המאטריקס

שלום לך ומזל טוב../images/Emo24.gif

היי אור ואהבה!!! שלום לך ומזל טוב לקבלת מס´ 13. מס´ מדליק יש לך לבית 13=י´ג=ד שהוא בגמטריה המושג אהבה=י´ג י´ג ביהדות זהוא מס´ ממוזל י´ג=ד´ ד- מס´ שמדבר על מסגרת בית משפחה ילדים הרי זה מה שאת... בקיצור אשרייך ושיהיה לך הכי הכי טוב בעולם. המשיכי לפזר לנו הרבה אור ואהבה אני שולחת לך הרבה אהבה ללא תנאי וללא גבול ומחכה לראותך מיכל

tksrrrr

New member
מה שאתה אומר בעצם זה:

ללכת מול כל ה"חברה" של קיום לצאת נגדה ולנסות לגרור אותה אחריך??? ואם תביא אותה למקום שלא יותר טוב מהמצב הזה אז ???. אתה אומר דברים שחשבתי עליהם בפעם הראשונה שראיתי את מאטריקס נכון כבר אז בפעם הראשונה הגעתי לחשיבה כזאת הרבה לפני שבכלל התחלתי להתעסק בהכל אבל איך אפשר לצאת מול כל האנושות ולגרור אותה אחריך? תמיד אבל תמיד יש מתנגדים מי שלא חזק מספיק מסכן אותו למוות שיבוא אליו כי הוא לא יכול לעשות את זה מה שאתה רומז בלתי אפשרי עדיין אין מנהיג שהוא כל כך חזק לעשות את זה וכפי שאתה מכיר את בני האדם מלאך אם לא יאמינו לכל מי שידבר ככה שידבר על הרוחניות כמשהו מעצמו כמו פעם ברנסאנס אולי יבוא מנהיג כזה אבל אני לא חושב ככה מי יכול לעשות את זה??? בני האדם רק מי שרוצה לראות את זה מי שמחפש במה להאמין מי שסקרן מספיק מי שהוא מעורער נפשית קצת אבל הרוב לא יוכלו לעשות את זה ולא יאמינו לך ויבואו נגדך ככה בני האדם בלי שהם יבואו לבד זה לא יקרה אחרת מלאך אתה מכיר את טבע האנוש טוב מידי להבין שרק מנהיג רציני וחזק מאוד יכול לאחד את כולם וגם זה רק יהיה משהו אדיר ואני לא מכיר או יודע על אדם שהוא יכול לעשות את זה אני הייתי עושה את זה מלאך אבל אני לא חושב שאני מסוגל למרות שזאת הבעיה מי כן?

יופיאל

New member
ללכת בדרך האמיתית

כשאתה הולך בדרך האמיתית שלך אתה לא צריך לגרור אף אחד , אתה הולך בדרכך שלך והאנשים המתאימים מצתרפים אליך. אתה לא צריך לגרור אף אחד , אסור שזה יהיה בכפייה. מי שמתנגד שימשיך להתנגד , זו בעיה שלו ולא שלי , אני אעשה את שלי בלי קשר , ומי שמחפש את הדרך ומחפש הכוונה - ימצא אותה. כל אחד בוחר מתי להתעורר , אתה לא יכול להעיר אף אחד בכח. באור ואהבה , יופיאל המלאך

tksrrrr

New member
את זה ואתה עשיו סותר אותך

קודם אתה אומר שניו נמשך החוצה על ידי מורפיוס אוקיקי מסכים איתך באמת ניו מחפש תשובה ומחפש משהו ומורפיוס מוצא אותו ונמסה למשוך אותו החוצה דבר ראשון מראה לו את הדרך מלמד אותו אבל אתה לא יכול להכיש שהוא מושך את ניו החוצה מהמאטריקס כי הסרט מראה את זה טוב מאוד בכל מקרה מלאך יקר ניו בכלל לא בחר מתי להתעורר זה כמו הסידרה שאני קורא עכשיו מאוד ממליץ לך עליה היא תלמד אותך הרבה יותר ממה שמוכל ללמוד ממקומות אחרים יופיאל למרות הכל יש לכל אחד יעוד גורל ואם אתה חייב לעשות אותו את היעוד אם העולם חייב אותך אישית לעשות את אותו הדבר שאתה היחיד שיכול לעשות את זה אז אין לך ברירה ואתה מובל בצוואר לאותו מצב כדי לתקן או לעשות את הדבר הזה כמו ניו אין לו ברירה אלה להוציא את בני האדם לחופשי הוא חייב לעשות את זה חובתו והוא לא יכול לברוח מזה כפי שאתה יודע שהסרט בנוי ככה תקרא את הספר את 18 הספרים

