המאחר השבועי.

המאחר השבועי.

ללא השקעה וקובץ מצורף כי כי כי כי ככה. שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אתה אוהב להתקלח? איזה שמפו אתה משתמש? ואיזה דאודורנט? איזה צבע המגבת שלך? מה אתה אוכל בבוקר? איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזה שפה הכי יפה? ואיזה הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו´? sms או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? וכמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? איזה חברה הפלא´ שלך? ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? ובמה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? מה הדף בית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון? תודה ליעלי על השאלון
.

yaeli87

New member
תודה לי?חחח ../images/Emo25.gif.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?
לענות דה... אתה אוהב להתקלח?
יאפ איזה שמפו אתה משתמש?
הרבל אסנסנס או משהו בסגנון..חח נו זאת שגומרת ואיזה דאודורנט?
דאב סטיק וספריי פריטי יו
. איזה צבע המגבת שלך?
כרגע- לבן ולשיער-ורוד מה אתה אוכל בבוקר?
קפה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?
חמישי למה?
כי זה תחילת סופ"ש כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
סבתא אחת. יש לך קרובים בחו"ל?
כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
כן..כפרעליו! איך קוראים לו/ה?
אוהד איזה צבע שיער יש לך?
חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
בלונדג'ינג' כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
כן איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
. מתוק או מלוח?
תלוי במצב רוח חח איזה שפה הכי יפה?
עברית
. ואיזה הכי מכוערת?
ערבית או גרמנית שמאלני/ימני?
שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי וכו´?
חילוני sms או לדבר באמת?
לדבר באמת,אבל בעצם תלוי על מה. טלפון או פנים אל פנים?
פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
ה-כ-ל! לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.
אבל אין..חח מה המבחן האחרון שעשית?
אזרחות וכמה קיבלת בו?
לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך?
אדום יש לך חדר לבד?
כן
. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
ביומולדת שלי[לפני חודש] עברת על החוק?
כן על איזה חוק עברת?
עישון מתחת לגיל 18,שתיה מתחת לגיל 18 תפסו אותך?
לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?
לא מי החבר הכי טוב שלך?
מאי,גליה ושירה הכי הזוי?
נועה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
למדתי-מאי הכי מצחיק?
מאי הכי דיכאוני?
נועה הכי יפה?
מאי חחח שאתה מדבר איתו הכי הרבה?
שירה אתה בתנועת נוער?
לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך?
שירה איזה חברה הפלא´ שלך?
סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)
נוקיה של צביקיפיקי איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
אדום מסתובב באיזה צבע המחשב שלך?
אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
כחול כהה מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
דובי פרוותי ע-נ-ק! עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?
עיר! כ"כ כ"כ עיר!!! ובמה אתה גר עכשיו?
מושבה יש לך חיית מחמד?
כן אם כן- איזה?
כלב איך קוראים לה?
ניקו אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג´ינג´י?
ברור! מה הדף בית שלך?
וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
לא עם מי? כמה אחים יש לך?
2 אחיות איך קוראים להם+גילאים?
קרן-אתמול היתה בת 32,חן בת 27 איך היה השאלון?
אחלה

