המדור לחיפוש נעדרים...

נמצאת, אבל לא משאירה עקבות.....

מאוד סמויה בזמן האחרון, נמאס לי מהדין וחשבון לעצמי וממש לא פשוט לי. ומצד שני אחותי שאחרי ניתוח טבעת יורדת יפה, למדה להסתדר איתה מצויין ומתחילה להראות מדהים....... ורופאת המשפחה שלי שהתחילה לעשות נו-נו-נו עצבני לאור לחץ הדם שלי..... כל אלו מובילים אותי לשקול את הטבעת גם. אז כעת אני בברורים, לקיחת החלטה שעומדת על הפרק ונראה מה יוביל יום. אבל דעו לכן, גם אם נראה שלפעמים אתן לבד......יש מי שצופה בכן

לילית462

New member
האח הגדול צופה בנו...

את יודעת מה דעתי על הטבעת... ניסית פשוט לחקות את התזונה שלה ?

בטח, זה מחזיק לא יותר מ4 ימים, והיא אוכלת הכל

רק לועסת טוב טוב לפני שבולעת כי אחרת לא "עובר".

יעל י

New member
../images/Emo124.gifירדנה...גם אני רוצה טבעת כזו...

שתפי אותי אצל מי היית?איפה?כמה?מתי? אולי נעשה יחד? (כמובן שעידכונים את יכולה גם במסרים)

הלוהה יעל.

הרופאה שלי שלחה אותי עם הפניה לכירורג בשל BMI גבוה ובעיות לחץ הדם. ביום שישי יש לי פגישת יעוץ עם מנתח אחד המוממחה בנושא הטבעת ובשבוע הבא יש לי פגישת יעוץ עם מנתח המתמחה בכל 4 סוגי הניתוחים בכדי לבחון מה אכן מתאים לי. אז כרגע לא ממש יודעת, אבל בשישי כשאחזור אשמח לשתף

יומטוב5

New member
מתבישת לבוא לבקר

לא מצליחה לשמור ולרדת ומאד רוצה תקוע באותו מקות ממש מיאש ערב טוב

לילית462

New member
בדיוק בשביל זה את צריכה להישאר

את הרי יודעת מזמן שאנחנו לא רק קבוצת דיאטה...

חורף75

New member
היי, אני כאן - מציצה מדי פעם

בזמן אחרון די עומדת במקום, אבל עם כ החגים וחופשים אפשר להגיד שזה טוב. סה"כ די חזרתי למסלול בשבוע אחרון, אני גם מתעמלת 3 פעמים בשבוע. לא כתבתי תקופה, כי היה נדמה לי שהפסיקו להגיב להודעות שלי אחרי תקרית מסוימת. אם זה רק בדמיוני - מה טוב.

אז אני בהריון../images/Emo13.gif../images/Emo5.gif

שבוע 12 עם בחילות מזעזעות ונון סטופ הקאות 24/7 פעם קודמת זה היה עד שבוע 28, מקוה הפעם זה יהיה קצר יותר
לא מסוגלת לחשוב על דיאטה/ספורט וגם לא על שום דבר אחר לצערי
אבל אולי אני אחזור כאשר המצב ישתפר חייבת להתוודות שנעלמתי כי היו מספר דברים שהפריעו לי ולא הרגשתי בנוח אבל הצצתי מידי פעם אז כל הכבוד לכולכן והמשך ירידה מוצלחת וקלה

לילית462

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב!!! איזה יופי

אם יש דברים שמפריעים אפשר לדבר עליהם.... בכל מקרה טונות של מזל טוב, ושלא תעלי טונות... אנחנו כאן גם בהריון

למעלה