המוזיקה מתה

ואגב, הקלטתי אתמול

את שני הטריביוטס ששודרו גם בסקאי וגם בBBC בו זמנית, כמו כן את מהדורת החדשות שבה היו כ10 דקות תמימות בנושא, כולל הראיונות עם פול (בשני הערוצים היו ראיונות שונים). כך שאם מישהו מעוניין..... סוזן

גרעאפס

New member
לא יודע אם מישהו ראה, אבל

היום במוסף הסאטירה של מעריב נכתב: "בקרוב איחוד מחודש של הביטלס". מעניין באמת לדון עד כמה אמירה כזו הולמת, על אף שמדובר במדור סאטירה וכמובן שנכתב לפני מותו. לדעתי זה הולם, כיוון שאם אחד מחבריי היה מספר לי את הבדיחה הזו הייתי צוחק, אין ספק. האם כללים שונים חלים על עיתון ציבורי?

Yaniv-DC

New member
הולם, הולם.

זה הרי לא נעשה במטרה לפגוע, ונעשו סאטירות עוקצניות יותר על "פרות קדושות" יותר. אם נגיד על זה לא הולם, סוזן תוכל להכריז על מותה של הסאטירה...

אותי זה מאד לא מצחיק

מה גם שזה נכתב עוד טרם מותו. חוסר רגישות. תכונה המאפיינת את הישראלים. לא תראו דבר כזה בעולם הנאור. דוגמא לחוסר רגישות ישראלית היתה למשל מיד אחרי האסון במגדלי התאומים, כאשר קבוצה של ישראלים עמדה בסמוך וסיפרה בדיחות. איחס!

Yaniv-DC

New member
קישקוש בלבוש.

בעולם הנאור תראי הכל. SNL מיררו לבוש את החיים, ג´יי לנו עשה את זה לקלינטון, סאות´פארק ירו בכל פרה קדושה השייכת לאסון התאומים בפרק המדהים ביותר של הסדרה עד כה. עצוב מותו? קיבלמו. לא להתבדח על הלהקה? הלו...

גרעאפס

New member
אני מסכים עם סוזן, בכך

שבעולם ישנן פרות קדושות אותן אין לשבר, ולעומת זו בישראל אין. אבל לטעמי, זוהי נקודת זכות לישראל דווקא. אנחנו לא דופקים חשבון לאף אחד, ולא תופסים שום דבר ברצינות גדולה מדי.

Yaniv-DC

New member
כמו שאמרתי

השאלה האם את השמרנות הזאת של העולם אנחנו מגדירים "נאור".

Yaniv-DC

New member
אהההה....

ממש השוואה לעניין בין רצח המוני לבין מוות ממחלה... בערך כמו להגיד שהמלפפונים בשופרסל זולים מהקלמנטינות בקו-אופ. וזה בסדר. אני מכיר כבר את כל בדיחות הפיגועים/תאומים/ורסאי/שואה הקיימות בשוק. חלקן שמעתי מישראלים, חלקם מטורקים, חלקם מאמריקאים, חלקם מאנגלים. העולם הנאור.

Yaniv-DC

New member
הנה קיבלת שלוש סיבות לשלוש בדיחות

לא יאומן איזה משמעות מקבלות הודעות רבע שעה אחרי שהן נכתבות...

למעלה