המבנה של GS

pussycat*

New member
המבנה של GS ../images/Emo73.gif

האם הכידון לא רחוק מידי? וטנק הדלק גבוה מידי (יחסית למושב)? לא מעייף את הידיים ושובר את הגב?

GPZiv

New member
בואי היום למפגש

ותוכלי ללמוד כמה וכמה GSים ולראות אם הם באמת מתאימים לך...

pussycat*

New member
קצת סובלת מביישנות ../images/Emo5.gif

וממבוכה מהבורות הגדולה שאני יכולה להפגין בתחום. אני אחשוב על זה עד הערב... מה זה המקום הזה בכלל ?

GPZiv

New member
את לא יכולה להיות יותר גרועה ממני.

נפגשים ליד (מסעדת?) מקס פלייס ברח´ יגיע כפיים בת"א ואח"כ נוסעים לבית קפה כלשהו. יאללה נו...

המטיייל

New member
נכון ביותר...

זו הסיבה שנפטרתי מה- GS שהיה לי והחלפתי ב-DR. ה-GS פשוט זוועתי - לא מתמרן טוב בשטח עירוני, מעייף את הידיים והגב (בעיקר לאנשים גבוהים), לא מהיר ולא חזק. בקיצור סתם "סוברו" דו-גלגלית. את יכולה להסתכל עליו כעל קטנוע למתקדמים או פסאודו-אופנוע (להיות עם להרגיש בלי). המטייל והאמת העירומה

קשה לי להסכים איתך...

יחסית למה ? "הGS לא חזק.." יחסית למה ? לDR800 או לפיאג´יו סי ? "לא מהיר.." יחסית למה ? לGPX או לZX12? "לא מתמרן טוב בשטח עירוני.." יחסית למה ? הונדה גולדווינג או ווספהPX? ובכלל הגדרת קטנוע למתקדמים ממש לא נראית נכונה.. אל תשכח שזה עומד להיות האופנוע הראשון שלה.. הוא יהיה לה מהיר וחזק כאחד... מה שכן , מסכים איתך לגבי חוסר הנוחות שלו לנסיעה בין עירונית ארוכה..

pussycat*

New member
מה יהיה ?!

אני לא כ"כ גבוהה - 168 ס"מ ( בלי עקבים
) והנסיעה שלי בתוך העיר לא ארוכה, אבל אני לא רוצה להתענות בנהיגה, מה ההבדל בין נהיגה בעיר ומחוצה לה? התנוחה היא אותה תנוחה, לא? אני אצטרך לנסוע שעה עד שעה וחצי ביום (רחובות-ת"א-רחובות), אני ארד מהאופנוע מפורקת ותפוסה? אם כך איזה עוד דגמים יכולים לבוא בחשבון בישבילי? (נגיד שהתקציב גמיש, כואב אבל גמיש)

חתלתולה..

קודם כל...בוקר טוב
צריכים לקחת דברים בפורפורציות.. GS 500 ללא מיגון רוח יכול לתת הרגשה של עינוי לאחר שעת רכיבה במהירות שעולה על 120 קמ"ש.. הוא לא כל כך נוח יחסית לאחרים אבל הוא יחסית בסדר.. אנשים רוכבים על האופנוע הזה שנים מבלי להרגיש עינוי.. (ואפילו אוהבים את האופנוע..תראי בwww.gstwin.com) אבא שלי למשל , רוכב על GS כבר 3 שנים ועדיין נהנה לצאת איתו מדי יום שבת לרכיבה של סתם.. אבל אין ספק שER5 למשל יהיה לך נוח וידידותי יותר..אבל גם יקר יותר..ובגלל התקציב שהצגת , הוצע לך הGS..אם באמת יש לך אפשרות ללכת על הER (מבלי להכנס למצב בו תאלצי לחסוך בציוד מגן או תיקונים הכרחיים לאופנוע או קורס לרכיבה מתקדמת בחודשים הראשונים שלאחר הרכישה) אז לכי על הקאווסקי הנ"ל.

ofnik

New member
כרוביק- נכנסתי לאתר הGS (מגניב)

וראיתי קיטים לשיפור-ומצא חן בעיני נושא החלפת פילטר אויר- ידוע לך אם ואיפה להשיג פילטר K&N -יש כלמיני-מה כדאי?

ilan_k

New member
אז......

