המהפכה יוצאת לדרך [2]

כפרה עלך

אף אחד. אף אחד לא אוהב אותי יותר ממך. היום אפילו שאלתי את א': "מי אוהב אותי יותר מקפט?" וא' אמר לי: "אף אחד. אף אחד לא אוהב אותך יותר מקפט." כעסתי ואמרתי לו: "לך". אז הוא הלך. בלאט.

כן.

בסיומו של כל יום עבודה אני משתעשעת ברעיון של להטיל על שולחן המנהלת את מכתב ההתפטרות שלי כדי שאוכל לנכס לעצמי קצת זמן פנוי. אבל אז, אני מגיעה הביתה, פותחת את ארון הבגדים וחושבת לעצמי: "אם אני לא אעבוד מי יפרנס את הנעליים שלי?" ואז מגיע מחר ואני מחתימה כרטיס במשרד. אין לי עמוד שידרה.

אתה פסיכופת

ואני רואה בזה מחמאה יחסית. אחרי נסיונות רבים וכושלים, אני שמח* להודיע לך שהתקבלת סופית לפורום. לקבלת תג שמי וכותונת עם רכיסה אחורית גש לקפת. דרך אגב, אתה עושה גם הזמנות לחתונות ובת מצוות? * עד כמה שניתן, מן הסתם.

אורמור

New member
מעניין תוך כמה זמן תציע לי את

הכתונת... על חדר 5 והמרק בחרתי לדלג קפצתי ישר לחדר 7 מול האבוס שלך. ביננו, לא היה משהו המוניטין שהוציאו לחמורים מופרז חייבת לציין. ואני (למרות שלא שאלת) לא עושה אפילו בריתות. אור

מי את לעזעזל?

ולמה את פונה אלי בגוף שני? או בכלל? שוקי, אם בגלל פרץ היצירתיות שלך יבואו לפה כל מיני נעליים, אני אחרים לך את התותח ואכריח אותך לסדר אותם בזוגות.

אורמור

New member
אתה קראת לי נעל?

לעזאזל! אור לא מסתדרת בזוגות

קפת

New member
ומומלץ להחליף גרביים

לפני שאת מתקרבת אליו. הוא חמור, לא תתרן.

קפת

New member
אתה, יא חתכת אדיוט

אתה פתחת לו את השער לעולם הרחב, וגם לימדת אותו את רזי החדרת העטים לתחת. לפני כן הוא לא ידע שיש עוד פורומים בעולם. הוא היה בטוח שכל הודעות המערכת נכתבו על ידי אחד הניקים שלי והן קונספירציה שנועדה להוציא אותו משלוותו. משלוותי, כלומר. משלוותה. בקיצור.

אורמור

New member
את רוצה להחליף אתי גרביים?

יש לי זוג כמעט חדש מהסידרה של פוקימון ואחד ישן במצב טוב של ברבי מה יש לך להציע בתמורה? ממילא המגמה היא לגרום לו להניח שאני עוד אחד מהניקים שלך המתרבים כאן הריח רק יחזק לו את הסברה אור

הוא הזמין אז באתי

אהלנים מתוקים שלי. קבלו חיבוק חם
מלווה בפרח
, יפים שלי. בני אנוש ולא אחרים. אני כזה נקראת המפוזרת מכפר אזר אבל אני לא באמת מכפר אזר, באתי ישר מאש--- קלון. אני דווקא כוסית וכאלה. נורא אוהבת קטעים, אתם מריצים קטעים , נכון? יוווווווו , קראתי כמה דברים כאלה שכתבתם, ואני רוצה להגיד לכם שאתם מה זה מגניבים כאלה, לא הפסקנו להתגלגל מצחוק אני וחברה שלי שקוראים לה במחשב כזה נועה המנענעת ובחיים נועה שוורצקופף. יש לכם איזה קטע מה זה מוזר, כשאני ונועה מתווכחות אז אני מקסימום יקרא לה כזה: יא כרובית ירוקה...... למה לקלל כפרות? אבל חוץ מזה אתם נראים לי אחלה בחלה כזה, והחלטתי לבוא ולהשאר איתכם כדי להנעים את זמנכם [זה למדנו בשיעור הבעה האחרון לבגרות כזה, זה נקרא צירוף קבול...... אין לי מושג למה כי אין לזה קשר לאדמת הקבול, ובטח לא לאפגניסטן]. יאללה מתוקים שלי, נשתמע עוד. אוהבתתתתתתתתת
המפוזרת מכפר אזר.
אין נשיקה אז שולחת לכם פרח. [כן, זה הרגע להתלכד סביב המנהלת ולחסל את עאלק]

