המבחן במקרו א היום

alexagu

New member
המבחן במקרו א היום

אשמח אם נשווה תשובות כאן ובכלל לדעתי המבחן היה קשה אפילו בהשוואה לדויטש.

Moshe972

New member
אנשים יש למישהו תשובות? אולי נצליח לערער...

המבחן היה מאוד קשה...שוב הבדלי הרמות..אולי זה בגלל שהם יודעים שזה מועד ג שמגיע לחלקנו...

alexagu

New member
השאלה שהיתה

עם תוצר 2200 משהו 20אחוז יצא למישהו הזה עודף היצע בשוק הסחורות והמטח?או משהו אחר? ושאלה עם as ו ad גמישה \ קשיחה?מה יצא לכם?

דפי ר

New member
אז ככה..

בכולם עודף היצע AS גמישה ו AD קשיחה לפי דעתי המבחן לא היה קשה הקטע שהיה קשה זה הבנת הנקרא, הם קראו לכל מיני דברים בשמות אחרים.

alexagu

New member
בוא נאמר

שבהשוואה לשיחזור מועד א ,שראיתי פה בפורום ופתרתי היה הרבה הרבה יותר קל ממה שהיה היום וזה לא נראה לי תקין. במיוחד השאלה עם ה40 דולר -אגב מה יצא לך?

GuyGuy21

New member
המבחן במאקרו של ד"ר גולדשטין

נקודה למחשבה: היה מקובל לחשוב שמבחן מועד ד' במאקרו א' - קיץ, של מרצה שלא מן המניין, כד"ר גולדשטיין - יהיה מתנה. אבל...., צריך להבין שלפעמים מרצה כד"ר גולדשטין, " צעיר" ולא איש אקדמיה מובהק אשר (לכאורה) היית מצפה ממנו - למבחן סביר ולא מתחכם, מרצה כזה, חוסר נסיונו יכול להיות בעוכרינו .... הכוונה היא, שנכון שמרצים כברזיס ודויטש (נניח לרגע למועלם), שעושים מבחנים בנוניים,(ואז לכאורה היה עדיף להיבחן עם קבוצתו של ד"ר גולדשטיין...) אז למרות שהמבחנים שלהם לא קלים, הם, שיש להם נסיון של כמה שנים עם סטודנטים, להם יש את היכולת להתבונן על שאלה שהם חיברו ולדעת כבר מראש איך לסווג אותה. ממה בטוח רוב הסטודנטים יפלו, במה בטוח נצליח וכו'... ד"ר גולדשטיין, חיבר לכאורה מבחן לא קשה, אבל דברים שלו כנראה נראו כברורים מאליו ו"כפיירים" - לנו הסתבכו קצת. לרבות בגלל הניסוח השונה משאר המבחנים שנמצאים במאגר ... לדעתי, יש לשקול לשלוח לו מייל בתפוצת נאט"ו מכל אלו שהיו במבחן היום והרגישו תסכול. כי המבחן היה "חריג". מי שחושב אחרת כנראה למד את החומר שתי וערב. כי לרמה שכיוונו ולמדנו, אני ועוד מס' סטודנטים שאני מכיר - היה מספיק לקבל לפחות 80. ( לפי רמת המבחנים האחרונים של המרצים) עברנו על כל המבחנים ובאנו הכי מוכנים למבחן היום. ממה שהבנתי ד"ר גולדשטין אמר שאם הממוצע יהיה פחות מ 70 הוא ישקול לפקטר. נקווה שבלי שום קשר - המבחן הזה יעבור בשלום לכולנו. אחרי הכל, לא נעים להיגרר עם קורס כזה לשנה ג' (ובאישור חריג של המחלקה....) לכן, מי שרוצה לשלוח לו מייל, יכול לשלוח לי הודעה בפרטי - ואני אעביר לו את המייל של ד"ר גולדשטין. קחו בחשבון - שהציונים יוזרמו בקרוב. (אם לא נצפה לסנריו של אקונומטריקה א' שהציונים של מועד א' טרם הגיעו ואנחנו חמישה ימים לפני המבחן של מועד ב' [כי אחרי הכל, מה זה ללמוד לאקונומטריקה ב4-5 ימים. שטויות ... ] )

alexagu

New member
תאור מדוייק מזה לא יכולתי לבקש

ואכן ראוי לפנות ואפילו צריך ,משום שאם לא נבקש וודאי לא נקבל ,ואם נבקש אולי כן ואולי לא ובכל זאת צריך לפנות אליו כמה שיותר מהר וכמה שיותר מאלה שנבחנו-ואין הרבה כאלה ,אז אנה תצטרפו ונשלח לו מייל בהקדם המיידי-שלא נקופח כיוון שאנחנו קבוצה מאוד מצומצמת של נבחנים ויש נטייה לא לספור אותנו. ולבסוף ל guy מה הכתובת אליה לשלוח?

GuyGuy21

New member
תשובתו של ד"ר גולדשטיין

לדעתי המבחן לא היה קשה יותר מהמבחנים הקודמים. נחכה לפרסום הציונים ונראה איך הציונים מתפלגים - אני מניח שהתפלגות הציונים והממוצע יהיו זהים פחות או יותר למקובל בעבר אלי

alexagu

New member
למה לחכות להתפלגות

הציונים? אם הוא כל כך בטוח בעצמו שיתן לנו לראות את המבחן של מועד א שלו ולפרסם גם את מועד ב,אני בהחלט משוכנעת שיש הבדלי רמות בין המועדים והשוואת התפלגות למבחני מרצים אחרים אינה עניינית למקרה זה,כי לא יתכנו שתי רמות בשני מועדים באותו סמסטר. אנה שיפרסם את הטפסים של שני המועדים,אם אין לו מה להסתיר . אין לי בעייה לפנות אליו בעצמי אך אני מעדיפה להיות מתואמת איתך גיא,אז אנא תשובתך.

GuyGuy21

New member
נושא ללא נושא

קשה להאמין שמרצה יתן פאקטור אם בכלל בטרם יראה את הציונים.. ולדבר אין קשר בכלל לעניין לראות או לא את מועד א' / ב'. חוץ מזה שכרגע, הטפסים לא יעזרו לנו. הם אולי יעזרו לתלמידי שנה ב' שעולים לשנה ג' ... וגם, אולי. המבחן בוודאי שלא היה קל. לי ולעוד כמה סטודנטים אבל כפי שהוא אמר במילים עדינות יותר, אתם אומרים היה קשה ... ההתפלגות של הציונים - תשפוט אני פניתי אליו בכל אופן במייל. את מוזמנת לפנות אלי גם [email protected] וכל מי שחושב שיש על מה להלין - שישלח מייל. בהצלחה

למעלה