hell cen be fun
New member
כרמיתי../images/Emo99.gif
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. כולל זו. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם. אתה אוהב להתקלח? כן. בעיקר כשקר. איזה שמפו אתה משתמש? נקה 7 הסגול. ריח חלומי. ואיזה דאודורנט? יוניסקס אחד. איזה צבע המגבת שלך? כתום. מה אתה אוכל בבוקר? כלום. קפה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שאני חוזרת הביתה. למה? כי אני חוזרת הביתה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? כן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יש בגיל 20.
איך קוראים לו/ה? צחי. איזה צבע שיער יש לך? חום כהה - שחור. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כמו שיש לי. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק לצערי. איזה שפה הכי יפה? עברית. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית. תהרגו אותי. שמאלני/ימני? ימנית. דתי/חילוני/מסורתי וכו´? דתי'ה. sms או לדבר באמת? אסמס. טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מטמטיקה. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? הבגרות האחרונה במה היתה? בהיסטוריה? אז היסטוריה. וכמה קיבלת בו? 88? באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום אלון. יש לך חדר לבד? נופ. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן. חודש ככה. עברת על החוק? לא. על איזה חוק עברת? שום אחד. תפסו אותך? על מה? על כלום? כן. אם כן- מה עשו לך? כלום. ישבת במעצר? ברור. 3 פעמים אפילו. מה הוצאת אותי פושעת? מי החבר הכי טוב שלך? יש 14. הכי הזוי? כולן. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? עם עצמי. הכי מצחיק? כולן. הכי דיכאוני? כולן...
הכי יפה? אני.
סתם סתם. יש אחת עם עניים בצבע שמיים בהירים ביום אביבי. ואני רצינית. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? זו שבצבא....
אתה בתנועת נוער? כן. איזה? נוע"ל. ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? אחותי. איזה חברה הפלא´ שלך? סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) מוטורולה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול. באיזה צבע המחשב שלך? בז' באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? מסיבת הפתעה. ו100 ש"ח. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב. ובמה אתה גר עכשיו? באחד כזה. יש לך חיית מחמד? יש לי אחות קטנה. אם כן- איזה? אחת כזאת. איך קוראים לה? שקמה. אם לא- אתה רוצה? אחות שקמה? יש לי אחת. תודה רבה. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? ברור. מה הדף בית שלך? אמסן. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי?
כמה אחים יש לך? 2 חוץ ממני. איך קוראים להם+גילאים? שיקי ואלמוג, 16 ו10 בהתאמה. איך היה השאלון? סבבה.
שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. כולל זו. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם. אתה אוהב להתקלח? כן. בעיקר כשקר. איזה שמפו אתה משתמש? נקה 7 הסגול. ריח חלומי. ואיזה דאודורנט? יוניסקס אחד. איזה צבע המגבת שלך? כתום. מה אתה אוכל בבוקר? כלום. קפה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שאני חוזרת הביתה. למה? כי אני חוזרת הביתה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? כן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יש בגיל 20.