urifelsher

New member
יופיאל המלאך המשכיל

"זה חלק מהמבחן שלנו , וזוהי רק תחילת הדרך , עד אז אנחנו אפילו לא חיים... (המשך יבוא" דבר ראשון אין מבחן ואין עוברים ונכשלים פשוט יש חיים. דבר שני אנחנו מאד חיים כל רגע ורגע כל אחד כמה שהוא מרשה לעצמו. דבר שלישי ואחרון נשמע לי ויתכן שאני טועה .אבל דבריך נשמעים מאד שכלתנים וזה כשלעצמו בסדר.אבל אחרי ההבנה צריך להתנסות בדברים שאנו קוראים ולמדים.התנסות ישירה במי ומה שאנו.במדטציה לסוגיה. אור ואהבה אורי

יופיאל

New member
מבחנים

אני רואה את כל מה שקורה לי בחיים בתור מבחן. אם אתה עובר את המבחן , אתה ממשיך הלאה , אם אתה נכשל במבחן - אז אתה צריך ללמוד מה"כשלון" והיית צריך להכשל בשביל להחשל וללמוד את השיעור. לאחר שלמדת - אתה נבחן שוב ואז עובר... אלוהים נותן לנו אינסוף מבחנים חוזרים , עד שנלמד מהם ונעבור אותם. ניקח לדוגמא את ניאו - מבחן ראשון בהתמודדות עם הפחד - כשמורפיוס מתקשר אליו ומוביל אותו אל המתקן לניקוי חלונות , ניאו מפחד לצאת ולכן נתפס. הוא נכשל במבחן , אך כל כישלון מלמד אותנו משהו ורק מעקב אותנו קצת בדרך. במבחן השני של הפחד - ניאו הולך לעשות את הקפיצה. ניאו מסתכל למטה לפני שהוא קופץ... באותו רגע הוא כבר נכנע לפחדים כי הוא לא האמין באמונה שלמה. ניאו שוב נופל.. במבחן השלישי ניאו ניצב מול הסוכן (הפחד) ומתמודד איתו ונלחם איתו. כאן הוא כבר באמת מאמין בעצמו ולאחר שעבר את המבחן הוא מבטא את היותו האחד. בסופו של דבר אין טוב ורע , אין נכון ולא נכון או עובר ונכשל , כי כל דבר בא ללמד אותנו משהו , וללמוד מטעויות זה חלק גדול מאוד מהחיים. אם אנחנו לומדים מהר - הדרך יותר קצרה , אם לומדים לאט - הדרך מתארכת. תיאורתית אדם צריך רק גלגול אחד בשביל להשלים את כל תפקידו ותיקוניו על פני כדור הארץ , אך אף אחד לא לומד כל כך מהר ולכן אנחנו כאן הרבה גלגולים. בקשר לחיים - עד שלא הגעת להוולדות של הרוח מחדש - היציאה הראשונה מהמאטריקס - בעולמות עליונים עדיין לא נולדת... אתה עדיין ישן בתוך המאטריקס... ודבר שלישי - כמובן שכל מה שאני אומר כאן זה ניתוח של משהו , כי אני לא יכול להעביר כאן התנסות אלא רק מילים... ומדיטציה בסופו של דבר היא הדרך האמיתית להגיע למודעות ובזה אתה צודק במאה אחוז :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

מלוואח

New member
ואולי מבחן זה מושג

מלחיץ ? מאיים ? למה שלא נקבל את כל מה שקורה בחיים כחסד אלוהי , כמתנה, כברכה ? ולמה מדיטציה היא הדרך האמיתית ? אולי שלך, כן , אך קיימות דרכים רבות, כמו ביהדות, תפילה. תפילה כהודיה, תפילה כביטי אהבה, תפילה כמדיטציה טבעית ללא כל מאמץ וטכניקות שונות. 2 נקודות להיות איתן (ולא לחשוב עליהן
) ביי, אחי!

יופיאל

New member
תפילה היא מדיטציה

ובקשר למבחן - אז אל תסתכל על זה כמבחן , אלא כמשחק מחשב שאתה צריך לעבור בו שלבים
עכשיו זה כבר לא ממש מלחיץ , נכון ?
אם תסתכל על זה מנקודת מבט של הדמות שבתוך המשחק זה מאוד מלחיץ , אבל מנקודת השחקן שמחזיק את הג´ויסטיק זה כיף! החיים הם רק משחק... באור ואהבה , יופיאל המלאך

