המאחר השבועי.

hell cen be fun

New member
כרמיתי../images/Emo99.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. כולל זו. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם. אתה אוהב להתקלח? כן. בעיקר כשקר. איזה שמפו אתה משתמש? נקה 7 הסגול. ריח חלומי. ואיזה דאודורנט? יוניסקס אחד. איזה צבע המגבת שלך? כתום. מה אתה אוכל בבוקר? כלום. קפה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שאני חוזרת הביתה. למה? כי אני חוזרת הביתה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? כן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יש בגיל 20.
איך קוראים לו/ה? צחי. איזה צבע שיער יש לך? חום כהה - שחור. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כמו שיש לי. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק לצערי. איזה שפה הכי יפה? עברית. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית. תהרגו אותי. שמאלני/ימני? ימנית. דתי/חילוני/מסורתי וכו´? דתי'ה. sms או לדבר באמת? אסמס. טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מטמטיקה. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? הבגרות האחרונה במה היתה? בהיסטוריה? אז היסטוריה. וכמה קיבלת בו? 88? באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום אלון. יש לך חדר לבד? נופ. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן. חודש ככה. עברת על החוק? לא. על איזה חוק עברת? שום אחד. תפסו אותך? על מה? על כלום? כן. אם כן- מה עשו לך? כלום. ישבת במעצר? ברור. 3 פעמים אפילו. מה הוצאת אותי פושעת? מי החבר הכי טוב שלך? יש 14. הכי הזוי? כולן. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? עם עצמי. הכי מצחיק? כולן. הכי דיכאוני? כולן...
הכי יפה? אני.
סתם סתם. יש אחת עם עניים בצבע שמיים בהירים ביום אביבי. ואני רצינית. שאתה מדבר איתו הכי הרבה? זו שבצבא....
אתה בתנועת נוער? כן. איזה? נוע"ל. ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? אחותי. איזה חברה הפלא´ שלך? סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) מוטורולה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול. באיזה צבע המחשב שלך? בז' באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? מסיבת הפתעה. ו100 ש"ח. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? מושב. ובמה אתה גר עכשיו? באחד כזה. יש לך חיית מחמד? יש לי אחות קטנה. אם כן- איזה? אחת כזאת. איך קוראים לה? שקמה. אם לא- אתה רוצה? אחות שקמה? יש לי אחת. תודה רבה. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? ברור. מה הדף בית שלך? אמסן. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי?
כמה אחים יש לך? 2 חוץ ממני. איך קוראים להם+גילאים? שיקי ואלמוג, 16 ו10 בהתאמה. איך היה השאלון? סבבה.

10GaZ

New member
איחורים זה דבר שיכול להרוג אותך...

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות?
כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?
שניהם סבבה אתה אוהב להתקלח?
כן איזה שמפו אתה משתמש?
תלוי מה אמא קונה ואיזה דאודורנט?
אדידס ספורט איזה צבע המגבת שלך?
לבן מה אתה אוכל בבוקר?
בעיקר דגנים עם חלב איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?
שישי למה?
סופ"ש בהתהוותו כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
3 - זוג ועוד סבתא. שיחיו באושר עוד שנים רבות! יש לך קרובים בחו"ל?
כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך?
חום-שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
נראה לי אותו צבע כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
לא.. ידעתי שאם המפלצת מסוכנת כל כך היא בוודאי תוכל לאכול את הארון
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?
מתוק.|סגדש| איזה שפה הכי יפה?
ארגנטינאית.. ספרדית, אבל לא בפאקצי
ואיזה הכי מכוערת?
רוסית (לא משהו אישי נגד רוסים, ממש לא!) שמאלני/ימני?
שמאלני דתי/חילוני/מסורתי וכו´?
חילוני sms או לדבר באמת?
לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?
פנים מול פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?
סדרות.. כי אין בו צורך ממשי לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.
שיהיה בהצלחה כפרות
מה המבחן האחרון שעשית?
בעוד יומיים.. של מודיעין וכמה קיבלת בו?
אמ"ן 100
באיזה צבע הארון בחדר שלך?
אפור נושם יש לך חדר לבד?
אהא מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
השבוע עברת על החוק?
יותר מידי פעמים על איזה חוק עברת?
זה סתם יצא ארוך.. תפסו אותך?
לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?
לא, וזה גם לא בתוכניות שלי מי החבר הכי טוב שלך?
יש כל מיני הכי הזוי?
יש כל מיני שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
לא למדתי למבחנים..
הכי מצחיק?
איציק הליצן הכי דיכאוני?
אין הכי יפה?
אין לי מושג שאתה מדבר איתו הכי הרבה?
דג הזהב שלי?! אתה בתנועת נוער?
לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך?
שחר איזה חברה הפלא´ שלך?
ספקית התקשורת שלי היא אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)
נוקיה 3200 איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
מעוצב להפליא באיזה צבע המחשב שלך?
אפור עכבר באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
מאויר מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
מד טמפרטורה מגניב שחני קנתה לי
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור?
מושב! ובמה אתה גר עכשיו?
מושב!
יש לך חיית מחמד?
בטח אם כן- איזה?
כלבה איך קוראים לה?
ליידי אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג´ינג´י?
בוודאי מה הדף בית שלך?
about:blank אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
כן עם מי?
קרן007 המקסימה!
כמה אחים יש לך?
2 איך קוראים להם+גילאים?
אלעד (22), מיכל (13) איך היה השאלון?
וואלה סבבה

