המאוכזב

כחברה חדשה, כמוך בפורום

אשתף אותך, כיצד אני חווה את הפורום מן ההיבטים שציינת. "קליקה"? אין ויכוח מבחינתי שקיימת, אולם היקפה מצומצם ביותר מן המימדים המשתקפים מדבריך. "קליקה" זו מאחדת מספר קטן של חברי פורום (לא אנקוב במספר כדי שלא יובנו דבריי כרמיזה על זה או אחר). חלק לא קטן מחברי הפורום מתייחסים לגופו של עניין ולא של כותב, אך בהחלט ניתן לראות תגבות "מפרגנות" / "מכסחות" ללא שום קשר לנכתב. את זה הייתי מכנה "פוליטיקה" של הפורום. לי אישית, אין הדברים מפריעים. דעותיי ועמדותיי אינן נגזרת של אף "פיגורת פורום" ובכלל. נכון הדבר, שרוב המצטרפים לפורום, זה או אחר, עושים זאת, על מנת להחליף דיעות. אך גם טבעי הדבר שה"ותק" משחק תפקיד גם במערכה זו. וכמו בחיים בכלל. רוצה? קח!

ג'אן קלוד - לא קליקה ולא בטיח

ההתייחסות לדברים היא אך ורק לפי סוג, רמת הכתיבה ואיכותה והנושא המדובר בה. תכתוב על משהוא מעניין וכולם יתייחסו אליך, תכתוב שטויות (אבל מעניינות) גם יתייחסו אליך, תכתוב משעמם ובנאלי, ידחקו אותך לפינה. שים לב, אתה כותב ש"יש קליקה שמתייחסת רק לעצמה", האמירה הזו מעניינת, ולכן קיבלת תגובות רבות. אבל אם היית אומר משהוא בנאלי ומשעמם כגון: בהרקדה אתמול היה ערב נפלא ומיוחד.......שני אנשים היו מגיבים. בפורום אתה צריך: כושר כתיבה, עור של פיל, רגישות של ציפור, ועוד הרבה תכונות שיהפכו אותך עם הזמן לכותב ותיק (מה שאתה מכנה קליקה). אל תתייאש, בהצלחה. וחוץ מזה, ירון מישר צודק בכל מילה.

גאן קלוד , לרוב יש תגובה מחברי

הפורום , למשל אני לא מכירה כמעט אף אחד מחברי הפורום , כי אני יחסית חדשה, ולרוב על מה שאני כותבת או שואלת , יש תגובה.

אורנה ה1

New member
ומי יטפל בו? וטרינר?

ציטוט : "בפורום אתה צריך: כושר כתיבה, עור של פיל, רגישות של ציפור, ועוד הרבה תכונות ....". לאילו תכונות כתיבה נוספות התכוונת? הצעות:- תהיה ערמומי - כמו שועל. תפעל לאט - כמו צב. תקפץ ותרקוד - כמו אילה. תהיה תחמן - כמו נחש. היה נאמן ל"קליקה" - כמו כלב. היה חכם - כמו ינשוף. ובסופו של דבר, אם תקבל כאב ראש או סחרחורת, או סתם לא תרגיש טוב - גש לוטרינר. אולי, ורק אולי, הוא יוכל לעזור לך לשרוד.

ylamm

New member
לכל החדשים שמצטרפים לפורום - גם

אני לא ממש ותיקה, וגם אני הרגשתי מוזר בין כל ברכות ה"מזל טוב" החברותיות שרצו בין כל הותיקים, אך לפי הבנתי הפורום נועד להחלפת דיעות וברגע שהיתה לי דיעה להביע - כתבתי אותה, והפלא ופלא: זכיתי לתגובות, והנה נכנסתי לחברותא. זה מה שיפה בפורום, לא חייבים להפגש פנים מול פנים (אלא אם רוצים כמובן), אני כבר מרגישה בעניינים, למרות שלא את כולם אני מכירה, אבל החלפת הדיעות וקבלת אינפורמציה עניינית מוסיפה לי הרבה. רק צריך להשתדל לא לגלוש לדברים מכוערים כי זה מוריד מערכו של הפורום, לעומת זאת - דברים הומוריסטיים נראים לי לגיטימים.

למעלה