המדינה the-rock #90480 בלי כרגע

maor365

New member
המדינה the-rock #90480 בלי כרגע

יש לה רק 3000 טנקים אז אני מצפה מכולם לפרק אותה

MiTZi Shpitzi

New member
כמה דברים:

1. אני מניח שהתכוונת שהיא בלי מיקוש 2. אם כבר אתה בא לפה ו"מצפה" שכולם יפרקו אותה, לחות תטרח ותביא פרטים על הצבא ולא רק טנקים. 3. כמה אדמה יש לו ? 4. זה שאתה עצבני כי לקחת לו רק 79 אדמה בהשמד לא אומר שכולם צריכים לשמוע על זה. 5.לך שתה כוס מיץ ותרגע. 6. מתחיל לשעמם פה... 7. אל תשימו לב אלי... 8. נעול

maor365

New member
עם אתה מתעקש

לפני שאני מתחיל לעשות כבקשתך אני רוצה להגיד שאכן היתכוונתי לבלי מיקוש כניראה כשמחקתי את הכותרת וניסחתי מחדש לא שמתי לב שלא כתבתי,ואני לא עצבני(לפחות לא בזמן זה) א.7500 אדמה(לא הרבה אבל אתם אמורים לקחת דיי בקלות אלה עם החוקים החדשים של ערן שקובעים שבתקיפה צריך גם מזל לא יפעלו לטובתכם כמו שקרה לי) ב.180 אלף חיילים ג.כל השער דיי מיותר גם כי לא צריך וגם כי אין יותר מידיי(אני זוכר ממש מאט מטוסים והגנה אוירית אבל לא זוכר כמה בידיוק) ד.עם כבר הקעתה בחדשות עולמיות לפחות תסתקל כמה תקיפות מעל ותיראה מה הוא וחבריו לברית עשו לי אך ורק בגלל זה השתמשתי במילים פרקו אותו(מישום מה אתה מרשה לעצמך להגיע למסקנות מרחיקות לחת) אבל מי שלא רוצה לא צריך נ.ב- עם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי להחזיר להם (תמורת סכום ניכבד של אדמה כמובן) שיצור קשר מסן:[email protected]

למעלה