המוזיקה של New Born
שלום אני זיו מוזיקאי מהגליל יש לי הרכב בשם New Born ביחד עם חבורת מוזיקאים מוכשרים שבין היתר גם חברי הטובים מילדות תום דני גיל ועוד אורחים מוזיקאלים מוכשרים שיוצרים איתנו, אנחנו יוצרים Chillout Progressive Ambient Trance Reggae ולאחרונה אנחנו עובדים על לצאת בהופעה שתיקרא New Born From High Above המוזיקה שלנו משלבת כלים אמיתיים לצד עבודה ממוחשבת (אני גיטריסט וVocals בהרכב) לאחרונה העלנו מספר יצירות לתוכנת eMule ואנחנו מזמינים אותכם להוריד לשמוע להנות ולחלוק את המוזיקה שלנו לכן הרכבתי לכם רשימה שבעזרתה תאכלו להוריד ולשמוע אותנו וגם ליצור איתנו קשר דרך הדף שלנו באתר מייספייס. בבקשה תהנו מהמוזיקה תורידו ותחלקו
מומלץ לחפש גלובלי או בשרת Global (Servers) DonkeyServer No1 New Born - Baby Steps New Born - Deleriant New Born - Hash It Your Way New Born - Super Sonic Sustain New Born - Vision III New Born - Wonderland גם תחת השם של שותף לפרויקט אפשר לחפש Tom Rarin - Its Not The Same Tom Rarin - Lavan Tom Rarin - Lead The Children Tom Rarin - Omnillusion Tom Rarin - Sounds Of Eternity Tom Rarin - Spiral Eyes Tom Rarin - Walk Of The Night Tom Rarin & Ziv Koren - Million Shelfs Tom Rarin Hosting Johnny - The Next Forever Tom Rarin Vs P.s.M - The Masterplan ברגע שנהיה מוכנים להופיע אנחנו נעדכן בדף שלנו במייספייס הכתובת היא http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=153005632 אתם מוזמנים להגיב כאוות נפשכם תגובות לגבי המוזיקה בין טובות או רעות יתקבלו בברכה נשמח לשמוע מה דעתכם 
שלום אני זיו מוזיקאי מהגליל יש לי הרכב בשם New Born ביחד עם חבורת מוזיקאים מוכשרים שבין היתר גם חברי הטובים מילדות תום דני גיל ועוד אורחים מוזיקאלים מוכשרים שיוצרים איתנו, אנחנו יוצרים Chillout Progressive Ambient Trance Reggae ולאחרונה אנחנו עובדים על לצאת בהופעה שתיקרא New Born From High Above המוזיקה שלנו משלבת כלים אמיתיים לצד עבודה ממוחשבת (אני גיטריסט וVocals בהרכב) לאחרונה העלנו מספר יצירות לתוכנת eMule ואנחנו מזמינים אותכם להוריד לשמוע להנות ולחלוק את המוזיקה שלנו לכן הרכבתי לכם רשימה שבעזרתה תאכלו להוריד ולשמוע אותנו וגם ליצור איתנו קשר דרך הדף שלנו באתר מייספייס. בבקשה תהנו מהמוזיקה תורידו ותחלקו