המאמר שהבטחתי #1.

totony

New member
והשמאל לא מנסה להשתיק?

(אני כותב את התגובה מאוחר כ"כ כיוון שלא שמתי לב אליה מקודם...) דווקה השמאל תמיד ניסה להשתיק אנשים בטענה שזו קונספרציה!!! כשימנים ניסו להביע דעה אז השמאל תמיד האשים אותם בקונספרציה... זה היגיע עד כדי כך עד שהמילה ~קונספרציה~ נהייתה מילה שמאפיינת את השמאל. האם זה לא נקרא להשתיק אנשים?! בקיצור, כל הלכלוך שהפיק השמאל על הימין לכלך גם את השמאל עצמו... בנוסף, גם הכינוי שהדביקו השמאלנים לימנים טיפשי ולא מבוסס... ותאמין לי, אם למדוד כמה לכלוך מפיצים הפוליטיקאים מהימין ומהשמאל, תשים לב שהלכלוך מצד השמאל יכול לחסות את הצד האפל של הירח...

totony

New member
מה לא הבנת?

תקרה את ההודעות הקודמות, תשווה ותבין... זאת הייתה תגובה להודעה שלך...

EverMan

New member
לא הבנתי מה הקשר ...

לא צריך להכליל דבר. ובשמאל אין סתימת פיות , כי אחד העקרונות הכי חשובים שלו זה חופש הפרט , שאחד מהם זה חופש הדיבור.

totony

New member
אתה בעצמך הכללת....

אמרת שהימנים "משתיקים אנשים"... וא"כ אתה אומר שאני מכליל???! בשמאל יש סתימת פיות... הרי אתם מנשים למנוע מהימין לדבר בטענה שהם אושים ~קונספרציות!~.

EverMan

New member
סלח לי חמוד , לא אמרתי

שהימין בתור כלל משתיק אנשים. אלא שיש לו נטיה להשתיק אנשים בגלל האגף אליו שייכים כמו זה שאמר את זה ! ולא , אני לא מונע מאנשים לדבר בגלל שהם עושים קונספירציות. אלא שהדעות שלהם קונספירציוניות ולא מבוססות בעליל.

totony

New member
בדיוק על מה שאני מדבר! אתה רק מוכיח

את טענתי! תגיד, מה זה בשבילך קונספרציה?

EverMan

New member
מה זה קונספירציה ?

להגיד : התוכנית של כל הערבים כיום זה לזרוק אותנו לים. זה קונספירציה , זה חסר בסיס. להגיד : המאבק של הפלשתינאים הוא חלק קטן מתוך כל התוכנית של הערבים. זה קונספירטיבי. להגיד : השמאל מדבר עם אירופה ובאמצעותה מנסה לכפות עלינו דברים. זה קונספירטיבי. להגיד : כל השמאל הוא אליטיסטי והוא שולט בבתי המשפט והתקשורת. זה קונספירטיבי. כל הדברים הללו הם חסרי בסיס, חסרי תוכן ממשי , וכל מה שנועדו לעשות זה להפחיד וליצור מורא ממנו ללא כל הבנה ממשית.

gilka

New member
אתה סותר את עצמך

שני ציטוטים שלך: "אצלנו יש מקום לריבוי דעות וזה אף חשוב , להבדל ממכם שמנסים להשתיק אנשים ע"י מתן אי-לגיטימציה" באותה ההודעה שכתבת שריבוי דיעות זה חשוב (ואני מסכים איתך) כתבת גם את השורה הבאה: "את דעותיך תשמור לעצמך במקרהזה" אז מה קרה? כשריבוי הדיעות לא תואם את העמדה שלךאז הוא פתאום לא טוב? אתה מתייחס לכל הדיעות של ולם בזילזול (באופן כללי ולא רק בהודעה הזאת) ואז אתה מתפלא שאנחנו (ה"ימנים") שונאים את דיעותיך? -כן! אנחנו שונאים שמתייחסים אלינו בזילזול! -כן! אנחנו שונאים שאומרים שאנחנו בורים (או רומזים על כך) רק בגלל שדיעותינו שונות! -בתקופת "האופפוריה" של הסכמי אוסלו מי שימני נחשב למטומטם וגם היו "פליטות פה" שהראו מה חשבו השמלאנים על הימנים ("צ´חצ´חים","אספסוף" וכו´) ואז אף אחד מהשמאל לא אמר : "אסור לחשוב שהם מטומטמים בגלל שהדיעות שלהם שונות" ולכן, אני היום גאה להגיד בציבור, שמי שהו שמלאני, הוא פשוט מטומטם שלא יכול להסתכל ימינה ושמאלה ולראות מה קורה מסביבו! ואני גאה להגיד זאת אחרי שנים של השפלה!

