המהפכה יוצאת לדרך [2]

קפת

New member
אז זהו, שבעדה שלנו

אמהות מנחילות לבנותיהן מורשת אחרת לגמרי: אצלנו אומרים רק מה שלא מתכוונים, ואת מה שדווקא כן מתכוונים שומרים עמוקמוק בלב. מי שיש לה לב. מי אמר פולניות ולא קיבל? ובקשר לזובור: חכי לנו ריש ותשתקי. אנחנו נכניס בעומק, באורך ובעובי המקובלים אצלנו, בזמן ובמקום שיראו לנו.

היא יודעת שאצלנו נכנסים רק מהדלת

האחורית? סיפרו לה שפה אין תרגול על יבש? גילו לה שבפולניה נוהגים כמו פולינזים ולכן הפטר חמור מתכוון גם מתכוון לכל מילה שהוא חובט במקלדת? מי היה במשמרת כשהיא הגיעה? שינכו לו מהמשכורת עלות של חוקן פורטה ושלושה ליטרים אקונומיקה.

הא? הא?

אני גדול אני או לא!!!!!!! [זו לא הייתה שאלה זו הייתה אכסיומה]. כמו שמכניסים לאקווריום מלא באוסקרים דג זהב, כמו שמכניסים עכבר קטן ומפוחד למאורת נחשים, כמו שמכניסים יהודי דוס לבר של הומואים ניאו נאצים, כמו שמכניסים כושי ענק אל זירה של גלדיאטורים, כמו שמכניסים ילדה קטנה ומפוחדת למועדון פדופילים בבלגיה, [טוב אני חושב שכבר הבהרתי את הנקודה] ככה הכנסתי לכאן את המפוזרת מכפר חזרת. אתם יכולים להשתעשע בה, רק בעדינות שיספיק ליותר זמן עד שאני אמצא את הדביל הבא שיסכים להכנס לכאן.

אולי תפסיק לעשן ותתחיל לזיין?

תעשה טובה לאנושות. מרוב איומים אתה נעל. תנשוך, תכיש תירה ותפליץ. כדי שנראה שיש לך גם תחת.

מה שקפת התכוונה להגיד

זה שה"מותק" הזה הוא לא מותק של חיבה אלא מותק של הקטנה. אבל היא לא מספיק רהוטה כדי להצליח לנסח את זה. בשביל זה אני פה.

קפת

New member
וואלה

באמת שאלתי את עצמי לא מכבר בשביל מה אתה כאן. עצמי חיככה ידה השעירה בפדחתי המקריחה, בחשה בואגינה ימנית, גירדה בשמאלית, אבל תשובה לא מצאה.

קפת

New member
באיזה קומה?

יש מעלית, או שאני צריכה לעלות אליה לרגל ברגל*? *בתנאי שזו לא הרגל שאיתה אני עושה ביד.

הוא שנאמר

ברוך אתה החמור חמורנו מלך העולם, האל, אבינו מלכנו, המלך הטוב והמיטיב לכל הוא הטיב, הוא מטיב, הוא ייטיב לנו, הוא גמלנו, הוא גומלנו, הוא יגמלנו לעד חן וחסד ורחמים וכל טוב והוא יזכנו לימות המשיח.

מהבול......

אומרים ככה.: העייר הטוב והמיטיב לכל הוא החמאר. הוא מחמיר, הוא יחמיר אותנו, הוא גמלנו הוא גמלינו, הוא יישאר הגמל שלנו לעד. וגו' [אם תצליח עם חמור שהוא בעצם גמל סדרתי].

בגלל החוצפה שלך

אני מתכנן מעל הבית שלך מבול של פקידי שומה חנוטים בחליפות ומגבעות נוקשות, כמו בתמונה של מגריט. ואמן יפסלו לך את הספרים*. * כמה שזה תרתי, נכון מותק?

קפת

New member
גשם של גברים?

הללויה, כמאמר השיר. אני רואה שיש לך כוח לחבוט, מותק. נתנו לך (גם לישון) בלילה?

באמת רציתי להזכיר לך

שממחר את אמורה להסתובב עם קסדת מגן בתוך הבית. בפעם הקודמת נפל לך גרישקה מהתקרה. לא טוב לך גברים שנופלים מהתקרה מותק. במיוחד אם הם רוסים שמנים שטופי אלכוהול וזימה. מה גם שאני לא ממש בטוחה בקשר לזימה שמה.

קפת

New member
זה לא היה גרישקה

זה היה ויקטור. לא רוסי, תוניסאי. וגם כן החרא חרה הזה עשקותי. לא טוב לי גברים שנופלים לי מהתקרה. מלעשות שלפעמים את צודקת. מכשפה. והקסדות זה רק ממחר, אבל תודה שאת כל כך דואגת לי, קנאית חשוכה. ולכן, אני מתכוונת לשבת מחר כל הבוקר בשכונתית החביבה עלי. הם עושים קפה מצויין, ואני אשב לי שם בשקט ואטחן את הסלולרי. זהו. הם בטח גם יגישו לי ארוחת צהריים. נראלי סידור מצוין.

למעלה