אציטון.
ה העוגייה של דפנה New member 10/12/06 #24 מה ההבדל?../images/Emo85.gif שניהם כבר קרו בעבר לשניהם יש ללמוד הרבה חומר לבגרות ובשניהם לעיתים קרובות ילדים נרדמים בשיעור. חטורולה או נוקיה
מה ההבדל?../images/Emo85.gif שניהם כבר קרו בעבר לשניהם יש ללמוד הרבה חומר לבגרות ובשניהם לעיתים קרובות ילדים נרדמים בשיעור. חטורולה או נוקיה
נ נעמקה19 New member 10/12/06 #26 להיות ער מן הסתם אני אמנם אוהבת את ההרגשה של אחרי השינה, ולפני השינה, ולספר את החלומות שלי לאנשים והכל, אבל כל זה מתבצע כשאני ערה XD כשאני ישנה אני לא ממש מרגישה משהו אמממ... מילקי טופ או מילקי הפוך?
להיות ער מן הסתם אני אמנם אוהבת את ההרגשה של אחרי השינה, ולפני השינה, ולספר את החלומות שלי לאנשים והכל, אבל כל זה מתבצע כשאני ערה XD כשאני ישנה אני לא ממש מרגישה משהו אמממ... מילקי טופ או מילקי הפוך?
C clyps New member 10/12/06 #33 קולה! דיאט קולה זה בלעחס.. ואם כבר קולה (חחח.. מסורת ה'אם כבר' מתחילה לצבור תאוצה) פפסי או קוקה קולה?!
קולה! דיאט קולה זה בלעחס.. ואם כבר קולה (חחח.. מסורת ה'אם כבר' מתחילה לצבור תאוצה) פפסי או קוקה קולה?!
S Skicker New member 10/12/06 #34 קוקה!!! פפסי זה הכי בלעכס למרות שיש קריסטל שזה הכי רע! קרמבו מוקה או וניל?
S S m e l l y Cat New member 10/12/06 #36 מה איך אפשר לבחור ממ טוב אבי רואד קריירות סולו- האריסון או מקרטני?
P prongs3 New member 10/12/06 #37 מה נכנסנו לביטלס?!../images/Emo3.gif האריסון, רק בגלל שאני לא מת על מקרטני (לא שמעתי ממש את קריירת הסולו של שניהם ). ואם כבר הביטלס, אז: שוקולד לבן או שוקולד חלב?
מה נכנסנו לביטלס?!../images/Emo3.gif האריסון, רק בגלל שאני לא מת על מקרטני (לא שמעתי ממש את קריירת הסולו של שניהם ). ואם כבר הביטלס, אז: שוקולד לבן או שוקולד חלב?
ה העוגייה של דפנה New member 10/12/06 #40 שוקולד חלב../images/Emo211.gif../images/Emo85.gif קולדפליי או סימפל פלאן???