קוראת כל יום, אבל לא כותבת. יש כמה סיבות. ראשונה - לא יודעת למה,אבל קצת איבדתי עניין בשרשורי ה-מה אכלתי וכו'. שניה - בשרשורים אחרים,קצת יותר "עמוקים"- היתה לי הרגשה שאין לי הרבה מה לתרום, אין לי תשובות כאלה מעמיקות כמו שקראתי כאן. וחוצמזה-אני באותו מקום בערך. הורדתי עד עכשיו 32 קילו, ועכשיו כבר המון זמן די תקועה. האמת שבמשבר הקודם שלי - הפורום היה מה שהציל אותי, אז אולי זה יקרה שוב...
וגם לא ממש בראש של להקפיד על הדיאטה. אני לא עולה במשקל, אבל גם לא יורדת. בינתיים זה בסדר, אני מסתפקת בזה, ומחכה. בקרוב, אני מקווה, המצב קצת ישתפר ואהיה יותר פנויה רגשית לענייני התזונה. תודה שזכרתן
הפסיק לעניין אותי לכתוב מה אוכלת כל יום. כרגע יורדת יפה, אבל מאז העדכון למספר בחתימה החזרתי1.5 ק "ג הפכתי קצת לסמויה כי עובדה שקראתי אותכן רק ב-10 הימים האחרונים. מרגישה גם שאין לי יותר מה לתרום כולם יודעים הכל. עשיתי את שלי וזהו. כרגע גם לא מרגישה שזקוקה לקבוצת תמיכה. בהצלחה לכל האחרות.
הגבלנו את השרשורים בפורום רק למה אכלתי,דיאטה וכו'.מעבר להיותנו מנסות להרזות ולהיות בתחום אנחנו גם אמהות על כל המשתמע מכך. יכולת לפתוח מצידינו אפלילו כל יום שרשור בנושא אחר...כל נושא.