נמ.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אכן כן.
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? גם וגם.
אתה אוהב להתקלח? כן
.
איזה שמפו אתה משתמש? הד אנד שולדרס.
ואיזה דאודורנט? קליאו הסגול.
איזה צבע המגבת שלך? משתנה. כרגע ירוק.
מה אתה אוכל בבוקר? שומכלום.
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אין יום מועדף.
למה? ככה.
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים ו 2 סבתות.
יש לך קרובים בחו"ל? יאפ.
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא.
איך קוראים לו/ה? -
איזה צבע שיער יש לך? חום.
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום
.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח לא.
.
מתוק או מלוח? מתוק.
איזה שפה הכי יפה? איטלקית
.
ואיזה הכי מכוערת? ערבית.
שמאלני/ימני?
.
דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילונית.
sms או לדבר באמת? SMS.
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים.
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מממ... מרוכבים.
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. דווקא אהבתי לוגים
.
מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בביולוגיה.
וכמה קיבלת בו? 100
.
באיזה צבע הארון בחדר שלך? בז'
.
יש לך חדר לבד? יאפ.
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? היום
.
עברת על החוק? כן.
על איזה חוק עברת?
.
תפסו אותך? לא.
אם כן- מה עשו לך? -
ישבת במעצר? לא.
מי החבר הכי טוב שלך? שמות לא יגידו לכם כלום...
הכי הזוי? -
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? חחח מבחנים?! תזכירו לי מה זה...
הכי מצחיק? -
הכי דיכאוני? -
הכי יפה? -
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? -
אתה בתנועת נוער? לא.
איזה? -
ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? דנה
.
איזה חברה הפלא´ שלך? אורנג'.
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) מוטורולה.
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור
.
באיזה צבע המחשב שלך? מממ... המסך בצבע כסף והמחשב עצמו בצבע כחול מזעזע.
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן.
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת, מזמן היה לי יומולדת
.
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר
.
ובמה אתה גר עכשיו? חווה מבודדת
.
יש לך חיית מחמד? לא.
אם כן- איזה? -
איך קוראים לה? -
אם לא- אתה רוצה? לא.
כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? אכן כן.
מה הדף בית שלך? וואלה.
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא.
עם מי? -
כמה אחים יש לך? 2.
איך קוראים להם+גילאים? חחח רוצים גם מספר ת.ז?
איך היה השאלון? חביב ביותר.

Drorrrrrr

New member
אולי הוא בהריון השבועי?

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותן שאלות
כן. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות
לענות. אתה אוהב להתקלח
לא. איזה שמפו אתה משתמש
כרגע יש אחד של ד"ר פישר ויש לו ריח ממש טוב. ואיזה דאודורנט
יש אחד speed stick ג'ל סגול ואחד Body Beat אדום
. איזה צבע המגבת שלך
עכשיו ירוק-לבן. מה אתה אוכל בבוקר
כלום. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב
שלישי. היום! למה
פעמיים כי טוב. כמה סבים ו/או סבתות יש לך
סבתא אחת. יש לך קרובים בחו"ל
לא. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך
בת דודה שקטנה ממני בחצי שנה. איך קוראים לו/ה
לא עניינכם
. איזה צבע שיער יש לך
חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך
הצבע שלי דווקא יפה. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון
לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב
. מתוק או מלוח
מתוק התפוחחחחחח הים הוא מלוחחחח. איזה שפה הכי יפה
עברית. ואיזה הכי מכוערת
גרמנית. שמאלני/ימני
חסר דעה פוליטית. דתי/חילוני/מסורתי וכו´
חוגג חגים, לא יותר מזה. sms או לדבר באמת
SMS. טלפון או פנים אל פנים
פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל
הנדסת המרחב. לא נכון! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים
שטויות, זה ממש קל. מה המבחן האחרון שעשית
בחינת בגרות במתמטיקה. וכמה קיבלת בו
98 סופי. באיזה צבע הארון בחדר שלך
עץ בהיר. יש לך חדר לבד
כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות
חמישי לנפי שבועיים-שלושה. עברת על החוק
כן. על איזה חוק עברת
עברתי את הכביש באדום? נסעתי בכתום מלא? לא הלכתי עם תעודת זהות עלי? תפסו אותך
לא. אם כן- מה עשו לך
לא. ישבת במעצר
פעמיים. עכשיו אני מבין למה אומרים שאסור להפיל את הסבון. מי החבר הכי טוב שלך
אין. אתה בתנועת נוער
לא. ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך
ידידה שלי, ליאור. איזה חברה הפלא´ שלך
פלאפון. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)
מוטורולה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב
שחור, עם גב רשת. באיזה צבע המחשב שלך
הכונן כסוף. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך
כחול. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת
קופסה עם דברים משעשעים. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור
כפר. ובמה אתה גר עכשיו
עיר. יש לך חיית מחמד
לא. אם לא- אתה רוצה
לא. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י
כן. מה הדף בית שלך
וואלה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו
לא. עם מי
לא. כמה אחים יש לך
1. איך היה השאלון
מעיק מאוד.

