המבט על העתיד

shiri li

New member
טוב אז...

יש לזה המון היבטים אבל אני לא אתחיל להתפלסף יותר מדי. נכון לכרגע, מבחינת לימודים, אני רוצה ללמוד תקשורת/תסריטאות. אני לא ממש החלטתי עדיין מה יותר מעניין אותי, אבל בכללי התחום של כתיבה ותקשורת. אני ממש מקווה שתהיה לי את האמביציה לעסוק בפוליטיקה, אבל בגלל שאני די מפחדת מהתחום הזה, כנראה שאני אלך על משהו יותר בטוח. אני מקווה שתהיה לי אהבה, ומבחינת מגורים- במרכז, תל אביב אני חושבת (בנאלי, אבל יש לי חיבה לעיר הזו). למרות שאני לא חושבת שזה מקום טוב לגדל בו משפחה. בכל מקרה, אני מקווה לעשות לפני כן טיול גדול באירופה (כנראה שאצטרך לקרוע את התחת בשביל להשיג כסף לזה
) ולשרת בצה"ל. לא קרבית, אבל גם לא בוחשת קפה מקצועית. זהו, אני חושבת.

Rose131

New member
אר

בטיול ארוך אחרי-צבא לאנגליה. אחרי זה איןלי מושג מה אני רוצה לעשות
אולי איזה מדריכת צניחה חופשית?

האמ,

בואו נראה- אחרי צבא לצאת לטיול לאנשהוא בעולם. אוניברסיטה (בתקווה ללמוד רפואה) כבונוס- גברברון מסוקס/ בעל+ שני כלבים יותר מאוחר גם שני ילדים P: ואחר כך... אלוהים גדול :)

Ronushnush

New member
עוד 10 שנים?

בדיוק מתחילה להתברגן, אבל עדיין שומר לעצמי על סגנון חיים אורבני. דפנטלי בת"א, דירה שכורה, קטנה ונחמדה, שאני אעצב לי בצורה חובבנית אבל 100% הטעם שלי. יהיה לי חתול. הרבה בילויים, בן זוג אוהב אבל לא מחייב, כן לומדת\אחרי לימודים באוניברסיטה (למרות שלא לגמרי ברור מה). עושה מוזיקה לכיף. זה יהיה מן גיל כזה של מעבר בין סגנון חיים חופשי בלי יותר מדי דאגות, לבין השלב שבו אני אצטרך לקחת את עצמי בידיים, להשיג עבודה רצינית (אולי הייטק? אבל זה יהיה סוג של פשרה.) ו*להתחיל* לחשוב על בעל ומשפחה וכאלה. אבל יהיה לי עוד זמן להינות מהחיים בלי התחיבויות מיותרות לשלב הזה. לא יותר מדי יומרני, אבל נשמע לי מושלם
.

למעלה