המאטריקס

הצופה.

New member
יציאת מצריים (מבט אישי) ../images/Emo13.gif

מצריים=מייצרים לצאת מעבדות לחרות זה לשלוט על הייצרים עם שלם ויתר על "סיר הבשר" והלך בעיקבות האינטואיציה של "משה" האין פה התגברות על יצרים? בן חורין אדם שאינו עבד לייצריו אלה אדון להם. ולכן אולי יציאת מצריים מסמלת עליית מדרגה ואו קפיצת מדרגה מרמת היצרים אנסטינקט לרמת האינטואיציה "אשר פרחה לה בעקבות "שנאת חינם"" והחזירה אותנו צעד אחד לאחור לרמת המחשב
כל זה סתם מחשבה שלי או העדפה שלי החילונית בהקשר ליציאת מצריים
בברכת שילטו בייצרכם הצופה

יופיאל

New member
יציאת מצריים

אנחנו עבדים של האגו שלנו. עבדים של היצרים הבסיסיים , של ההגיון , של החומר. ניצוץ הנשמה כלוא בתוך החומר ורוצה לחזור להיות מחובר אל הנשמה העליונה. נולדנו לתוך העבדות , וכל אחד צריך להשתחרר מהעבדות הזאת , ולהגיע לחירות האמיתית , חירות הנשמה. ההעדפה ה"חילונית" שלך היא לא כל כך שונה מהקבלה. כי זוהי המשמעות האמיתית של יציאת מצריים , לא מדובר רק על היציאה של עם ישראל לפני 3600 שנה... כל דור ודור צריך לראות את עצמו כאילו הוא עצמו יצא ממצריים. כי כל אחד מאיתנו צריך לעשות את זה... להתעלות מעל לחומר ולהתחבר לרוח ולעולמות עליונים כדי להבין מי אנחנו באמת , ומה אנחנו באמת מסוגלים לעשות. המח ההגיוני מגביל אותנו ומונע מאיתנו להגשים את הפוטנציאל העצום שטמון בתוכנו , ההגיון מונע מאיתנו להגיע למקומות שבהם ההגיון החומרי לא שולט , והוא חוסם את הדרך האמיתית. יש כל כך הרבה דברים שאנחנו מונעים מעצמנו מתוך תבניתיות שזה בלתי אפשרי , ואנחנו לא מאמינים שזה אפשרי כי המח לא נותן לנו להאמין. האמונה מתחילה במקום שבו ההגיון נגמר. האמונה לא מחפשת הוכחות. הכח האמיתי שלנו נובע מתוך האמונה. המחשבה האלוהית יוצרת את המציאות , ואנחנו מסוגלים ליצור את המציאות שלנו בעזרת האמונה. באור ואהבה , יופיאל המלאך

R2

New member
לא מסכים אתך..!

המאטריקס הוא סרט דמיוני ונשאר דמיוני. אל תשווה אותו או תשליך אותי למציאות. במציאות כל אחד ואחד יש לו דרגה שונה של מודעות פנימית,וברגע מסויםת,חויה מסוימת מעבירה אותו לדרגה אחרת של מודעות,לא כמו במאטריקס כולם חיים בחלום. ועודת ת אני לא רואה את מורפיוס כמורה וניו כתלמיד,פשוט מורפיוס,מסיבות שלו חפש תקופה ארוכה תרופה למצב,וראה בניו התרופה שחפש..!

יופיאל

New member
מהי מציאות?

בסרט לקחו את זה בצורה מטאפורית , וקיצונית כדי להבהיר את הנקודה בצורה ברורה. האמת היא בכלל לא רחוקה מהדמיון , חלום הוא לא כל כך רחוק ממציאות... אתה לא חייב להסכים איתי , אך העובדה היא שרוב האנושות עדיין ישנה ולא חיה את החיים האמיתיים. ולפי עולם הרוח , הרוב פשוט מתים - זומבים שמהלכים בעולם האשליות. כי החומר הוא כולו אשלייה אחת גדולה. אתה יודע מה זה תחיית המתים? זה לא אומר שאנשים יקומו מקברם ופתאום יגדלו בחזרה את הבשר שנרקב עד שהגוף יחזור להיות פעיל... תחיית המתים היא התחייה של הנשמה שבתוכנו , שכולנו נתעורר ונחיה באמת , ולא עוטד נלך כמתים על פני האדמה. תחיית המתים היא ההתעוררות הרוחנית של כל אחד ואחד מאיתנו. כל מי שחי בתוך האשליה ולא רואה מעבר לה , עדיין לא נולד בעולם הרוח... ובקשר למורפיוס - היה לו יעוד , תפקיד בעולם - למצוא את האחד. הוא לא מחפש תרופה כי הוא לא חולה , הוא מחפש להשלים את יעודו בחיים. כשאתה הולך בדרך האמיתית אתה גם מקבל את המסרים לגבי מה שאתה צריך לעשות , מכוונים אותך מלמעלה לעבר התפקיד שלך עלי אדמות. באור ואהבה , יופיאל המלאך

יופיאל,אתה מעדיף

לחשוב,לתכנן ואז לפעול, או שאתה מעדיף לפעול מתוך ריקנות..?

