המהפך הושלם!!!!!!!!!!!!!!!!

המהפך הושלם!!!!!!!!!!!!!!!!

באמת חשבתם שאני אוותר לכם בכזו קלות! יש לי קשרים בתפוז ואני לא מתכוונת לוותר על הכבוד שלי לחבורת חנאג'ים הזאת שניהלה פה את הפורום. אז עכשיו אני מנהלת פה! והפורום הזה הולך להשתנות!

אז ככה

את אביה עוד לא תפסתי, אבל לפחות אני עדיין כאן, עכשיו כשנכנסתי לפורום גיליתי שפתאום אני לא מנהל. את ההנהלה התפוזית לא תפסתי (טוב, הם כבר לא במשרד...) ובאמת שאין לי מושג איך זה קרה... בכל מקרה זה לא הולך לעבור פה בשתיקה, אנחנו הולכים לעשות רעש עד שישמעו אותנו ויחזירו אותנו להנהלה

Elfangor

New member
די די, סוף סוף מנהלת אמיתית P:

ויוה לה רבולושן!!!! סתם, קשה לי לראות איך היא תהפוך את הפורום הזה לפורום נולד לרקוד 7 =X לא כיף כבר Me want old manage back!!

Bari west

New member
תלכי מכאן כבר

מה עשינו לך שאת הורסת לנו הפורום??את לא אוהבת את ברי,אל תיכנסי לכאן,אבל לא צריך להרוס את הפורום! פחח עלק גיים בויז מוזיקה טובה..

קשש מ-ה-פ-כ-ה!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי חייב לראות את זה!

ולדמן

New member
חבובה-

~אוקיי,אני אזרום עם ה"ניהול" הזה למרות שזה כבר לא כ"כ מצחיק~ אם תעצבני את הגולשים כאן,הגולשים כאן ילכו. אם הגולשים כאן ילכו,לא יהיה למעשה פורום. ואת תישארי לבד,תקועה בחור של ה~צונזר~ של ההורים שלך,ומתישהוא את כבר לא תהיי מנהלת
כי אח שלי הקטן,שהוא בן 8,יכול לנהל יותר טוב ממך
קפיש?

zoe5

New member
וואו לא היתי הרבה זמן-החלפת מנהלים

משו? אל שאלו את עצמכם מאיפה צצתי קראתי פה איזה שבועיים ואפילו כתבתי קצת. עכשיו אני טיפה טיפה יותר מעודכנת בסחרוף:p

למעלה