מסטולית

New member
.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות כמובן. אתה אוהב להתקלח? כן. איזה שמפו אתה משתמש? הד אנד שולדס. ואיזה דאודורנט? ME. איזה צבע המגבת שלך? מה שבא ברוך הבא. מה אתה אוכל בבוקר? עוגיה עם הקפה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? כולם אותו דבר. למה? ככה יצא. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? זוג אחד, מצד אבא. יש לך קרובים בחו"ל? לא. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא ממש.. איך קוראים לו/ה? אבל אין. איזה צבע שיער יש לך? חום בהיר. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
. מתוק או מלוח? מתוק. איזה שפה הכי יפה? עברית. ואיזה הכי מכוערת? גרמנית. רוסית. שמאלני/ימני? ימני. דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילונית. sms או לדבר באמת? משום מה.. אסאמאס. טלפון או פנים אל פנים? פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כולם חרא. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. טוב. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. אוקי. מה המבחן האחרון שעשית? תקשורת אני חושבת. וכמה קיבלת בו? לא זוכרת. באיזה צבע הארון בחדר שלך? סגול בהיר. יש לך חדר לבד? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? חודש? עברת על החוק? כן. על איזה חוק עברת? על הרבה. תפסו אותך? לא. אם כן- מה עשו לך? בחלק מהפעמים. ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? אין כזה. הכי הזוי? לא אוהבת שאלות כאלה. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? לא. איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? שירני. איזה חברה הפלא´ שלך? אורנג'. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) LG איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? סגול מעפן שכזה. באיזה צבע המחשב שלך? אפור, והוא לא שלי. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? נראה לי כחול. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? חולצה. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? קיבוץ. ובמה אתה גר עכשיו? ישוב. יש לך חיית מחמד? לא. אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? ממש לא. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? כן. מה הדף בית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן. עם מי? חברה שלי. כמה אחים יש לך? 2. איך קוראים להם+גילאים? רן,21 ונועה, 10. איך היה השאלון? מעפן.

המבט שלו.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?אוהבת לענות. אתה אוהב להתקלח?לא, סתם נהנת להיות בחדרון הזה מלא שעות. איזה שמפו אתה משתמש?לא משהו ספציפי שבלעדיו לא אתקלח. מה שיש. כרגע קרמה. ואיזה דאודורנט?כנ"ל. כרגע נראה לי של 'כיף'. איזה צבע המגבת שלך?יש לי מגבות בצבע תכלת וסגול. מה אתה אוכל בבוקר?יוגורט/גבינה עם ירקות. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?אני לא מרגישה הבדל בינהם. יש לך קרובים בחו"ל?יאפ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?שנה מעליי. איך קוראים לו/ה?אסף. איזה צבע שיער יש לך?שטני או מה שהוא לא יהיה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני אוהבת את צבעו. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא. יותר פחדתי ממישהו שיתקע לי סכין בגב. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
. מתוק או מלוח?מלוח. איזה שפה הכי יפה?רומנית. ואיזה הכי מכוערת?גרמנית וערבית. שתיהן חדות. דתי/חילוני/מסורתי וכו´?חילונית. sms או לדבר באמת?תלוי עם מי, למה, כמה, איך. לרוב אעדיף SMS. טלפון או פנים אל פנים?כנ"ל. אעדיף פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?אף אחד. אני לא מסתדרת עם גיאומטריה האמת. מה המבחן האחרון שעשית?בגרות מועד ב' במתמטיקה. וכמה קיבלת בו?אני אשפר אחרי צבא
. באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן עם טורקיז. ככה כל החדר. יש לך חדר לבד?כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?שבוע שעבר כמדומני. עברת על החוק?כן. נסעתי לפני כמה ימים בלי השלט של הנהגת חדשה
. [נכון זה מצחיק ששמים לב לדברים האלו רק כשיש משטרה בסביבה
] תפסו אותך?לא. מי החבר הכי טוב שלך?יש כמה. הכי יפה?כולן
. שאתה מדבר איתו הכי הרבה?טל ומעין. אתה בתנועת נוער?הייתי. איזה?צופים. ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך?חברה לשעבר. איזה חברה הפלא´ שלך?סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?אדום, חושני, סקסי לחלוטין. באיזה צבע המחשב שלך?אפורלבן עם אפור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כתום. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?מצלמה. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?קיבוץ. ובמה אתה גר עכשיו?ישוב. יש לך חיית מחמד?
. אם כן- איזה?
. איך קוראים לה?כל יום יש לו שם חדש. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י?כן. מה הדף בית שלך?
. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
. עם מי?אתם לא מכירים. כמה אחים יש לך?2. איך קוראים להם+גילאים?21, 19. איך היה השאלון?כמו שאר השאלונים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

purple rain2

New member
איך ההודעה האחרונה שלך בפלא'