יופיאל

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה

אני מעדיף לחשוב קודם על מה שאני הולך לעשות , גם אם האינטואיציה שלי מובילה אותי למשהו , עדיין אני צריך לשלב גם את המחשבה במעשי ולהיות מודע לכל מעשי ולכל תוצאות מעשי. לפעול רק עם האינטואיציה בלי להבין מה אתה עושה זה לא מודעות מלאה... חייב להיות איזון בין הרגש למחשבה. באור ואהבה , יופיאל המלאך

R2

New member
אני מסכים אתך

הנקודה היא שסרט מכניס אותנו לדמיון,ואם לא נתנתק ממנו ונחזור למציאות הרוח שלנו לא תתעורר

יופיאל

New member
המחשה

הסרט בא להמחיש לנו איזשהי נקודה. הוא הוריד לחומר את הרוח , וכך קל יותר להתחבר לזה ולהבין דרכו. מעצם הצפייה בסרט לדעתי - הרוח כבר מתעוררת , כי זה גורם לך לחשוב על העולם שמעבר... באור ואהבה , יופיאל המלאך

המטריקס והקבלהשאלה מוזרה?../images/Emo22.gif

היי יופיאל!!! הרי ברור לכולנו שיש פורום בשם מטריקס וקונספירציות. נשאלת השאלה מדוע כשבאתי והצגתי לכאורה שאלה תמימה: האם חשבתם פעם שיוצרי הסרט והתסריטאים למדו קבלה? מיד "קמו עלי להורגני"... איך שרבבתי לשם דת ויהדות ושהכל מגעיל ומיד משהוא הכניס קישור של איך אנשי קבלה לקחו רת המטריקס כסרט וניסו להשפיע על הצעירים לחזור בתשובה... הכוונות שלי היו תמימות וטהורות, להביא נקודת מבט שונה ומה שקרה נוצר שם בלאגן. מה שאני חושבת שנוצרה בהלה, נכנס מוטיב של פחד וחרדה. אם יש לך רעיון אחר אשמח לקרוא. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

יופיאל

New member
הפחד מהאמת

גם כשאדם רואה משהו , אם הוא לא מוכן לקבל את האמת הוא יתנגד ולא יראה אותה גם כשהיא מול האף שלו. בלי לפגוע בפורום המאטריקס , הרוב שם צעירים ולא ממש מבינים בעולם הרוח. הם מתייחסים לזה בתור קונספירציה - בתור הפשט. אבל הסרט הוא מטאפורה , ואם הם יקבלו את האמת הם יהיו חייבים לשנות את המחשבה שלהם ,וזה לא קל, לעשות שינוי. באור ואהבה , יופיאל המלאך

אננדה

New member
ואפרופו סרטים....