SuGaRBabe1

New member
כרמית את שוב מתרשלת בעבודתך ../images/Emo3.gif

איפה האייקונים וההדגשות? :[ שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? ברור. באיזשהו שלב נגמרות השאלות... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? אממ תלוי בשאלון אתה אוהב להתקלח? כן, אבל לא בחורף כי קר
איזה שמפו אתה משתמש? ד"ר פישר עם אלוורה משהו ואיזה דאודורנט? מוי כיף! איזה צבע המגבת שלך? כרגע כתום מה אתה אוכל בבוקר? קורנפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי... אבל רק כשאני לא עובדת למה? כי זה סופשבוע ויוצאים וכיף :] כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2, מצד אמא יש לך קרובים בחו"ל? כן, בארה"ב יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא, הכי קרובה לגילי בת 15 איך קוראים לו/ה? דניאל איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום זה בסדר... כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית... בעע שמאלני/ימני? לא יודעת, אני חלוקה בדעותיי דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילונית sms או לדבר באמת? תלוי על מה מדברים... SMS זה נחמד טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים, אני שונאת טלפון איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? בעיות מילוליות.. אני כלכך לא סובלת את זה.. איכס לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. אוי לא נכון לוגים זה כלכך כיף!!! מה המבחן האחרון שעשית? אמממ יש מצב שמועד ב' במתמטיקה 004 וכמה קיבלת בו? 90! באיזה צבע הארון בחדר שלך? הארון עצמו? בצבע עץ בהיר כזה יש לך חדר לבד? אכן כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ... לא זוכרת עברת על החוק? יש מצב על איזה חוק עברת? כשהייתי קטנה הייתי קלפטומנית לאללה. אבל חוץ מזה אני ילדה טובה תפסו אותך? פעם אחת, כן :$ אם כן- מה עשו לך? צרחו עליי, החזרתי את מה שלקחתי ולא חזרתי לחנות יותר לעולם... ישבת במעצר? לא צריך להסחף... מי החבר הכי טוב שלך? יש לי 4 כאלה הכי הזוי? אמממ.. אני אחשוב על זה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? איזה מבחנים? מה? איפה? סתם, האמת שלמבחנים הייתי לומדת לבד. חוץ ממתמטיקה שלמדתי תמיד עם חברה אחת כי לא ידעתי כלום והיא היתה מלמדת אותי :[ הכי מצחיק? יש גם כאלה הכי דיכאוני? חחח אין לי חברים דכאוניים. הם סתם בוכים הרבה [אחת ספציפית... שגם מאחרת לי כרגע בחצי שעה!!] הכי יפה? אותה חברה שלימדה אותי מתמטיקה שאתה מדבר איתו הכי הרבה? החברה הכיהכיהכי טובה אתה בתנועת נוער? לא איזה? הייתי בצופים פעם... ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? מצאתם לכם טיימינג.. בדיוק קיבלתי הודעה עכשיו ממישהו שיצאתי איתו לפני שנה+ והוא פתאום מדבר איתי וזה הזוי לחלוטין!!! איזה חברה הפלא´ שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אדום כזה עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? אפור? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כרגע לבן מכוער עם פרחים. אני תכף אחליף לבורדו מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? אממ... שרשרת מחברה שלי עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר!! ובמה אתה גר עכשיו? בעיר אבל מעאפנה... יש לך חיית מחמד? לא, איכס אם כן- איזה? - איך קוראים לה? - אם לא- אתה רוצה? לא, פוי כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? ברור!
מה הדף בית שלך? www.walla.co.il אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן, עם חברה אבל היא לא עונה לי פתאום עם מי? ^^ כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? קוראים לה הדס והיא בת 16... איך היה השאלון? חביב ביותר... יום טוב :]

Dawson girl

New member
שני חברים יצאו לדרך, בים בם בום.

אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם
לענות יותר
אתה אוהב להתקלח?
איזה שמפו אתה משתמש? מוי כיף :$ מה, הוא טוב! זה עם המכסה הסגול ואיזה דאודורנט? הלבן של פה, עם גולה איזה צבע המגבת שלך? חום לבן כזה, פסים מה אתה אוכל בבוקר? שתי פרוסות לחם כף קוטג' דבש ושוקו חם איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? כי כולם חוזרים מהצבא
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 0 יש לך קרובים בחו"ל? קרובים של אמא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יאפ איך קוראים לו/ה? ליאת איזה צבע שיער יש לך? חום בהיר ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כזה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא O_O איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? עברית וצרפתית ואיזה הכי מכוערת? דנית :S שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר באמת. גם כי זה יותר כיף וגם כי מרוב סמסים גדל לי ברמות מפחידות החשבון פלא :| |טראומה| טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
טריגונומטריה עם כל הנוסחאות המסובכות ודברים שאי אפשר לפתור במשפט סינוס
הייתי פותרת עם זה הכל בערך, גם אם היתה דרך יותר קלה
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. אוי פאק לוגים
וואלה איך שנאתי את זה :| אבל שכחתי D: הכחשה עובדת מסתבר מה המבחן האחרון שעשית? מבחנים לחמ''ן וכמה קיבלת בו?
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עם אמא עברת על החוק? לנסוע על שני נתיבים נחשב?
אבל זה היה ממש בהתחלה :| בחיי :| על איזה חוק עברת? ^^ תפסו אותך?נו באמת זה היה שיעורנהיגה אם כן- מה עשו לך? אמרו לי לזוז ימינה D: ישבת במעצר? לא
מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה הכי הזוי? מה יעזרו שמות אני לא מבינה D: שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מבחנים
הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? אוי לא.. יש לי התנגדות די עקרונית לזה איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? ידיד שלי איזה חברה הפלא´ שלך? אסקייפ (גנבים יימח שמכם וזכרכם לעולם ועד $@^&%^&%) ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) SK איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא משרדי כזה עם גב אורתופדי וסיבוב
באיזה צבע המחשב שלך? אוף וויט
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? פאולה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר ובמה אתה גר עכשיו? זה עוד בבירור
יש לך חיית מחמד? אפילו כמה! אם כן- איזה? כלב ו-4 חתולים איך קוראים לה? ג'רי, מוצה, לוציפר, מופסי ואחד שאין לו שם אבל אני קוראת לו "אפור/פיצקי/פיצקיס" (סתמו) אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? ברור! מה הדף בית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ עם מי? שירה סגדןסגדןסגדן|יאמ| כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם+גילאים? פאולה 28 איך היה השאלון? חביב

