המבורגר בשררררררררררררררררר! ואני ייתחיל מפה כי די נתקעתי קודם באמצע. פיקאצ'ו או בוב הבנאי?
ק קרפעלך New member 7/12/06 #1 המבורגר בשררררררררררררררררר! ואני ייתחיל מפה כי די נתקעתי קודם באמצע. פיקאצ'ו או בוב הבנאי?
C clyps New member 7/12/06 #3 מממממ..... בוב הבנאי הממ הממ הממ.. חווה אלברשטיין או שושנה דמארי? (למרות שהשאלה הייתה יותר מגניבה אם האפשרויות היו יפה יקרוני ושושנה דמארי, אבל כרגע אני שומעת את חוול'ה.. אז זה התאים לי.. ) .
מממממ..... בוב הבנאי הממ הממ הממ.. חווה אלברשטיין או שושנה דמארי? (למרות שהשאלה הייתה יותר מגניבה אם האפשרויות היו יפה יקרוני ושושנה דמארי, אבל כרגע אני שומעת את חוול'ה.. אז זה התאים לי.. ) .
ה העוגייה של דפנה New member 8/12/06 #16 לא לריב ילדים!../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif אני אמשיך.. פו הדוב או בובספוג? [אחח, בחירה קשה]
C clyps New member 8/12/06 #17 איזו שאלה!!! בטח שפו הדב!!!! (אם פועה תתחתן עם דוב, הם יהיו פועה דוב.. חח.. והמבין יבין) ממ.. הבא ניראה.... שלומי שבן או ירמי קפלן??
איזו שאלה!!! בטח שפו הדב!!!! (אם פועה תתחתן עם דוב, הם יהיו פועה דוב.. חח.. והמבין יבין) ממ.. הבא ניראה.... שלומי שבן או ירמי קפלן??
ה העוגייה של דפנה New member 9/12/06 #18 ירמי קפלן!!!!!../images/Emo85.gif ארץ נהדרת או מועדון לילה [מושפעת שכמותי.. חח עזבו אני עדיין להוטה ממה שנאמר מקודםXD]
ירמי קפלן!!!!!../images/Emo85.gif ארץ נהדרת או מועדון לילה [מושפעת שכמותי.. חח עזבו אני עדיין להוטה ממה שנאמר מקודםXD]
P prongs3 New member 9/12/06 #19 מועדון לילה! ארץ נהדרת היו טובים בעונה הראשונה ובחצי מהעונה השנייה, וזהו. כבר התחלתי די לסלוד מהם למען האמת (חוץ מהפרק של היום, שהיה אחלה!). HOT או YES?
מועדון לילה! ארץ נהדרת היו טובים בעונה הראשונה ובחצי מהעונה השנייה, וזהו. כבר התחלתי די לסלוד מהם למען האמת (חוץ מהפרק של היום, שהיה אחלה!). HOT או YES?
ה העוגייה של דפנה New member 9/12/06 #20 HOT../images/Emo85.gif כי זה מה שיש לי. ולחצי עולם. למרות שYES יותר מגניב [מודה]. מממ:L אציטון או מסיר לק? [זה הדבר הראשון שראיתי מול העינייים שלי. וכן-יש הבדל ].
HOT../images/Emo85.gif כי זה מה שיש לי. ולחצי עולם. למרות שYES יותר מגניב [מודה]. מממ:L אציטון או מסיר לק? [זה הדבר הראשון שראיתי מול העינייים שלי. וכן-יש הבדל ].