היא מחברה *לשעבר*?
נפרדתן אתמול?

M r s J o n e s

New member
../images/Emo79.gifמי ינצח ת'אהבה?מי ינצח אותה?

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לקרוא. אתה אוהב להתקלח? רק בקיץ. איזה שמפו אתה משתמש? כיף? ואיזה דאודורנט? דאב. איזה צבע המגבת שלך? ורוד. מה אתה אוכל בבוקר? צ'יריוס
. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת. למה? כי זה יום חופש. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות וסבא אחד. יש לך קרובים בחו"ל? יאפ. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? שנה מעליי. איך קוראים לו/ה? עמית. איזה צבע שיער יש לך? חום כהה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינג'י! כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
. מתוק או מלוח? תלוי. איזה שפה הכי יפה? עברית. ואיזה הכי מכוערת? תאילנדית
. שמאלני/ימני?
. דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חוגגת חגים. sms או לדבר באמת? לדבר באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? גיאומטריה
. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר.אבל אין לי על זה מבחן מחר
. מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה. וכמה קיבלת בו? 20! באיזה צבע הארון בחדר שלך? כחול כהה. יש לך חדר לבד? יאפ. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע שעבר. עברת על החוק? לא משהו רציני. על איזה חוק עברת? תפסו אותך? לא. אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? שמות לא יתנו לכם כלום. הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מי לומד למבחנים?
. הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? לא. איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? טל. איזה חברה הפלא´ שלך? סלקום. ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור-גלגלים. באיזה צבע המחשב שלך? כסוף. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? חבילה עם חולצה/צמיד/מכתב. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? מושב. ובמה אתה גר עכשיו? מושב. יש לך חיית מחמד? בקרוב
. אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן
. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? דהה. מה הדף בית שלך? וואלה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי? כמה אחים יש לך?3. איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון?נחמד.

SomebodyElse

New member
אני [ואז הולכת לישון]

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפ אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? תלוי כמה זמן יש לי
אתה אוהב להתקלח? יאפ איזה שמפו אתה משתמש? כרגע.. משהו כדי לעצור את הנשירה
ואיזה דאודורנט? קרליין איזה צבע המגבת שלך? כחול טורקיז מה אתה אוכל בבוקר? כוס קפה איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? יוצאים לבלות ויום אחרי זה חופש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? נופ איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אדום
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא שזכור לי, אבל פחדתי מנחש מתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב? לא משתמשת בהם במיוחד מתוק או מלוח? מתוק
איזה שפה הכי יפה? לאדעת ואיזה הכי מכוערת? ערבית? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי וכו´? אתאיסטית sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? מה זה מתמטיקה?
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. בטח שכן, דיפרנציאלים ואינטגרלים הרבה יותר מגעילים מלוגים מה המבחן האחרון שעשית? זה היה מאוד מזמן. וכמה קיבלת בו?
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום בהיר יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? קניות של מה? עברת על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? never מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הכי מצחיק? הכי דיכאוני? הכי יפה? שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אתה בתנועת נוער? לא איזה? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? משהו מהמיילינג ליסט של המימד החמישי אני חושבת איזה חברה הפלא´ שלך? סלקום ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מלא בבגדים
באיזה צבע המחשב שלך? אע, לבן? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? בדיוק שלחתי את הישן לכביסה, אני צריכה לקחת חדש מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת, היומולדת שלי היה מזמן עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר ובמה אתה גר עכשיו? ישוב יש לך חיית מחמד? חתול וכלבה אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? יאפ מה הדף בית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? איך היה השאלון? לא רע.

סיונתו

New member
תודה ליעלי על השאלון../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif.