Liza1987

New member
אני אענה.. ../images/Emo6.gif.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות? בהחלט.. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לא ממש משנה.. אתה אוהב להתקלח?אכן..
.. איזה שמפו אתה משתמש?הרבל-לסנס (חח או איך שלא רושמים זאת).. ואיזה דאודורנט?FA.. הצהוב..
.. איזה צבע המגבת שלך?לבנה.. מה אתה אוכל בבוקר?דגנים, סנדוויץ'.. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?אוהבת כל יום... למה? משום שאני לא מרגישה בהבדל.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שניים... סבא וסבתא מכל צד.. רק ששניים מהם נפטרו..
.. יש לך קרובים בחו"ל?המון.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן.. איך קוראים לו/ה?נועם (בן).. איזה צבע שיער יש לך?חום.. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום.. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? ישנו ילד קטן שלא פוחד ממפלצות בארון!?.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
, משום שאני משק"ית חיבוקים. מתוק או מלוח?תלוי בחשק... בעיקרון מתוק. איזה שפה הכי יפה?גרמנית.. אני כ"כ רוצה ללמוד אותה כמו שצריך.. ואיזה הכי מכוערת?אין שפה מכוערת. שמאלני/ימני?שמאלנית. דתי/חילוני/מסורתי וכו´?חילונית.. sms או לדבר באמת?האפשרות השנייה.. טלפון או פנים אל פנים?תלוי מתי.. בעיקרון, פנים אל מול פנים.. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?טריגונומטריה!!!!!!!
.. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית?מבחן הכנה לתאוריה.. חח..
.. וכמה קיבלת בו?עברתי.. טעיתי בשתי שאלות אם איני טועה.. באיזה צבע הארון בחדר שלך?צבע אגס-דובדבן..
.. משהו שוס. יש לך חדר לבד?לא, חולקת אותו עם אחותי.. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?שבוע שעבר אני מניחה.. חח..
.. עברת על החוק?ממש לא.. אני אחת שאפילו לא מסוגלת לחצות כביש באור אדום.. על איזה חוק עברת?לא עברתי על שום חוק.. תפסו אותך?לא עברתי על שום חוק.. אם כן- מה עשו לך? כנ"ל. ישבת במעצר?לא... משום שלא עברתי על שום חוק.. מי החבר הכי טוב שלך?יש כמה.. הכי הזוי?בן.. יש גם את עידו..
.. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא יכולתי ללמוד עם חברים למבחנים.. שנאתי ללמוד למבחנים עם חברים.. הכי מצחיק?זוהר. הכי דיכאוני?טל.. הכי יפה?כולם יפים... אני רצינית.. חח.
.. שאתה מדבר איתו הכי הרבה?יש כמה.. האמת?! יש די הרבה.. חח..
.. אתה בתנועת נוער?הייתי.. איזה?בשומר הצעיר.. ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך?אדם. איזה חברה הפלא´ שלך?סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כסא מחשב.. חח.. באיזה צבע המחשב שלך?כחול. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?די צבעוני.. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?MP3..
.. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?מושב.. ובמה אתה גר עכשיו?עיר.. יש לך חיית מחמד?אם ניתן לקרוא לזה 'חית מחמד' .. אז, כן..
.. אם כן- איזה?שני דגים.. איך קוראים לה?נול ונול ג'וניור.. חח.. סיפור ארוך.. אם לא- אתה רוצה?אני רוצה כלב.. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י?וודאי.. מה הדף בית שלך?MSN.. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא.. עם מי?לא מדברת.. כמה אחים יש לך?שלושה.. איך קוראים להם+גילאים?בארט, ליסה ומגי..
.. איך היה השאלון?חביב ביותר..
.. תודה..
. תודה יעלי..
..

