המגיה השחורה

black magic

New member
קשה להסביר

הכל התחיל בגיל 7 קיבלתי מלאך ליום ההולדת ושברתי אותו בשינה ומאז אני רואה דברים מוזרים אני בת 19 כיום

danzaka

New member
תמורה ! על כל דבר והקרבה בשביל כל בקשה

מענין ! אבל בתור אחד שדווקא לא מאמין במאגיה לבנה אלה יותר בהקרבה של המאמין או אחרים , נוחכתי לגלות כי כשכל פעם את עושה משהו טוב למישהו את מקבלת תמורה . אם זה חלום בלילה שנוצן לך רמז על העתיד או לחלופין כוח ! שנותן לך להרחיב את ה AURA שלך עד רמה שאת יכולה לגרום לחיות לפחד ממך וכו. דרך אגב הנה משהו שאולי יענין אותך !

yofiel

New member
כוחות האור

קודם כל , למה את נכנסת למאגיה שחורה , במיוחד אם את לא יודעת מה לעשות עם הכוחות האלו , ואיזה כוחות אלו? כוחות הם כוחות , הם יהיו שליליים אם תנצלי אותם לרעה או לרווח אישי. אם תשתמשי בהם כדי לעזור לאחרים זו תהיה כבר מאגיה לבנה. כוחות החושך הם כפויי טובה , ותמיד יפילו אותך אחרי שיתנו לך כח. אם יש לך כוחות , תפעלי רק מתוך אהבה לזולת. בברכת אור ואהבה, יופיאל המלאך

black magic

New member
יופיאל היקר!

אני מבינה זאת אך משום מה אני נמשכת אל הצד האפל בתחום הזה...אני מסוגלת לתקשר עם הצד האפל .

yofiel

New member
איך לעמוד בפיתוי

את נמשכת אל הצד האפל כי הוא יותר מפתה , הוא יתן לך תוצאות יותר מהירות , בניגוד לאור , שבשבילו צריך לעבוד קשה. בשביל כל דבר אמיתי תצתרכי להשקיע , ואם יש בך יכולות מיסטיות , זה רק עניין של בחירה לאיזה צד את הולכת אני הייתי בצד השני בגלגולים קודמים , זה רק יכול להאיט את התקדמותך הרוחנית. יש חוק בסיסי , חוק שימור אנרגיה. שלחת אנרגיה שלילית לעולם , היא תחזור אלייך. שלחת אנרגיה חיובית לעולם , היא גם תחזור אלייך. הדבר היחיד שמונע ממך לראות את האור זה אשליית הזמן. יש רווח של זמן בין הנתינה לקבלה. אולי תשלמי על זה מחר , אולי בעוד שנה , אולי רק בגלגול הבא. מה שבטוח , את תשלמי על זה. אל תתפתי אל החושך , יש שם רק כאב פחד ושנאה. החושך נראה יותר עוצמתי כי הוא ישר יתן לך את הכח לפגוע באחרים. בשביל האור את תצתרכי להוכיח את עצמך ולעבוד בשביל להרוויח את האור. לכי אל האור והאהבה ! יופיאל המלאך.

black magic

New member
יפה כתבת!

לך זה קל אך לי זה קצת יותר מתוסבך אני לא מאמינה באלוהים אז קשה לי להבין מה זה טוב! ולבן

yofiel

New member
יגעת ומצאת - תאמין !

מי אמר שלי זה היה קל?? אני בגיל 16 הייתי אתאיסט , ובגיל 17 התחלתי עם סיאנסים. כל הצבא חשבתי על רוחניות , אבל עדיין הייתי בחושך. זה לא כל כך קל , אבל כשבאמת רציתי למצוא את התשובות , מצאתי אותן ומצאתי הרבה יותר ממה שביקשתי. וכל מדרגה שאני עולה , אני רואה שיש עוד הרבה לאן לטפס , וככל שרטט האנרגיה שלי מתנקה אני נמלא אהבה ואור וכל המלאכים נצמדים אלי , כי גם הם אוהבים אהבה ואור. אם לא נוח לך עם ההגדרה של אלוהים תקראי לזה נשמת היקום , אנרגיה אוניברסלית , מה שבא לך , זה לא משנה כל עוד את בן אדם טוב ואוהב. אם את רוצה לדבר איתי אישית תכתבי ל: [email protected] שיהיה לך המון אור ואהבה בחיים יופיאל המלאך

yofiel

New member
...

...

אם את רוצה פרטים אישיים תכתבי לי אישית נתתי כבר את המייל שלי.

נשמה לא ניצחית

לידע לכללי אין לאף אחד נשמה מקסימום יש רוח הרי יש אבי``ע ומי כו.. אבל בקיצור את לא יודעת כלום במאגיה וכ.. אז תזהרי

yofiel

New member
אל תמהר לקטול...

לנשמה יש 5 דרגות - נפש רוח נשמה חיה יחידה אז קודם כל הנשמות של כולנו היו קיימות עוד מלפני שהזמן היה קיים והן תמיד יהיו קיימות והן נצחיות כמו שאלוהים הוא ניצחי. כל אדם בגוף פיזי יכול להגיע עד לדרגה השלישית - נשמה. נכון שרוב האנשים נמצאים בדרגת נפש או רוח , אך יש כאן גם כמה נשמות טובות.( ומכאן גם הביטוי - נשמה) בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך.

black magic

New member
מה המס`? אך שלא יהיו אי הבנות אני לא מהפריקים שמחפשים אהבה באינט...

yofiel

New member
...

...

קוראים לי אלירן , ואני בגוף פיזי כבר כמעט 24 שנה. הנשמה היא ניצחית

yofiel

New member
אני לא דתי , אני מאמין

אני לא הולך בדרך הדת , כי הדת היא מסגרת , וכל עוד יש מסגרות אי אפשר לצאת לגמרי לחופשי. גם המקובלים הגדולים אמרו , היהדות היא לא דת , וגם אני למדתי קצת קבלה , אבל הרבה יותר חשוב לי ההתנסות האישית , שזה דבר שלרוב האנשים שלומדים קבלה משום מה פחות חשוב. שני הדברים חשובים וצריכים לבוא לידי איזון. מצד אחד יש ידע - שכל - אנרגיה גברית ומצד שני - התנסות אישית - הרגשה - אנרגיה נשית. כשמסתמכים רק על אחד מאלו , לא נמצאים באיזון , וכל מי שלומד קבלה יודע שצריך ללכת בקו האמצע , לא רק בימין ולא רק בשמאל. באהבה לכולם :) יופיאל המלאך.

למעלה