המאטריקס

ayali

New member
אתיאיסט

אתיאיסט זו גם סוג של אמונה . ומבלי לחפש תשובות!!!!!!!! 1) החיים הם משחק או אם תרצה טיול וכשמתים חוזרים הביתה. 2) החיים למעשה הם הדברים הכי טרווילים, הבית, המשפחה, החברים, החשבון בנק, הילדים, והצרות, והדברים הטובים/ הרעים. 3) יותר מזה החיים זה עשייה. דברים קורים לך כשאתה בתנועה גם הרעים אבל דברים קורים ואלו הם החיים. גם כשקורים דברים קשים מאד כגון מוות. כל אדם שנהרג בין אם אני מכיר אותו או לא מזכיר לי כמה אני חיי וכמה חבל לבזבז אנרגיות מיותרות. כל ישיבה בחוסר מעש מתוך פחד ממשהו ולא משנה ממה סוגר אותך. מי שיגיד שעדיף שלא יקרו לו דברים אזיי הוא משול כמת. חיי-מת השלמות היחידה שאנו יכולים להגיע אליה היא עם עצמינו בלבד.

יופיאל,תודה על התשובה,כנראה צריך

לשאול את השאלה הנכונה.אני חושבת שכאשר מתעוררת בנו השאלה,זאת התעוררות לעבור לשלב הבא,מעין בשלות פנימית בתודעה,המחכה לתשובה שנמצאת הרי בתוכנו ועכשיו ברור לי המשפט החוכמה מאין תמצא?יש להיות בתוך הכלום,בתוך האינסוף,להתעלות מעולם החומר,ואז בתוך הכלום אנחנו מחוברים,לכל, ההתעלות הזאת היא למעשה לבטל את עצמנו לבטל את האגו זה המבחן האמיתי. במקורות ישראל כתוב משפט להנחיל לאוהבי יש.יש בהיפוך זה שי,ובגימטריה 310 עולמות של שפע,יש מאין,הכיצד?אין הנמצא בספירת כתר .כתר=620,התכווננות בספירת כתר פותחת לנו 620 ערוצים של שפע,המתנקזים 310 דרך ספירת החוכמה הנקראת יש ודרך הבינה, מאטריקס.אשליה.רק לבטל את האגו חברים,רק הגביר את כוח הרוח על כוח החומר, להתגבר על היצרים,אהבה=אחד יש לנו את זה,רק להתפשט מהכסות של העור ,לגלות את מעטה האור איך עושים זאת?המשך יבוא......אור אהבה וחמלה גל תהילה.,

למעלה