Big Max יוצא להגן על ה- GS
פוסיקאט יקרה (תעשי משהו בנוגע לכינוי הזה...). אני נאלץ שלא להסכים עם דעתו של המטייל. אני נמצא באותה סיטואציה שאת נמצאת, רק מהצד השני - אני נוסע כל יום מרעננה לת"א על ה- GS שלי. בנסיעות כגון אלה ולטווחים כאלה, הוא לא גורם לשום כאבים, לא גורם לויברציות ומשתחל בתנועה בין עירונית צפופה טוב כמו כל אופנוע או קטנוע אחר. לגבי תנועה עירונית צפופה - טוב, כאן הוא לא יכול לנצח קטנועים, אבל אף אחד לא מושלם... הכלי מפתח מהירות גבוהה למדי בשביל מתחילים (חברים, לא יעזור, 170 קמ"ש זה לא מעט, לא שאני אדע...), ומספק הרבה מאד Fun כשרוצים. אז זה לא ZX-6R או חיה טורפת בסגנון, אבל לא זו מטרתו הראשונית. צריכת הדלק של ה- GS מצוינת ביחס לאופנועים אחרים (תלוי בכלי, במיוחד במשומשים). האופנוע שלי צורך כ- 21 ק"מ מכובדים לליטר (לא קטנוע, אבל יותר טוב מהרבה אופנועים). ייתכן ודוקא DR350 הוא האופנוע המתאים לך, אבל לא מקובלות עלי הקביעות של המטייל. ה- GS ייתן לך מענה מצוין לצרכייך, ולא מעט ריגושים בסופי שבוע. אני יודע שהוא האופנוע הטוב ביותר לצרכי, שלדעתי, דומים מאד לשלך. מבחינת מבנה ומפרט, ה- ER דומה לו, פחות או יותר, אבל יקר יותר. ואגב, אם את שואלת את דעתי האישית, ה- GS לא צריך להיות אופנוע ראשון. הוא גדול, כבד ומספק הרבה מאד כוח, עבור אנשים שלא עלו על אופנוע כבד מימיהם. אני אישית הייתי ממליץ לך על DR350 (אני יודע שאני נשמע כאילו אני סותר את כל מה שכתבתי למעלה, אבל אני חושב שה- GS הוא אופנוע מצוין לצרכייך, אך לא כאופנוע ראשון. סחבק פלרטט שנתיים עם אופנוע 250 סמ"ק לפני שעלה ל- GS - אחד המעשים האינטיליגנטים היחידים שעשיתי בחיי). לגבי ה- GPX, יכול להיות שזה אופנוע ראשון מצוין, אבל הכלים נדירים, רובם לא אמינים והסחירות שלהם נמוכה מאד. היה בזמנו דיון מעמיק בפורום בנושא זה (בילבי, יש לך היסטוריה של זה?). Big Max