המבט על העתיד

המבט על העתיד../images/Emo219.gif

בואו נחשוב קצת קדימה... נסו לדמיין עצמכם בעוד 10 שנים. מה אתם רואים? |הגבתי ת'רעיון מפורום אחר אבל למי אפכת|

noyy

New member
../images/Emo28.gifלומדת באונ'

בשנה הרביעית/חמישית בפקולטה לרפואה ונשואה וילד גם לא יזיק :$ מתגוררת במקום שקט, מבודד וירוק עם כלב! ופורשה בחנייה וכל זה אחרי חרישה אינסופית של חו"ל והארץ בתקווה...

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gif

האמת? אין לי כבר מושג. אם היית שואל אותי לפני חודשיים-חודש וחצי, הייתי עונה לך שאהיה כתבת מצליחה בעיתון ישראלי או אמריקאי, אבל אני כבר לא בטוחה. אני בטוחה שאני אלמד תקשורת. אולי באונ' ת"א, סם שפיגל, לא יודעת. אני רוצה לכתוב למגזינים ולהיות עורכת מגזין, אלוהים גדול.

מכושפת15

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo2.gif

החלום שלי זה שילוב שלך ושל Noyy לחרוש על העולם, על ארצנו הקטנטונת, ובעוד 10 שנים להיות כתבת\עורכת באיזה עיתון\מגזין נחשב בארץ או בחו"ל עם חבר/בעל חמוד, בית\דירה במקום מרכזי אבל שקט ואיזה תואר או שניים יפים כאלה בתקשורת
אה ואם אני כבר מבוססת אז אפשר גם הריון עם ילדה מתוקה
אני אופטימית או מה?

להמשיך ללמוד כיתה יג יד

להתגייס לצבא לשרת בתפקיד שקשור בתקשורת. ואולי להפוך לאחד ממשפיעי התקשורת הגדולים בארץ. אמן סלה [=

P i x i e s

New member
../images/Emo47.gifבוא נקים חברת הפקות יחדיו ../images/Emo13.gif

מה אתה אומר..?

זונע

New member
מאמן כושר../images/Emo6.gif

יעני יום טוב טליאס הבא... בואנה איזה חלומות יש לך אתה חחח מלך

assafein

New member
שתוק!!! זה אחד הגדולים!!!!

אתה כל היום אומר לאחרים מה לעשות... קןרע להם תתחת בזמן שאתה דופק לאפות וכאלה:-F

Double U

New member
בעוד 10 שנים

אני לא יודע מה אלמד, ובמה אעבוד. יש לי עוד הרבה זמן להחליט וההחלטות בטח ישתנו כל רגע. אני אפילו לא יודע מה אעשה מחר. מה שכן, אני רוצה לראות קצת עולם. איפה? לא יודע, יש עוד זמן להחליט

R o n 2 5 6

New member
תמיד אני משנה את ההחלטה שלי

הייתי רוצה להיות איזה תסירטאי ידוע,או משהו בסגנון. אבל אני משער שאני אמצע את עצמי לומד איזשהו סוג של הנדסה,באוניברסיטת תל אביב. אני מקווה שיצא לי לראות עולם,ואולי למצוא את המישהי שאיתה אני אהיה כל החיים,אבל אי אפשר לדעת.

זונע

New member
תכלס אין לי מושג

בטח אני אלמד משפטים או כלכלה או משהו כזה באוניברסיטת ת"א אשתעמם לי בבית אחרי זה אשחק דוקים וזהו...

Snow fairy

New member
לומדת סביר להניח.

אני רוצה עיצוב אופנה. או משחק. נראה... להיות נשואה-טרייה כזה, אבל זה משהו שאי אפשר ממש לתכנן מראש
אה כן, וכל זה יהיה רק אחרי שאתור את סקנדינביה ובריטניה:]

21shadow

New member
אני בעוד 10 שנים, שאלה מעניינת

בטח כבר אני אהיה הרבה אחרי התואר, אמשיך לעבוד בהיי-טק, ובו- זמנית אפתח חוות סוסים. כן, כנראה שתהיה לי חוות סוסים או אפתח משרד אדריכלות, ואעבוד על פרויקט גדול בהיקף של עזריאלי או מגדלי YOO. במחשבה שניה, אני בטח אהיה נשואה עם שני ילדים ולא יהיה לי זמן בשביל זה.

למעלה