המה עוזרת מדיטאציה?

נפטון

New member
המה עוזרת מדיטאציה?

שלום. יש לי הרבה לספר אבל אין למי, אז תהיתי אם מדיטאציות יעזרו לי לשחרר הכל כי ממש יושבות לי דמעות מרוב כובד נפשי.

Tal_Ya_Tal

New member
נפטון היקר :cool: מדיטציות...

נפטון היקר :cool: מדיטציות אמנם עוזרות מאד, אך אם תשב לבד כשאתה מלא בשרעפיך, ספק אם תוכל להתמקד. הייתי ממליצה לך, לקחת מחברת או יומן ולהתחיל לרשום את כל מה שאתה רוצה לספר ואין לך למי. או אפילו פתח לך תיקיה במחשב ותייג אותה תחת שמך. פתח כל יום קובץ מיוחד, שיכיל את רגשותיך, תסכוליך ושרעפיך. כשאתה כותב, הנך לדמעות לזלוג, אם זה מה שמתבקש. אם אתה חש כעסים שעולים, תוכל לשחרר אותם באמצעות מקלחת, או באמצעות תרגיל קערת המים. זה ישחרר ממך נטל רב וכך, תוכל להתישב למדיטציה כשאתה הרבה יותר נינוח....... תרגיל קערת המים: א. מצא כלי חד פעמי כמו קופסא ריקה של חומוס או של גבינה וכד` ב.לאחר שניקית אותו, מלא אותו במים ג. שכב על הגב והנח את הכלי עם המים על הסרעפת שלך, סמוך לטבור. ד. התרכז בכעסים העולים בך ודמיין שאתה משחררם אל תוך קערת המים שעל בטנך ה. כשתחוש שכל הכעסים התנקזו אל תוך המיים, סיים את התרגיל, על ידי קימה איטית מתוך תנוחת עובר (דאג קודם להניח את הקערה בצד, שהמים לא ישפכו.) ו. שפוך את המים לאסלה והשלך את הקערה. אל תעשה שימוש חוזר לא במים ולא בקערה. גם לא על מנת להשקות צמחים או בעלי חיים. האנרגיה הזאת פשוט קטלנית!!! אתה מבין למה אתה צריך להשתחרר ממנה?!?! L&L TALYA

למעלה