המגרש נהרס

Black ice17

New member
המגרש נהרס../images/Emo10.gif

4 עונות הם הצליחו לשמור על הקסם של הסדרה, ואז הגיעה העונה החמישית. זה רק אני או שמשהו בעונה הזאת הלך לאיבוד?

AllenIverson

New member
ממש לא מסכים

אין ספק שיש ירידה. אבל ממש לא משמעותית כמו שאתה מתאר.. מאוד אהבתי את העונה ה-5 ואיך שחשבו על הרעיון של ה4 שנים קדימה, וגם את איך שביצעו אותה. אולי לא סיימת את כל העונה וכבר אתה פוסל? אם זה ככה, תראה עד הסוף... העונה משתפרת מההתחלה הצולעת יחסית.

TaMiRMo

New member
אני דווקא לא מסכים

שני הפרקים הראשונים היו פשוט מצוינים לדעתי. עלילה טובה, התפתחות טובה, השלישי היה קצת צולע וצפוי אבל נחכה לשאר. אני מקווה שבאמת בסוף זה נהיה ממש טוב. למרות שגם עכשיו זה מעולה. אני דוואק חושב שההתחלה הזו טובה יותר מההתחלה של העונה הרביעית אני מרגיש יותר שאני צופה בסדרה האהובה עלי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמסכימה בכמה דברים

יש כמה פרקים שפשוט הסדרה לא ממשיכה. העונה הזאת לדעתי החלשה ביותר מבין שאר העונות, אבל עדיין זה מגרש ביתי

לא זה לא רק את !!

צווודקתת העוננהה החמישית באת לא הייתי משהוו !! אין הם איבדוו את הטעם וגגםם את התמימות [למרות שזה דמיד ככה מתישהו כבר נהיה לא משההווא ] איןן כמו העוונה הראשוונה והמדהימהה !=]] כ"כ הייתי מכווורה ! [לא שעכשיו לא , אבלל פחות !] אבבלל עדיין אפילו שהעוונה החמישית הייתי הכי פחווות יפה אני עדיייןן מתה על הסידדרה הזאת סידרה פששוווט יפה ! מתתה על ג'יימס !!

למעלה