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? יש לי 2- הרבלאסנס ופינוק... אני מגוונת לפי המצ"ח ואיזה דאודורנט? אמממ יש לי של אדידס ועוד אחד שאין בארץ (מארגנטינה) ושל פנינה רוזנבלום, של קרליין, של פה, ושל נטורל פורמולה איזה צבע המגבת שלך? סגול, תכלת, ורוד, ולבן מה אתה אוכל בבוקר? כלום איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? חמישי למה? כי כבר סוף השבועעע ומחר יום שישייי כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4
יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא
איך קוראים לו/ה? אין איזה צבע שיער יש לך? חום עם גוונים אדומים יפים כאלה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? למה שיהיה שישאר ככה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא... מתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב? הרגיל מתוק או מלוח? ביחד איזה שפה הכי יפה? עברית, ובמיוחד עברית של האילתיות
חח סתם ואיזה הכי מכוערת? גרמנית בלעעעע שמאלני/ימני? ימני חזק דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילוני-מסרתי... משהו באמצע מה שנוח אני יודעת sms או לדבר באמת? תלוי באיזה מצב כי בSMS אפשר להגיד דברים שבשיחה אמיתית לא טלפון או פנים אל פנים? כנ"ל איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אין במתמטיקה שומדבר מגעיל
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? חחחחחחח הבגרות בביולוגיה וכמה קיבלת בו? לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ-דובדבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? כשהיה לי כסף עברת על החוק? כן על איזה חוק עברת? הרבה תפסו אותך? כן, ועשיתי לשוטר עיניים אם כן- מה עשו לך? כלום ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? דנדוש מיצי ורושרוש הכי הזוי? מיצי שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? שו מבחנים? הכי מצחיק? מיצי הכי דיכאוני? רושרוש הכי יפה? רושרוש שאתה מדבר איתו הכי הרבה? עכשיו מיצי כי רושרוש בצבא אתה בתנועת נוער? בקרוב אני אהיה איזה? בתנועת צה"ל... מכירים? ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? מהבוס שלי
לבוא לעבודה היום איזה חברה הפלא´ שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מיטתי באיזה צבע המחשב שלך? המחשב או המסך? המחשב לבן המסך כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול-סגול כהה מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? חחחח היא הראשונה השנה חחח חברה שלי קנתה לי מגף ליומולדת כי היא תהיה בצבא ביומולדת שלי עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? מושב ובמה אתה גר עכשיו? עיר בכאילו יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? יש לי אורן זה נחשב? איך קוראים לה? פיצולי אם לא- אתה רוצה? לא... טוב לי ככה כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? כן כן כן מה הדף בית שלך? אורנג' אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן... עם דנדוש עם מי? עם דנדוש כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? רותם- במאי ברמצווה, וגיא בן 10 איך היה השאלון? חמוד.... חדיש
יעלי- ח"ח

GirlFromHell

New member
מי טו

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן צריך מקוריות בעולם אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? לא יודעת משהו שאמא קנתה ואיזה דאודורנט? דאב איזה צבע המגבת שלך? יש לי חלוק והוא לבן מה אתה אוכל בבוקר? אז זהו שהחלפתי את השעות אין לי בוקר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? כי כולם חוזרים הביתה! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? שתי סבתות יש לך קרובים בחו"ל? אבא שלי בחו"ל איפשהו לא ידוע... יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא... =/ איך קוראים לו/ה? הקרובים הדמיוניים שלי? איזה צבע שיער יש לך? ג'ינג'י כי אדום זה קול ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינג'י? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא פחדתי מהג'וקים שהיו שם כי תמיד הייתי מחביאה ממתקים בארון ושוכחת שהם שם איזה סמיילי אתה הכי אוהב? ציקלופ -) מתוק או מלוח? מתוקקק איזה שפה הכי יפה? צרפתית ואיזה הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? אמממממ שונאת פוליטקה דתי/חילוני/מסורתי וכו´? לא מאמינה בשום דת sms או לדבר באמת? באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? בעיות מילוליות לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. אה נכון גם לוגים מה המבחן האחרון שעשית? אתמול או בעצם היום בלילה וכמה קיבלת בו? 10 מתוך 10 באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? וואי מזמן.. לא פסדר עברת על החוק? חוקים נועדו שישברו אותם! על איזה חוק עברת? לעצור בעצור תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? אורגיה ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? החוות נמלים שלי הכי הזוי? אהההה זה משה הדתי המטורף שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לא לומדת למבחנים הכי מצחיק? מוריקה הכי דיכאוני? אין לי חברים דיכאונים הכי יפה? אההה כל החברות שלי כוסיות! שאתה מדבר איתו הכי הרבה? כולם בצבא אין לי מי לדבר! אתה בתנועת נוער? לא איזה? הלא קיימת ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? מותק... איזה חברה הפלא´ שלך? פלאפון החברה הכי חרא ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? הוא מוסווה בתור סוכן חשאי באיזה צבע המחשב שלך? בז' כזה אנערף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אז זהו שהוא נפל מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? 100 דולר עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? ג'ונגל ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? יחמור מצוי איך קוראים לה? יחמורה? אם לא- אתה רוצה? חתול כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? ברור זה חוק הג'ינג'ים תמיד חלמתי להצטרף אליו בתור החברה הג'ינג'ית ואז לפתור תעלומות מה הדף בית שלך? www.thehungersite.com זה המעשה הטוב היומי שלי אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם+גילאים? אין לי כח לספר איך היה השאלון? סבבה +

keren007

New member
:)