לא תהיה לך בעייה עם 168 ס"מ שלמים............. ובקשר לאי דיוק רכיבה ולא נהיגה (אויש כמה שאני נודניק לפעמים) וחוצמזה גם מפורקת לא תרדי מהאופנוע. והאלטרנטיבות הן ER לדעתי.............

pussycat*

New member
באמת נודניק...

חברים...אולי נחזור לGPX ? את הER משום אני לא אוהבת (עשיתי עליו שיעור אחד וממש לא היה נוח, לעומת זאת הרכיבה (וזה לנודניק...) על הGPX היתה הרבה יותר נוחה. כרובי, משום מה עדיין לא קיבלתי את המייל שטענת ששלחת לי בעיניין הGPX.

SENDA

New member
בניגוד לאחרים (GPX)

אני חושב שהGPX מאוד חמוד, יש לו שילוב של כוח (הכל יחסי) ומנוע מצויין אם משקל קל וכמובן מראה פצצתי. אם היום הייתי קונה אופנוע כביש, הייתי חושב עליו למרות שיש לי ניסיון על 500 רק בגלל השילוב שציינתי. בברכה ניב

tooli

New member
מחוץ לעיר

במהירות גבוהה את תקבלי קצת תמיכה מהרוח אבל עדיין לתנוחת הרכיבה מתרגלים. גם אני כשניסיתי את תנוחת הרכיבה הזו בהתחלה, קצת סבלתי אבל כיום אני לא מכיר תנוחה נוחה יותר. ואגב אנחנו אותו גובה והאופנוע שלי קצת יותר ארוך

המטיייל

New member
תן קצת קרדיט... ותשובה לפוסיקט

הכל יחסי למה שאתה רואה. אין צורך להתפלסף יותר מדי... האופנוע נראה אופנוע עם נפח 500 סמ"ק. יחסית למה שנראה ולנפח מנועו ולמה שמתייתר להיות - הוא לא! הוא אופנוע די מטעה כי אתה חושב שאפשר לנסוע עליו מהר מאוד ובפועל רק מקצוענים (ועשירים) יכולים לעשות. צורת הישיבה עליו לגבוהים (מעל 175 ס"מ) -= מאוד לא נוחה. הוא לא יציב וחתך הצמיגים שלו מעליב. צריכת הדלק שלו ממש לא משהו והספק המנוע, יחסית לנפחו - נמוך (כמובן שלטובת בלאי נמוך). התמרון שלו עלוב לאופנוע המתיימר להיות "קל" וחצי עירוני. אישית הייתי ממליץ לפוסי להחליט על איזה קו היא הולכת: כביש או עירוני או שטח. בהתאם לרכוש כלי מתאים שנוטה בבירו לאחד הצדדים. ופוסיקט: תלכי לבוכנות כלשהי של אופנועים, תשבי על סוגי אופנועים שונים (קאסטום, שטח, כביש, קטנוע) תראי מה מתאים לך ולאופייך(!) וחזרי לכאן לקבלת חוות דעת מכולנו. אישית, אם את הרבה בעיר אבל גם רוצה לצאת ממנה לעיתים ואולי בדרך לטבריה לעשות איזו חתיכת דרך על שבילים, הייתי ממליץ לך על אינדורו כל שהוא (מין אופנוע שטח חצי-מסורס). תרגישי חופשי לשאול עוד... המטייל

pussycat*

New member
אני לא מבינה סינית

"וחתך הצמיגים שלו מעליב..." מה זה אומר?

GPZiv

New member
דואר וואלה אני מתכוון

אם לא קיבלת, תמחקי קצת אי מיילים ישנים מסל האשפה וכו´.

pussycat*

New member
המייל של וואלה

דיי דפוק, אתמול שלחו לי מייל והוא הגיע רק היום, אני חושבת שזה לוקח דיי זמן.

למעלה