EverMan

New member
צ´ח´צחים זה הרבה לפני אוסלו

וזה שיש שמאלנים שתופסים מעצמם - מה לעשות .... שהדעה שלו היא הקנטה ותו לא , שישמור אותה לעצמו במקרה כזה ... לא שלא תהיה לו אותה , שפשוט ישמור אותה לעצמו כי זה פוגע באחרים ... אין פה משהו שנועד להשתיק , זו לא אידיאולוגיה אלא השמצה.

totony

New member
../images/Emo45.gif

והשמאלנים עוד נעלבים כשאומרים שהם יפי-נפש, אסטרונאוטים ומנותקים מהמציאות! בהשוואה ללינץ´ שהשמאל עשה לימין "הירידות" על השמאל זה ממש כלום... אבל לפחות השמאלנים קיבלו את מה שמגיע להם! עכשיו כולם הבינו שאלה שנחשבו ל"פרנואידים" ו-"מתכנני קונספרציות" הם אלה שדיברו אמת, וראו את מה שהאחרים לא ראו באותה תקופה!

kranves

New member
רק להוסיף עוד קצת...

כל אזרח ישראלי, שיתמוך בטרור(הסעת מחבלים, תמיכה למחבלים וכדומה), תשלל ממנו אזרחותו, והוא יגורש מהארץ. יש להקים קזינו, שיכניס בממוצע 2 מיליון ש"ח. להפסיק לקבל סיוע כספי מארה"ב. לפתח נשק ולמכור אותו לסין והודו. להתפיל מים. להקים הרבה תחנות שהופכות זבל לחשמל, מים בלי זיהום.

EverMan

New member
קצת לא מקובל בעליל.

ואם האזרח הוא יהודי ? האם גם אז ייתכן שתשלל אזרחותו ? אנחנו עלולים להגרר למצב בו שר הפנים יכול לקבוע על דעת עצמו מהי תמיכה בטרור ולהתחיל לשלול אזרחויות על ימין ועל שמאל ולא רחוקה הדרך לדיקטטורה. יש להקים קזינו ? למה ? הרי ידוע שקזינו פועל בעיקר בעניים שבאים להשקיע את מעט הכסף שלהם בשביל שיגדל, והסיכוי לזכות בקזינו מאוד נמוך , זה רק יצור הפרשי מעמדות יותר גדולים. -להפסיק לקבל סיוע כספי מארה"ב ? אהה , כמובן , הרי הצבא שלנו לא חשוב , ואנחנו במצב כלכלי כל כך טוב שאפשר ! -לפתח נשק ולמכור אותו לסין הקומוניסטית והודו שעומדת לקראת מלחמה עם פקיסטן ? למי אכפת אם יהיה עלינו בעקבות זה סנקציות מארה"ב שהיא הכסת"כית שלנו באו"ם ?

Moledet972

New member
תגובה לענבר...

- אם הוא יהודי כמו אורי אבנרי, או יהודי שמסיע מחבל מתאבד במודע לבצע פיגוע התאבדות, אז גם כן. אני מעדיף שבית משפט ישפוט את האדם תחילה, ואז, אם הוא ימצא אשם, אז שר הפנים ישלול את אזרחותו. - קזינו זה דבר שקשה לי לקבוע אם הוא טוב. לפי היהדות, אין בזה דבר אסור, לפי ידיעתי. בכל מקרה, ניתן להטיל הגבלות מסוימות, על אנשים, שלא יוכלו להמר על כל כספם. - הוא התכוון שצריך לפעול להיות עצמאיים. לא לבטל עכשיו את הסיוע, אלא לצאת מהמשבר הכלכלי, ואז בהדרגה להשתחרר מהסיוע. - ישראל ממילא מוכרת המון נשק לסין ולהודו. להודו, אני לא מבין למה אתה מתנגד למכור נשק. מדינה דמוקרטית, שנלחמת מול דיקטטורה... לגבי סין, גם היא כבר לא ממש רשעה. יש לה מספר הגבלות, כמו הגבלת ילודה, אבל ללא חוק זה היה בה כיום "פיצוץ-אוכלוסין". וסין היא לא קומוניסטית (אלא אם כן אתה קורא למדינה שמפריטה את החברות הממשלתיות "קומוניזם". - שתהיה לכולם שבת שלום, למרות שאני אמשיך להיות בפורום גם בשבת, ואני מעריך שכל, או כמעט כל חברי הפורום.