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יש מצב אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות אתה אוהב להתקלח? כן איזה שמפו אתה משתמש? כרגע כיף ואיזה דאודורנט? גם
איזה צבע המגבת שלך? יש לי הרבה מה אתה אוכל בבוקר? לא אוכלת בבוקר איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שבת למה? כי אפשר לישון כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 1 סבא יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא בדיוק בגיל. שנה יותר ושנה פחות איך קוראים לו/ה? מורן ובר איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני אולי P: כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא :X איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזה שפה הכי יפה? צרפתית ואיזה הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? נמנעת דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילונית sms או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכל לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית?חחח בגרות במשו וכמה קיבלת בו? לאדעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני חודש ככה עברת על החוק? לא קרה על איזה חוק עברת? לא קרה תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? קרה ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי הזוי? חח שמות לא יעזרו שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אין מבחנים! אבל גל הכי מצחיק? בת דודה שלי P: הכי דיכאוני? נו די אתם לא מכירים הכי יפה? בכלל שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אותם אתה בתנועת נוער? לא איזה? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? ממי איזה חברה הפלא´ שלך? פלאפון ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) תליט איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול עם ידיות מסתובב באיזה צבע המחשב שלך? אפור רגיל? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? נרגילה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? עיר ובמה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתולה איך קוראים לה? ליבי אם לא- אתה רוצה? לא יזיק לי עוד כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? קצת מה הדף בית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברה שלי כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? דביר- 20 דניאל-12 איך היה השאלון? נחמד דווקא

Lady Whitehorse

New member
שאלון! יאיי!../images/Emo99.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? אהה. אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות! ולפעמים לקרוא. אתה אוהב להתקלח? אם אין מים חמים אז לא. אבל אם אני מכוסה פיח בבוקר אחרי ל"ג בעומר אז כן אפילו שיש רק מי קרח כי מישהו התקלח פעמיים!
איזה שמפו אתה משתמש? כתום. ואיזה דאודורנט? ליידי-ספיד-סטיק כל פעם ריח אחר
. איזה צבע המגבת שלך? צהוב
. מה אתה אוכל בבוקר? עוגה. איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שו"ש כי אז יש חופש מהעבודה! ואם אני לא עובדת אז את ראשון כי הוא מרענן כזה
. למה? ככה. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? ארבעה.. יש לך קרובים בחו"ל? כן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא
. איך קוראים לו/ה? אבל אין. איזה צבע שיער יש לך? שטני. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כחול. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? הארון שלי היה ירוק אז המפלצות פחדו ממנו..
. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
, אבל הוא לא שימושי. מתוק או מלוח? מתוק. איזה שפה הכי יפה? עיברית! ואיזה הכי מכוערת? איך אפשר לצאת מפה עם טאקט?
שמאלני/ימני? יש הבדל?
דתי/חילוני/מסורתי וכו´? חילונית. sms או לדבר באמת? לדבר באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים. איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? אוו.. גאומטריה! לא... בעיות תנועה! *פיזיקה*! זאת כבר שאלה שיכולה להחזיק שרשור שלם. לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. לוגים זה חביב, ולא במיקוד שהיה לי
. מה המבחן האחרון שעשית? תיאוריה, בעצם טסט (מבחן מעשי נחשב?). וכמה קיבלת בו? את הראשון עברתי, בקשר לשני הם בעיצומים עכשיו. באיזה צבע הארון בחדר שלך? קרם. יש לך חדר לבד? ברור! מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן. עברת על החוק? לא נראה לי שזה נחשב :p. על איזה חוק עברת? פעם בשיעור נהיגה עקפתי שלולית בלי לאותת. תפסו אותך? השלולית כעסה! אם כן- מה עשו לך? זה היה רחוב שומם. ישבת במעצר? חס ושלום! אתה בתנועת נוער? לא. איזה? אבל אני לא. ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? נראה לי שהודעה על 60 דקות חינם לחו"ל, אבל יש מצב שחברה. איזה חברה הפלא´ שלך? פלאפון (שם מקורי). ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) מוטורולה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? טוב, הוא שקסי
. באיזה צבע המחשב שלך? שחור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני. מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? קיבלתי כמה ביחד :). עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? היי! חסרה האופציה של מושבה! ונראה לי שחווה מבודדת, אבל עם סוסים - לא פרות! ובמה אתה גר עכשיו? מושבה. יש לך חיית מחמד? כן. אם כן- איזה? חתולים. איך קוראים לה? יש איזה 20. אם לא- אתה רוצה? אני רוצה סוס, אבל לא קונים לי :(. כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? אדום זה קול! איזה גם ראיתי את הסידרה. מה הדף בית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי? עם הקולות בראש שלי. כמה אחים יש לך? שניים. איך קוראים להם+גילאים? צעירים, צעירים.. איך היה השאלון? שולט!

