המגיה השחורה

black magic

New member
יפה כתבת

אני לא מאמינה באלוהים אז קשה לי כהבין מה זה לבן וטוב...חייבת לישון מחר ישמסדר בוקר היה נעים...

morning star

New member
מאגיה שחורה

שלום בהודעה אחרת כתבתי שאין אסור (ולכן גם אין מותר). אין נכון ולא נכון. תחום המאגיה השחורה הינו מסוכן, לא רק לקורבן אלא גם למאג עצמו. כמו באהבה - כאשר אוהבים מישהו (לא משנה מה סוג האהבה) בד``כ הוא מחזיר באותה המטבע ובשנאה כנ``ל. כך גם מאגיה. אני מציע לך לחקור קודם את תחושותייך. כרגע מורגשת משיכה לצד האפל... האם זה בגלל כעס? שנאה? גורם סדיסטי אחר? יש להסתכל בצד האפל, לחדור לתוכו, אך לא ליפול ברשתו. כאשר יוצאים ממנו, יוצאים מחוזקים. הדרך הלבנה אינה קלה יותר, אך בסופו של דבר, לפחות כפי שאני רואה זאת, מתגמלת יותר. נכון, ניתן להשיג אהבה, חברים, ממון וכו` בעזרת ה``כוחות השחורים של הנפש`` אך האדם תמיד יחיה בידיעה כי לא בזכותו הוא השיג זאת. הדרך הלבנה מביאה לאותם הדברים, אך לא באופן ישיר ובוטה. אנשים אוהבים אדם שנותן (אך זהירות! להגזים זה לא טוב!) ועוזר, בגלל הוא עצמו. הערה : השימוש בצבעים לבן ושחור, או במילים אפל ואור הינם כאן באופן המקובל על רוב קב` האנשים ``המיסטיקנים``. צבע הוא צבע, הוא לא טוב או רע... אלה הם מושגים אנושיים המקטבים את העולם בצורה הנוחה יותר לאדם. שלכם MS הנווד

למעלה