Liza1987

New member
אגב,

המחשב שלי.. בצבע אפור.. חח.. רשמתי בטעות כחול.. חחחח..
..

Infin1ty

New member
כי משעמם לי לשם שינוי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? לא יודע, לא עונה כמעט... אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח? בטח, 2-3 פעמים ביום איזה שמפו אתה משתמש? של קרמה ואיזה דאודורנט? Gillette Powercaps + AXE איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מגבות כל הצבעים... מה אתה אוכל בבוקר? זה משתנה מיום ליום, אין משהו קבוע בדר"כ קרונפלקס עם חלב ויוגורט עם גרנולה בצד. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? יום שבת למה? האימון הכי כיפי כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת. יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? שנה מתחת... איך קוראים לו/ה? לירן איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לא משנה לי כל כך... כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחחח כן
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? צרפתית\איטלקית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? ? דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילוני sms או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. - לוגים הכי קל בעולם... במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? תיאוריה, היום ועברתי
וכמה קיבלת בו? לאדע? באיזה צבע הארון בחדר שלך? אפור יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכר עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? לא יודע, אבל עברתי... תפסו אותך? ... אם כן- מה עשו לך? ... ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה
הכי הזוי? אין לי חברים הזויים
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומד לבד, לא יכול ללמוד עם אנשים. הכי מצחיק? דורון הכי דיכאוני? לא יודע הכי יפה? לא יודע... שאתה מדבר איתו הכי הרבה? נתי אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? כל מיני שטויות של מועדונים... איזה חברה הפלא´ שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול באיזה צבע המחשב שלך? שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן בדר"כ מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? נעליים עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? קיבוץ\מושב ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? אחי הגדול איך קוראים לה? אסף אם לא- אתה רוצה? לא צריך עוד אחת.. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? כן מה הדף בית שלך? about:blank אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? עם עצמי
כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? אסף (20) + שלום (29) איך היה השאלון? משעמם

Liza1987

New member
חחחחחחחח.. ../images/Emo6.gif..

חית מחמד - אחיך הגדול.. אהבתי..
..

