המבנה של GS

Easy_Rider

New member
../images/Emo41.gif פוסי-קאט, לגבי כל הדיון הזה ...

אל תתרגשי, מה שנשמע לך אולי סינית בעוד כמה שבועות ישמע לך כעברית תקנית לחלוטין... תקראי ותדפדפי קצת בפורום, תשתמשי במנוע חיפוש ותחפשי את המילים "GPX" "רשיון" "מתחילים" , תוכלי לקרוא, להתרשם ובעיקר לצבור מידע חשוב ורלוונטי. לגבי האופנוע הראשון, תחליטי לאיזה כיוון את נוטה. אם מדובר בנסיעה יום יומית של ת"א - רחובות, את יכולה ללכת גם על דו"ש קטן, אופנוע דו-שימושי כדוגמת ה- DR350, או אולי אפילו XT500. הדו"שים נוחים הרבה הרבה יותר בתנועה עירונית, שלא יגידו לך שום דבר אחר, הדבר הכי טוב בעיר הוא קטנוע, ולאחר מכן אופנוע דו שימושי. בסה"כ, ההתחברות שלך, כך אני חושב, לאופנוע דו-שימושי כאופנוע ראשון תהיה הרבה יותר טבעית, זה קצת מזכיר אופניים ... כלומר, את יושבת על המושב, הכידון מולך ולא מונח אי שם למטה, את יושבת זקופה (זה ממש לא מפריע ברכיבה של עד שעה, ואפשר ורצויי לקנות חגורת גב). ה- GS500 וה- ER5 שניהם אופנועים ממש בסיסייים. למעט בתחום המנוע, ה- GS עדיף מכל הבחינות בייחוד בתחום המתלים והבלמים שהם נושאים בטיחותיים מהמעלה הראשונה. לדעתי תמקדי עכשיו את איסוף המידע שלך בלקרוא כמה שיותר. עצה נוספת, מחר יום שישי, תקומי מוקדם וסעי לרחוב הרצל בת"א. יש שם כמה סוכנויות תיווך גדולות. גם ברחוב המקביל - רח´ שוקן. תעשי סיבוב, תכנסי, תשאלי, ובעיקר - תסתכלי, תבקשי לשבת, לגעת, להריח. אל תאמיני לאף מילה, ולשום המלצה שתקבלי , מדובר בסוחרים ממולחים, שבגלל המצב השקט בשוק יעשו הכל כדי למכור לך. את יכולה לצאת בטעות עם GPX במחיר של 1000 ש"ח מתחת למחירון ולחשוב שעשית את עסקת חייך. בפועל - GPX נמכר ב-3500 ש"ח מתחת למחירון בערך ... (בדקתי לעומק, תאמיני לי...). חשוב מאד שתצברי ידע, ולכן תלכי כדי לראות ולשאול, אבל קחי את מה שאומרים לך בערבון מוגבל בהחלט. לא תמיד התשובות שתקבלי יהיו מדוייקות ואמינות. אחרי שתראי בעין תחליטי מה את רוצה, ואז נוכל לדבר ! בהצלחה, ואם יש עוד שאלות, אל תהססי.

כבר רציתי לצעוק מ-ס-פ-י-ק !!!

שיגעתם את הבחורה .. מה יהיה איתכם .. חברה למתבונן מהצד כל הדברים שעליהם אתם מדברים לא בדיוק ברורים .. לאט לאט עם ההסברים .. חתולה .. את מוזמנת היום בערב בשעה 22:30 לבוא למקס פלייס , מבטיחה לשמור עלייך צמוד אליי ( ולא
), מי כל אחד מאנשי הפורום , על מה הוא רוכב , מה נפח מנוע , מה מומלץ , ואם תמיר יצטרף אלינו גם עוד כמה פרטים טכניים .. אז יאללה תגידי שאת באה .. לא צריך להתבייש .. מבטיחה לך שרק תרוויחי .. בילבי שחוזרת לתפקידה כדיילת הפורום

Easy_Rider

New member
../images/Emo10.gif אני רציתי דווקא לעזור ...

ולהפסיק את הבלבול ... ואת חוסר האונים ...

ofnik

New member
בילב-מה קורה פה ../images/Emo35.gif יש משהו שאנו

לא יודעים עלייך

zataomm

New member
בילבי

אני אפילו לא קבלתי קבלת פנים שכזו: הסברים על יושבי הפורום וכדו´

Big Max

New member
בילבי כפרה,

שוב את במצעת על הצד הטוב ביותר את תפקידך החינני והמשובח של דיילת הפורום בלונדה|. יישר כוח ותחזקנה ידיך.
Big Max

linoy

New member
מטייל...

מה זאת אומרת "לא מתמרן טוב בשטח העירוני"?? באיזה פן? ומה נותן לך הDR , שהGS לא הצליח לספק?

המטיייל

New member
לינוי, קרא/י את תגובתי...

למעלה שכותרתה "מסכים על דבר אחד", שם אנ מסביר היטב ובהרחבה

tooli

New member
הסובארו של הד"גים

בדיוק בשביל זה תכננו אותו, להיות סובארו

pussycat*

New member
אז מה עם כיוונים יותר יציבים..

אתם מבלבלים אותי יותר מידי, כמה ששואלים יותר - מתבלבלים יותר. מה יהיה איתי ?!?!

למעלה