תראה מה עשית שוקי

כמו שצפיתי, דעתך המשובשת ממילא השתבשה לחלוטין. ידעתי שאתה לא מספיק חזק כדי לעיין בתותח החוקן, בדיוק כמו שלא כל אחד יכול לעיין ב"מורה נבוכים" של הרמב"ם, אלא יחידי סגולה בלבד. אתה והפרסומות שלך - תראה מה הגיע לפה בגללך. מילא כוסית, עם זה עוד אפשר להסתדר למרות שאנחנו לא רגילים*, אבל גם לא מכפר אזר, גם כן מאשקלון** ועוד כזו שמבלבלת בין גוף ראשון לגוף שלישי. אם היא לא תתברר כניק של קפת, אני שולל ממך התייחדות עם התותח לחודשיים. דיר באלאק. זהו, היא לטיפולכם. איחלתי לחיילת*** הצלחה בהמשך תפקידי <מסמן וי ליד הצ'קבוקס של "זובור ראשוני מפטר" בטופס הטיולים> * בפעם האחרונה שהיו פה כוסיות, עוד קראו לפורום הזה פורום "גיוס בלונדיניות לתפקידי פתיון בשירותי הביטחון" ** בהערכה זהירה הייתי אומר שאפילו לא מאפרידר הישנה, אלא דווקא משמשון או גבעת ציון. *** בצבא הקפת

יו מה קרה לך?../images/Emo2.gif

אתה בטח בכלל לא מבין עברית פה, או לא טוב בכלל. בטח עלית לא מזמן מבריהמ המועצות לשעבר. בסך הכל אני נכנסתי לפורום והוא נורא נראה לי נחמד. מה זה לכתוב עלי מה שהגיע לפה? בעצם זה בגלל שאתה עולה חדש, פטר. ראית זאב פעם? [סתם, צחוקים איתך]. בטח שאני לא מאפרידר, איכס שמה כולם הומואים. אני מד' מתוקי. ותגיד, מה כל כך חמור בזה שאתה פטר? אם אתה רוצה אז תעברת [כאילו תמצא לך שם דומה בעברית, אפשר רק להוסיף יוד ואז תהיה פיטר וזה יופי של שם]אבל זה לא נורא בכלל... חמור עאלק. לא להתרגש. אתה בלונדיני חתיך תגיד? תאמין לי, אני שווה.
יאללה ביי ובפעם הבאה תשאל מי. דגש על המי שהגיעה לפה כי אני גם נקבה.

קפת

New member
מותק*

את לא מצפה להיכנס לכאן ללא זובור מסורתי, נכון? *אני לא באמת מתכוונת שאת מותק. סתם צורת ביטוי** **אין בדברים כדי לשלול אפשרויות מותקיות עתידיות

קפת, אמא שלי אמרה:

אל תגידי אפ'ם דברים שאת לא מתכוונת אליהם. ואם כבר זובור, שלפחות יהיה גם ארוך וגם עמוק, ולא יזיק גם עבה. קדימה. אני מחכה בקוצר רוח [התהפוך צפונית עורה, וצפרדע חברבורותיה? - מתברר שכן]

למעלה