The Peanut

New member
ה../images/Emo110.gif השבועי

לא יודעת. אני לא כ"כ זוכרת מה היה בשאלון הקודם.
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?
לקרוא. אתה אוהב להתקלח?
לא, ואני משתדלת כמה שפחות. איזה שמפו אתה משתמש?
הוואי?
ואיזה דאודורנט?
כתום כזה? איזה צבע המגבת שלך?
בורדו מה אתה אוכל בבוקר?
אני לא ערה בבוקר.
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?
את כולם, אין ממש הבדל. למה?
כי אני לא עושה כלום! כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
שתי סבתות ושני סבים. יש לך קרובים בחו"ל?
כה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
לא, הכי קרוב זה בת 14
איך קוראים לו/ה?
מור. איזה צבע שיער יש לך?
חום איכסה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
ורוד מסטיק? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
לא, אבל פחדתי משלדים! איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?
מלוח איזה שפה הכי יפה?
לא מכירה את כולן
נראה לי שאנגלית. ואיזה הכי מכוערת?
זאת של הבושמנים. צקצקצק. שמאלני/ימני?
אין לי דעות פוליטיות, אבל אם השאלה לידיים, אז יד ימין. דתי/חילוני/מסורתי וכו´?
כופרת. sms או לדבר באמת?
תלוי מתי. טלפון או פנים אל פנים?
פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
כולם. טריגונומטריה במיוחד. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מבחן?
מה המבחן האחרון שעשית?
בגרות בביולוגיה. וכמה קיבלת בו?
80 ומשהו באיזה צבע הארון בחדר שלך?
לבן יש לך חדר לבד?
כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
לפני שבוע עברת על החוק?
עוד לא. על איזה חוק עברת?
עדיין על כלום תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך?
0_ם ישבת במעצר?
דייייייייי כברררררררר מי החבר הכי טוב שלך?
סהר הכי הזוי?
מיטל
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
אין כזה. הכי מצחיק?
אביטל
הכי דיכאוני?
אין כאלה. הכי יפה?
כולם! שאתה מדבר איתו הכי הרבה?
סהר. אתה בתנועת נוער?
לא. איזה?
לאאאאאאאאאא ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך?
איזה חברה הפלא´ שלך?
סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)
נוקיה? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
שחור, משרדי באיזה צבע המחשב שלך?
משהו מטאלי באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
בורדו ורדרד שכזה. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
המממ... לא זוכרת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?
חווה מבודדת. אבל גם קיבוץ זה בסדר ובמה אתה גר עכשיו?
קיבוץ יש לך חיית מחמד?
כן אם כן- איזה?
כלבה, כלב, כמה דגים (הם עדיין בחיים?) איך קוראים לה?
ג'ינגל, סינט, דגים. אם לא- אתה רוצה?
די. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י?
לא. מה הדף בית שלך?
וואלה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
כן. עם מי?
חטטנות. כמה אחים יש לך?
אח ואחות איך קוראים להם+גילאים?
מתן (17) מאיה (21) איך היה השאלון?
מייגעעעעעעעעע. תודה יעלי
.

miracle16

New member
גם אני גם אני

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם אתה אוהב להתקלח?מאוד איזה שמפו אתה משתמש? כרגע כיף הסגול.. גנוב מאמא ואבא (איזה ריחחח) ואיזה דאודורנט? קרליין הכתום איזה צבע המגבת שלך? אמם היא מתחלפת כל הזמן.. אבל כעקרון אבא קנה לי מגבת כחולה מה אתה אוכל בבוקר? בד"כ לא אוכל בוקר.. ואם כן אז זה משתנה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת למה? סדרות טובות, יום חופש והחברים בבית כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בערך.. גדולה ממני בשנה איך קוראים לו/ה? שירה איזה צבע שיער יש לך? אמם כרגע חום עם גוונים שטניים ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טוב לי ככה.. (אולי רק שהשורשים יתאימו לשאר השיער) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? לא ממש משתמשת בסמיילים מתוק או מלוח? מתוק איזה שפה הכי יפה? אנגלית ואיזה הכי מכוערת? הא?! שמאלני/ימני? לא מבינה בפוליטיקה דתי/חילוני/מסורתי וכו´? המם.. בין חילונית למסורתית sms או לדבר באמת? SMS טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מתמטיקה בכללי כולה מגעילה לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. דווקא לוגים היה אחד הדברים שהיה לי בהם יותר קל.. אבל אני ב4 יחידות מה המבחן האחרון שעשית? תאוריה וכמה קיבלת בו? אמם.. עובר? באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ בהיר וכחול יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עברת על החוק? בנהיגה? כל הזמן על איזה חוק עברת? נסיעה בלי חגורה נראה לי היה החוק האחרון תפסו אותך? לא ממש חחח אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? דידס הכי הזוי? במידה מסויימת כולנו הזויים שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ריצ'ל נראה לי הכי מצחיק? אמם.. לא יודעת הכי דיכאוני? אין הכי יפה? כולם יפים שאתה מדבר איתו הכי הרבה? דידס אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? ריצ'ל.. מבשרת לי מתי ואיפה הברית של אח שלה איזה חברה הפלא´ שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אמם.. לבן-קרם כזה מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? שעון נראה לי עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? מושב ובמה אתה גר עכשיו? ישוב יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? נראה לי מה הדף בית שלך? YNET אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 1.5 איך קוראים להם+גילאים? גל ועודד (32, 34) איך היה השאלון? נחמד.. שונה

למעלה