EverMan

New member
מולדתניק

-ביום שיהיה ניתן לפסול אזרחות של בן אדם בגלל הדעות שלו , חרבה הדמוקרטיה הישראלית , אז שר הפנים יכול לקבוע מי שבא לו ולשלול את אזרחותו. אסור שיהיה דבר כזה בדמוקרטיה. היום זה אורי אבנרי , מחר זה שמעון פרס , מחר זה אני או אתה ! -אי אפשר לדעת אם אדם מהמר את כל כספו או לא. -לההההה ! כל אחד רוצה , וזה המטרה של כולם. אבל אי אפשר לעשות את זה כיום או בשנים הקרובות. זו המטרה העילאית של כולנו .. אבל לא כמו שהוא הציג את זה עכשיו... -סין קומוניסטית עד מאוד , והיא האויבת הכי גרועה של ארה"ב ... היא מסוכנת. ביום שהיא תחליט שהיא רוצה לחזור למהפכה הקומוניסטית העולמית.

kranves

New member
דעות? אני התכוונתי סיוע לטרור

יהודי, שהסיע מחבל לא יהיה אזרח בארצינו! בקזינו, ידרשו ערבויות, אין שימוש באשראי או צ´קים, מזומן בלבד. תיהיה הגבלת הימור. אחרי, שנמצא מהמיתון נפסיק את הסיוע הכלכלי מארה"ב.

Moledet972

New member
ענבר, כבר ענו לך על הרוב, אבל

אני עדיין אענה על הקטע עם סין ה"קומוניסטית". היא לא קומוניסטית, היא דיקטטורה, אבל יש סיבות דיי הגיוניות לכך(הילודה הגבוה, שאי אפשר להגביל אותה בדמוקרטיה "אמיתית". כשתבקר בערים הגדולות של סין, תספר לי במה מתבטע ה"קומוניזם" שלה.

DR Z

New member
שאלה על נתון מהמאמר

כתבת ש "מאז תחילת האינטיפאדה, עזבו כבר כ-200,000 פלשטינאים לירדן, ועוד כ-300,000 למדינות המערב." רק רציתי לשאול מאיפה לקחת את הנתון הזה.

Moledet972

New member
אתה ה-200,000 מכתבה בעיתון "הארץ",

ואת ה-300,000 זה אומדנים לא מדוייקים, כי אי אפשר לדעת כמה עזבו כתיירים, וכמה היגרו, אבל דיי ברור שמי שיש לו כסף להיות תייר, לא יחזור כנראה. דרך אגב, היום התפרסם סקר לפיו מולדת מקבלת 6 מנדטים, לפחות. ואם לצרף את ה-10 של האיחוד הלאומי, יכול להיות שיהיה גוש ימין יותר גדול ממפלגת העבודה.

EverMan

New member
אז בבקשה , תביא אומדן מדוייק

ממקור אמין ! היום התפרסם סקר לפיו מולדת מקבלת 6 ? אולי הכוונה לכל האיחוד הלאומי. היום האיחוד הלאומי על 4 מנדטים ... הוא לא יגיע ל10 ... עכשיו לתגובה : -יהודי שהסיע מחבל - יעוף לבית כלא על עוון כפירה במדינה ! הוא לא ייאבד את אזרחותו ! במדינה דמוקרטית צריך לשמור על קווי גבול ברורים ! אדם שביצע פשע לא מאבד את האזרחות אלא עף לכלא ! ככה זה ! -ואז יווצר לך מצב שהבן אדם ימשכן את כל נכסיו בשביל כסף במזומן. ובמה זה עזר לך ? -אחרי שנצא מהמיתון אנחנו עדיין נהיה על גבה של ארה"ב. תאמין לי שהפנטזיה הרטובה של כולנו הוא לצאת מתחת כנפיה ... אבל כל עוד המשק שלנו לא ייצר עוד 2 מיליארד דולר לשנה לפחות , אין לנו דרך לצאת מזה ...

למעלה