המבחן במאקרו של ד"ר גולדשטין
נקודה למחשבה: היה מקובל לחשוב שמבחן מועד ד' במאקרו א' - קיץ, של מרצה שלא מן המניין, כד"ר גולדשטיין - יהיה מתנה. אבל...., צריך להבין שלפעמים מרצה כד"ר גולדשטין, " צעיר" ולא איש אקדמיה מובהק אשר (לכאורה) היית מצפה ממנו - למבחן סביר ולא מתחכם, מרצה כזה, חוסר נסיונו יכול להיות בעוכרינו .... הכוונה היא, שנכון שמרצים כברזיס ודויטש (נניח לרגע למועלם), שעושים מבחנים בנוניים,(ואז לכאורה היה עדיף להיבחן עם קבוצתו של ד"ר גולדשטיין...) אז למרות שהמבחנים שלהם לא קלים, הם, שיש להם נסיון של כמה שנים עם סטודנטים, להם יש את היכולת להתבונן על שאלה שהם חיברו ולדעת כבר מראש איך לסווג אותה. ממה בטוח רוב הסטודנטים יפלו, במה בטוח נצליח וכו'... ד"ר גולדשטיין, חיבר לכאורה מבחן לא קשה, אבל דברים שלו כנראה נראו כברורים מאליו ו"כפיירים" - לנו הסתבכו קצת. לרבות בגלל הניסוח השונה משאר המבחנים שנמצאים במאגר ... לדעתי, יש לשקול לשלוח לו מייל בתפוצת נאט"ו מכל אלו שהיו במבחן היום והרגישו תסכול. כי המבחן היה "חריג". מי שחושב אחרת כנראה למד את החומר שתי וערב. כי לרמה שכיוונו ולמדנו, אני ועוד מס' סטודנטים שאני מכיר - היה מספיק לקבל לפחות 80. ( לפי רמת המבחנים האחרונים של המרצים) עברנו על כל המבחנים ובאנו הכי מוכנים למבחן היום. ממה שהבנתי ד"ר גולדשטין אמר שאם הממוצע יהיה פחות מ 70 הוא ישקול לפקטר. נקווה שבלי שום קשר - המבחן הזה יעבור בשלום לכולנו. אחרי הכל, לא נעים להיגרר עם קורס כזה לשנה ג' (ובאישור חריג של המחלקה....) לכן, מי שרוצה לשלוח לו מייל, יכול לשלוח לי הודעה בפרטי - ואני אעביר לו את המייל של ד"ר גולדשטין. קחו בחשבון - שהציונים יוזרמו בקרוב. (אם לא נצפה לסנריו של אקונומטריקה א' שהציונים של מועד א' טרם הגיעו ואנחנו חמישה ימים לפני המבחן של מועד ב' [כי אחרי הכל, מה זה ללמוד לאקונומטריקה ב4-5 ימים. שטויות ... ] )