המאמן שלי הבריז לי!!

Free Spirit4

New member
המאמן שלי הבריז לי!!

ולא, לא מדובר במאמן כושר אלא בהתמחות!!!

בחלומות הכי שחורים שלי לא תיארתי לעצמי שדבר כזה יכול לקרות!!

אני סטודנטית בשנה ג', (עולה ל-ד') לפני חצי שנה סגרתי התמחות באחד ממשרדי העו"ד בת"א. ולפי הסיכום שלי עם העו"ד הוא רצה שאני אתחיל בספטמבר טרום-התמחות
ובמרץ את ההתמחות עצמה. כן כנראה שעשיתי טעות שסיכמנו את הדברים בע"פ ולא בכתב.....

אני עד עכשיו בהלם ושוק!! איך אני אמורה עכשיו למצוא התמחות למרץ???! החוצפן עוד טרח לאחל לי "בהצלחה במבחנים"...

עצות, סימפטיה ואמפטיה יתקבלו בברכה...

Free Spirit4

New member
משום מה נמחקו לי שורות בהודעה:

בקיצור, היום הוא התקשר אליי, ואמר שהוא בעצם "לא זקוק לך" (מילים שלו)

בקיצור הבריז...

לדעתי,

1. במידה והתיאור שלך מדוייק, הייתי מפרסם את המקרה בצירוף של המשרד כדי למגר את התופעה הזו של הברזה מצד המאמנים.
2. לגבי מציאת מקום התמחות חלופי: אם יש בפקולטה שלך מערך להכוונה - דברי איתם. אם לא, פני לקודקס ותסתכלי בלוחות המודעות בפקולטות (משרדים מפרסמים שם משרות התמחות בהתראה קצרה.

Anabol

New member
אני מצטרף להמלצה לפרסם את שמו

קוראים כאן הרבה סטודנטים ואולי יזהרו כשילכו להתראיין.
לגבי מציאת מקום - לא צריך להיכנס ללחץ, שמעתי על הרבה מקומות שמתמחים מבריזים להם או משנים מקום ברגע האחרון כך שמשרדים מחפשים אנשים גם עכשיו.

sacrament

New member
קודם כל להתחיל לחפש מחדש

אנשים מבטלים כל הזמן, סביר להניח שבמשרדים גדולים מתפנים מקומות ברגע האחרון ואת יכולה להשתחל אליהם. העיקר להיות רגועים.

לגבי המשרד - זה מאוד תלוי מה את רוצה להשיג. לפעמים עדיף להשאיר הכל מאחוריך ולפעמים לגרום להם לשלם על זה או לחשוב פעמיים כשהם מבטלים למישהו אחר. וכאן יש לך כמה אופציות - לא לעשות כלום, לפרסם את השם של המשרד (פחות רצוי אם את לא רוצה תשומת לב אלייך ושהמשרד יבוא אלייך בטענות) או לחילופין לפנות לוועדת האתיקה של לשכת עורכי הדין. הם יטפלו בזה בדיסקרטיות ותקבלי מענה (כמובן שאף אחד לא יכול להכריח את המשרד לקבל אותך).

שיהיה בהצלחה.

Jazz Jackrabbit

New member
נו, קודם כל לומדים בחוזים שגם הסכם בע"פ

הוא הסכם

אבל לגופם של דברים - אין מה לדאוג. אני מכיר כמה וכמה חבר'ה שסגרו התמחות חודשים ספורים לפני תחילת ההתמחות.
אפשר לחפש התמחויות באתרי הדרושים באוניברסיטאות השונות. הנה אתר הדרושים של אוניברסיטת חיפה:
http://research.haifa.ac.il/~lawmod/show_messages/show_want_messages.php?dc=250

אולי עכשיו כשאפשר לחפש התמחות רק מסמסטר ב' של שנה ג' - יהיו פחות "הברזות" (משני הצדדים).
קשה לתכנן תוכניות שנתיים ושלוש מראש, כשלא יודעים בדיוק מה יהיה עוד שנתיים ושלוש.

Free Spirit4

New member
אוף כמות הטלפונים שעשיתי ב-48 שעות האחרונות..

ומשרדים שמלאים עד 2014..

זה סוג הדברים שאתה לא חושב שיקרו לך, וכשהם קורים אתה חושב "למה זה קרה דווקא לי.."

מה גם שגם ככה התחום שאני רוצה להתמחות בו הוא יחסית מצומצם - דיני עבודה. אני פשוט לא רואה את עצמי עושה משהו אחר .

אני עוד לא רוצה לשקוע ברחמים עצמיים אבל אני לא רחוקה מזה..אוווףף!

למעלה