תפילה היא אכן מדיטציה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

היי מלאווח!!! כבר אמרתי לך שאתה רץ כמו סוס אביר סוס מרוץ לכוון שלי? תפילה היא מדיטציה. מהי מדיטציה? התכווננות בנקודת זמן מסוים לתדר מסוים, כמו לכוון ברדיו את הערוץ המסוים נניח לקלוט את קול הים האדום באילת או 91 FM בעזרת התפילה ולא משנה איזו תפילה היא יכולה להיות אישית והיא יכולה להיות מסידור, ברגע התפילה אנחנו מתכווננים אל האני הפנימי שלנו ואל נשמתנו ואל ההויה שלנו ואל החלק היצירתי שלנו בקיצור מתכווננים אל עצמנו ואל היקום כולו. כך שבהחלט תפילה היא מדיטציה. בתוך תפילה אתה יכול לבקש בקשות או להודות למי שאתה חושב שאחראי על כל הדברים הנפלאים שסביבנו. גם לבקש בקשות צריך לדעת לבקש ולהתכוונן נכון. זה נושא לדיון הבא... הרבה אור ואהבת אמת וללא תנאי וללא גבול מיכל

ezmeer

New member
בסרט יש רק מבחן אחד

כאשר ניאו בוחר אם לקחת את הגלולה או לא. זה המבחן שעומד לפני כל אחד, אם לבחור בחיים או ב"חיים".

המיינפריים של ציון

מסגרת התמונה הגדולה של ציון ,(מביט תמונתו) החיפוש המתמיד של המיינפריים המקורי המחשב של ציון (מחשבת הבורא) מקור הבריאה , שבתוכו יש את המיינפריים של המטריקס , קרי מטריקס בתוך מטריקס , אולי לא שמתם לב לרובד הנ"ל בסרט , ומה הכוונה בלהיות בחירות אלוקית לעומת חירות אשליתית ממסגרות , דוד

יופיאל

New member
מאטריקס בתוך מאטריקס?

האם אתה אומר שגם המקום שבו הם נמצאים הוא גם מאטריקס , והמקום האמיתי היחיד הוא ציון? אשמח אם תרחיב על כך באור ואהבה , יופיאל המלאך

בפשטות..

בסרט נאמר שהסוכנים של המטריקס גם הם מחפשים את הנ.צ של המיינפריים של ציון . רק להבדיל שזה אינו מיינפריים אלא מחשבת הבורא , ואין כניסה ללא התקדשות, ואין אפשרות לעשות הקינג לתוך הרשת הזו , וכשהגויים יבינו זאת בעתיד לבוא אז גם הם יוכלו להיכנס ולהיות ישראל , ולא ישא גוי אל גוי חרב וכו´ דוד

ayali

New member
ליופיאל

אם אתה ער יודע אתה שלנו לא מחכה אחד כמו ניאו. לנו לאחדים מאיתנו הערים או הרבה יותר קל עם החיים או הרבה יותר קשה. הערים יודעים שישנה אפשרות שהכל נכון ובאותה מידה שום דבר לא נכון מכל התאוריות בעולם לגבי החיים . חשבת על זה ומה אם אין שם כלום? כל תשובה שתענה היא בגדר אמונה שלך . שום דבר לא משנה כלום ,הכל הבל הבלים , תודעה כזו יכולה להוריד אותך נמוך או להרים אותך גבוה . ויותר מזה אם לדוגמה יש המשך אחרי המוות אז מה טוב ואם לא אז זה לא ממש משנה כי ברגע שאנו נמות לא תיהיה לנו המודעות שאפילו היינו קיימים .

הצופה.

New member
אני לא יודע מי אתה.....

אתה בכמה דרגות מעל כולם קראתי אותך מאסטר יודע שמה שהוביל אותו היום לחיבור לא בהכרח יוביל אותו מחר לחיבור

יופיאל

New member
הכל תלוי באמונה

מכיוון שכל מה שאגיד מגיע מהאמונה שלי , זה לא יכול לעזור לאמונה שלך. אמונה זה דבר אישי , אך אני יכול להגיד לך שברגע שאתה מאמין באמת בלי לחפש את ההוכחות את מקבל את התשובות בצורה מאוד ברורה. שאלה כמו "מה אם אין שם כלום?" כבר לא עולה אצלי , הספק הזה כבר לא קיים. לאחר שהאמנתי בצורה אמיתית בזה , הגעתי גם לידיעה שמעבר , ולא רק לאמונה שמעבר. אלו הן ידיעות והבנות שאפשר להגיע אליהן אך ורק עם אמונה שלמה. וכל אחד הוא "האחד" , אם תחכה שמישהו יציל אותך זה לא יקרה , מי שמחכה למשיח לא מגיע לגאולה , מי שמוצא את המשיח שבתוכו מוצא את הגאולה שלו - וקם לתחייה. באור ואהבה , יופיאל המלאך

למעלה