווה שזה העיר את עיני העוסקים במאגיה ארדן