"זהו סרט טוב," אמר, " אבל גם הסרט הטוב ביותר בעולם אינו אלא אשליה, נכון? התמונות אפילו אינן נעות, הן רק נראות כאילו הן נעות. זהו אור משתנה, הנע למראית-עין-על-פני מסך שטוח בתוך האפילה." "כן...." התחלתי לתפוס. "והאנשים האחרים... כל האנשים שהולכים לבל סרט שהוא, מדוע הם שם, אז זאת רק אשליה?" "זהו בידור," אמרתי. "בידור... נכון. אחד." "וזה יכול להיות גם חינוכי." "יפה. זה תמיד חינוכי. לימוד. שניים." "דמיון, בריחה." "גם זה בידור.אחד." "מסיבות טכניות. כדי לראות איך עשוי הסרט." "לימוד. שניים." "בריחה משיעמום...." "בריחה. כבר אמרת." "סיבה חברתית. כדי להיות עם חברים," אמרתי. "זאת סיבה ליציאה מהבית, לא לצפייה בסרט. זה שייך לבידור. אחד." כל נימוק שהעליתי, הוא כלל באחת משתי האצבעות שזקף בני אדם הולכים לקולנוע לשם בידור או לשם לימוד או לשם שניהם גם-יחד. "וסרט כמוהו כגילגול-חיים שלם, האם לא כן, דון?" "כן." "אם כך, למה אנשים בוחרים להם לפעמים חיים נוראים, סרט-אימים?" "הם הולכים לסרט-אימים לא רק לשם הבידור. ברגע שהם נכנסים לאולם הקולנוע, הם כבר יודעים שזה יהיה סרט אימים," אמר. "אבל מדוע....?" "אתה אוהב סרטי-אימה?" "לא" "אתה הולך לפעמים לראות סרטים כאלה?" "לא." "אבל אם יש אנשים שמוציאים כסף רב ומקדישים זמן רב לצפייה בסרטי-אימה, או בבעיות רומנטיות, שלאחרים נראות קהות ומשעממות...? הוא הניח לי להשיב על השאלה. "כן." "אתה אינך חייב לראות את הסרטים שהם אוהבים והם אינם חייבים לראות את הסרטים שאתה אוהב. זה מה שנקרא ´חופש´." "אבל למה שמישהו ירצה בכלל להיבהל? או להשתעמם?" "מפני שהם חושבים שהם ראויים לכך, בגלל שהבהילו מישהו אחר, או שהם אוהבים את ההתרגשות שבבהלה, או שהם חושבים שסרטים חייבים להיות משעממים מטבעם. אתה מסוגל להאמין שאנשים רבים - מסיבות הנראות להם סבירות בהחלט - נהנים להאמין שהם חסרי-אונים בסרטים שהם אוהבים? לא, אינך מסוגל." "לא, איני מסוגל," אמרתי. "עד שתבין זאת, תמשיך לתהות מדוע ישנם בני-אדם שאינם מאושרים. הם לא מאושרים, מפני שבחרו להיות לא-מאושרים. וזה בסדר גמור, ריצ´ארד!" "הממממ.." "יצורים אוהבי משחקים וחובבי-שעשועים אנו, הכלבלבים של היקום. איננו מסוגלים למות, איננו מסוגלים להכאיב לעצמנו יותר מכפי שאפשר להכאיב לאשליות שעל המסך. אבל אנו יכולים להאמין שאנו חבולים ופגועים, עם כל הפרטים המכאיבים שעולים בדעתנו. אנו יכולים להאמין שאנו קורבנות של כוחות נסתרים, כלי-משחק בידי המזל הטוב והמזל הביש." "וכך משך גילגולי-חיים רבים?" שאלתי. "כמה סרטים ראית?" "הו.." מתוך תעתועים- הרפתקאותיו של משיח בעל כורחו / ריצ´ארד באך אור ואהבה, אני

rainbow too

New member
גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעיקר בגלל התיאור שלך יופיאל, אני אוהב את המאטריקס. אגב סרט הדי וי די היחידי שיש לי. סרט מדהים....כל כך התחברתי אליו שלא יכולתי להרדם יומיים. זה בדיוק מה שאני חושב על המאטריקס, רק שלא ידעתי איך לבטא את זה... הרבה פעמים ראיתי את עצמי כניאו, אבל לא הרגשתי בנח עם המושג "האחד". עד שקראתי משהו שכתבת בעבר שכל אחד מאיתנו הוא "האחד". אתה מקסים יופיאל. אני אוהב אותך. אגב בקרוב אני נפגש עם "הנביאה"
. אוהב המון קבל

יופיאל

New member
../images/Emo24.gif תודה ../images/Emo6.gif

האחד. ה´ אחד ושמו אחד. א+ח+ד = 13 13 - מספר "מזל" ביהדות - הכח שלנו לעלות מעל למזל (12 המזלות) כשאתה מתחבר לאני הגבוה שלך , כשאתה מבטא את מי שאתה באמת - אתה האחד. להיות האחד זה כמו להיות מאוהב. אף אחד מבחוץ לא יכול להגיד לך את זה , אבל אתה פשוט יודע את זה. באור ואהבה , יופיאל המלאך.

13 שווה י´ג שווה ד´ שווה אהבה

היי יופיאל!!! אחד = 13 13= י´ג י´ג=ד=4 4= אהבה=13 מכאן ששם השם הוא אהבה טהורה משחקי גימטריה פשוטים. הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

מלוואח

New member
בהפוך על הפוך

קחי את השם שלך, סה"כ: יוצא 100. חברי את הספרות = 1. אחד נותן 13, ו 13 נותן 4 והופ... אהבה. מקרי ?! את זה את תחליטי...

מתוק שלי נשמה טובה אהבתי ../images/Emo24.gif

היי מלאווח !!! היי אתה מתקדם לכוון שלי בקצב של סוס דוהר. עשית עבודה יפה עם גמטריה פשוטה. אני משתמשת בדרך כלל עם גימטריה קבלית שהיא קצת שונה. מכוון שיש לי שם פרטי נוסף אז השם הראשון שלי נותן 19 = י´ט שמוש באטינטואיציה גבוהה. השם השני שלי שלי אכן נותן 10=י´ שמוש בכח הכתר. יחד אקבל 29=כ´ט שהוא כח הטוב. אוסיף את שם המשפחה שלי שנותן=16-ט´ז סה"כ שמי = 35 =ל´ה=8 8 הוא מס´ של שם השם ואז בדרך הפוכה הגענו שאלוהים = אהבה ואכן שמי שווה לאהבה. אז אתה מבין מדוע אני מנסה לשלוח לכולם אהבת אמת ללא תנאי וללא גבול? מיכל

למעלה