yavin

New member
גמאניי ../images/Emo26.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? יאפפ
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענוות
אתה אוהב להתקלח? מאוד. מתקלח לפחות 3 פעמים ביום. [אמא שלי אומרת שהיא חושבת שהגוף שלי מייצר זבל אורגני ובגלל זה אני רוצה להתקלח כל כמה דקות חח]
איזה שמפו אתה משתמש? לא זוכר, נו אנחנו הגברים לא יודעים חח. אבל יש את השמפו עם הריח של הפסיפלורה שהוא הכי נעים בעולם
ואיזה דאודורנט? משתנה , עוד אין משהו קבוע עכשיו יש ספידסטייק
איזה צבע המגבת שלך? עכשיו כתוב
מה אתה אוכל בבוקר? לא אוכל בבוקר בדר"כ
איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? אין ספציפי
למה? נו
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 1 סבתא
יש לך קרובים בחו"ל? משפחה לא ניראה לי
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יאפפ
איך קוראים לו/ה? יש כמה, אלעד, יתי, שירן, בטוח יש עוד ששכחתי
איזה צבע שיער יש לך? שחור
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לא מפריע לי
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא ניראה לי
מתוק או מלוח? תלוי מתי
איזה שפה הכי יפה? עברית?
ואיזה הכי מכוערת? גרמנית? / ערבית?
שמאלני/ימני? לא מוגדר.
דתי/חילוני/מסורתי וכו´? אטאיסט
sms או לדבר באמת? תלוי מתי
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים
איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? כל מה שקשור לתחום הנדסה
לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. חח נו טוב חח
במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. חחח אוקה חח
מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכר
וכמה קיבלת בו? נווווו
באיזה צבע הארון בחדר שלך? אמור להיות לבן
יש לך חדר לבד? יאפ
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכר - הרבה זמן שלא הלכת לקניות
עברת על החוק? בטוח שכן, אבל דברים קטנים.
על איזה חוק עברת? ראה שאלה קודמת
תפסו אותך? לא ניראה לי
אם כן- מה עשו לך? אמרו לי "נו נו נו!" עם פרצוף זועם
ישבת במעצר? נוף
מי החבר הכי טוב שלך? ליטלי ואלדר הכי הכי , ובכל איזור חבר אחד שהוא קרוב.
הכי הזוי? לא חסר חברים הזויים
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מממ אין כזה
הכי מצחיק? יש מלאא
הכי דיכאוני? לא דע, לא ניראה לי שיש לי חברים דיכאוניים - לפחות שהם איתי הצד הדיכאוני שלהם לא בולט]
הכי יפה? כל מי שחבר שלי חייב להיות יפה חחח
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? מתחלקק
אתה בתנועת נוער? נוף
איזה? נופ נופ נופ
ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? נמנמיתת הקטנה
איזה חברה הפלא´ שלך? פלאפון
ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) ESC
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? בלונדיני, עיניים כחולות, שער חלק גולש עד הכתפיים, מסוקס.
באיזה צבע המחשב שלך? נוו מה זה השאלות האלו, באיזה צבע בליכלוך שבאף שלי
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכר. בל יש לי עוד מעט [9 ימים] מומולדת. אני רואה המון המון מתנות חחח סתם
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר? לא יודע. קיסריה? חח אם לא [כי לא יהיה לי כסף] מקום שקט ליד ת"א
ובמה אתה גר עכשיו? לא'משנה
יש לך חיית מחמד? נופ =[ הכלבה שלי מתה לפני שעה + ומאז אני מפחד להביא.... כואפי
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?ה נו דיי, אבל קראו לה "מותק" והיא הייתה כוסית
אם לא- אתה רוצה? נו תקראו למעלה
כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? לא ניראה לי
מה הדף בית שלך? אין לי, עמוד ריק.
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? יאפ
עם מי? לא משנה
כמה אחים יש לך? אני + 3
איך קוראים להם+גילאים? שגית - 31.5 ; שמוליק חח - 28/29 ; דותן 26/25
איך היה השאלון? היה טוב טוב שהיה

Liza1987

New member
קראתי.. ../images/Emo24.gif..

חח יבין, אתה לא יודע בני כמה אחים שלך?!..

kerenbr17

New member
יאא בא לי גם ../images/Emo9.gif

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? חח כמובן
אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות? לענות.. הכי כיףף אתה אוהב להתקלח? כןן... איזה שמפו אתה משתמש? הוואי ואיזה דאודורנט? ספיד סטיק איזה צבע המגבת שלך? כחול מה אתה אוכל בבוקר? קערה מפוצצת בקורנפלקס איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב? שישי למה? כי זה יום סתלבט כזה.. ובערב יוצאים
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא ושני סבים יש לך קרובים בחו"ל? כן המוןן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כןן.. איך קוראים לו/ה? אורלי. ןאושר גם.. חמודים כאלווו
איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שטני
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחחחח ממש לא.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? אפשר שניים?
מתוק או מלוח? אויי מתוק וכמה שיותר איזה שפה הכי יפה? עברית וצרפתית ואיזה הכי מכוערת? ערבית 8-( שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי וכו´? מממממ נגיד מסורתית sms או לדבר באמת? תלוי על מה
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל? הכללללל לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית וכמה קיבלת בו? אהה הוא היה רק אתמול
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יפה כזה.. יש לך חדר לבד? לא
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מממ יום רביעי עברת על החוק? חליללהה
על איזה חוק עברת? אבל לא עברתי תפסו אותך? נוווו אם כן- מה עשו לך? פפפפפ... מה יהיה? ישבת במעצר? לאלאלא מי החבר הכי טוב שלך? אירנה הכי הזוי? חח לורן שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לילך הכי מצחיק? חח בועז הכי דיכאוני? מגי הכי יפה? קארין
שאתה מדבר איתו הכי הרבה? אירנה אתה בתנועת נוער? לא, פעם הייתי איזה? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך? מורן החמודד הזה.. איזה חברה הפלא´ שלך? אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´) מוטורלה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? ממ נחמד כזה... חביב באיזה צבע המחשב שלך? לבן אפור כזה? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? חחח קוביות בכתום ורוד וסגול
מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת? מכנס הכי יפה בעולםם..
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגור? עיר - אני חייבת אקשן בלגאנים אטרקציות
ובמה אתה גר עכשיו? עיר
יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? אבל פעם היה לי אפרוח איך קוראים לה? קראו לו מיקי, יהי זכרו ברוך
אם לא- אתה רוצה? כן בא לי כלב כשהיית קטן קראת ג´ינג´י? חחח כן בטח מה הדף בית שלך? משו של ספורט.. בגלל אחי
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? מממ ממש עכשיו לא עם מי? ------- כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם+גילאים? ערן- 13 וחצי, מ איה- 8 וחצי איך היה השאלון? מרתק

nettus

New member
עונה

שמת לב שבכל שאלון יש כמעט אותם שאלות? כן אתה יותר אוהב לענות על השאלון או לקרוא תשובות?לענות אתה אוהב להתקלח?מאוד
איזה שמפו אתה משתמש?נכון לעכשיו פינוק ואיזה דאודורנט?ליידי ספיד סטיק איזה צבע המגבת שלך?אדום מה אתה אוכל בבוקר?שוקו... איזה יום בשבוע אתה הכי אוהב?חמישי למה?כי זה סוף השבוע והתחלה של סוף השבוע, זה לא יצא טוב המשפט הזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?אחת יש לך קרובים בחו"ל?יש יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה?---- איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני אוהבת את השיער שלי כמו שהוא כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?ברור שמתוק איזה שפה הכי יפה?
ואיזה הכי מכוערת?לא יודעת שמאלני/ימני?שמאלית דתי/חילוני/מסורתי וכו´?חילונית sms או לדבר באמת?לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?יש דברים שהרבה יותר קל להגיד אותם בטלפון איזה נושא במתמטיקה הוא הכי מגעיל?מי זוכר לא נכון! לוגים הכי מגעיל! שום דבר לא יכול להיות יותר גרוע מלוגים. במיוחד אם יש לך על זה מבחן מחר. מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת זה היה באמת ממזמן וכמה קיבלת בו?מאיפה אני זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום כזה בהיר יש לך חדר לבד?יש מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לפני שבוע וחצי עברת על החוק?יכול להיות על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?לא אם כן- מה עשו לך?כלום ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?אני יחזור אליכם עם זה הכי הזוי?נימרוד די הזוי שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מי לומד למבחנים? הכי מצחיק?יש מספיק הכי דיכאוני?הדר הכי יפה?יש הרבה שאתה מדבר איתו הכי הרבה?גיא אתה בתנועת נוער?הייתי באירגון איזה?נוער לנוער ממי ההודעה האחרונה שבפלא´ שלך?לא זוכרת איזה חברה הפלא´ שלך?אורנג' ואיזה חברה המכשיר? (נוקיה, מוטורולה, וכו´)נוקיה ומוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?אדום באיזה צבע המחשב שלך?בלאט אוף וואט כזה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?לא זוכרת מה המתנת יום הולדת האחרונה שקיבלת?
זה היה ממזמן עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- במה היית מעדיף לגןר?ישוב ובמה אתה גר עכשיו?ישוב יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה?--- איך קוראים לה?לא קוראים לה היא באה לבד(שנון נטע חד כטהר, עזבו התחרפנתי) אם לא- אתה רוצה?לא כשהיית קטן קראת ג´ינג´י?לא מה הדף בית שלך?יאוו אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כן עם מי?גונן ועוד מישהו שמסתבר שקוראים לו יובל כמה אחים יש לך?אחות אחת איך קוראים להם+גילאים?רותם בת 17 איך היה השאלון?חביב

למעלה