המאוכזב

Jeanclaude

New member
המאוכזב../images/Emo4.gif

בתחילת הצטרפותי לאתר חשבתי שזה פורום לכלל הרוקדים, הגעתי למסקנה שישנה קליקה מצומצמת של כותבים המתיחסים רק לעצמם. אני די מאוכזב מהאתר. (חבל)

ליאתי 28

New member
מסכימה איתך באופן חלקי

נכון שיש "קליקה" של אנשים שמדברים ביניהם ומאד קשה לחדור פנימה. אך זהו טיבו של כמעט כל פורום וכל חברה. לכל מקום יש את החברים הקבועים שלו ולא תמיד קל לחדור פנימה. תתחיל להשתלב בשיחות ולאט לאט תראה איך אתה הופך להיות חלק.... אם תתמיד אולי גם חלק בלתי נפרד. זה קשה ולפעמים לא ממש שווה את המאמץ... זו לפחות דעתי.

תתחיל לבוא למפגשי פורום.

לא חייבים לבוא דווקא למפגשים הגדולים. יש במשך השנה מפגשונים קטנים שמתגבשים באופן ספונטאני בהרקדות השונות. כך, גם יכירו אותך וגם תוכל להכיר בעצמך מגוון גדול של אנשים מאוד מאוד נחמדים.

בוודאי. אבל...

אם הוא הזכיר "קליקה", הרי ש"קליקה" (אני מקווה שהוא התכוון לפירוש של "חבר מרעים" ולא לפירוש של "כנופיה"
), נוצרת בעיקר כשמכירים זה את זה.

gilk

New member
המבסוט ../images/Emo6.gif

מתאים לי !
מעת לעת ככה לקפוץ לפורום לירות כמה תגובות, ולהמשיך למקום אחר... נסה ותהנה

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני חושבת שליאתי 28 ענתה יפה, בכל מקרה, כל אחד מתקבל בברכה (אם הוא כותב כמובן בשפה תרבותית ולא בא רק כדי לפגוע). קראנו כבר מספר תגובות שלך ונשמח אם תמשיך להשתלב בדיונים אלו, ו/או לפתוח חדשים.

זאן קלאוד - כולנו בקליקה

אם דבריך מענינים - תרגיש מיד באחוות כותבים. לא חייבים להיות תמיד במרכז. עצתה של ליאת - טובה מאוד. אי אפשר להיכנס לחברה , שהתגבשה במשך שנים, ולהיות כבר המנהיג. שואייה שואייה, לאט לאט. בידידות, יענקלה לוי

לא הבנתי! מבקש הסבר נוסף

עבורי שכן קשה תפיסה אנוכי. לא ראיתי מתי מישהו כתב לאחר שהמסר שלו אינו מקובל כי הוא לא "שייך לחבורה". לי יש הרגשה שבניגוש למפגש חברתי פרונטלי, שבו לכל אחד יש מעמד גם לפי מראה, התנהגות, לבוש, גיל, ריח וכו' הרי כאן ה"מעמד" שלך נקבע רק לפי מה שאתה כותב. אפילו לתמונה שלך (אם ישנה בכרטיסך) מעטים מתיחסים. נראה לי שכאן, מטבע צורתו של הפורום, הקובע הוא מה שאתה כותב - תוכן המסרים והדרך בה הם נכתבים וזהו. נראה לי שהאשמתך חסרת כל בסיס.

ליאתי 28

New member
אתה לוקח את הדברים אישית מידי

ירון, אם תבדוק אחורה בפורום תגלה שיש הודעות שהשרשור שלהם מאד ארוך (גם ללא תוכן מעמיק) ויש הודעות שנתקעות ללא תגובות או מקבלות תגובות בודדות. לעיתים נראה כי נושא של "חבר מוכר" נענה ע"י אנשים רבים יותר. זוהי תחושה שדיי מוכרת לאדם שמצטרף לפורום פעיל, ולא חשוב כרגע לאיזה תחום שייך הפורום. קשה להחיות פורום והוא מתחיל להיות פעיל בעקבות קומץ האנשים שדואגים להגיב ולשתף פעולה אחד עם השני- זוהי ה"קליקה" שלעיתים קשה להצטרף אליה. קשה יותר אם האנשים מכירים גם באופן אישי מחוץ לכתובים. ירון, ההערה היתה הרגשה אישית של אדם שאיתה לא ניתן להתווכח. אני בטוחה, כפי שכבר ציינתי קודם שאם יתמידו גם החדשים יהפכו להיות חלק פעיל בפורום.

Jeanclaude

New member
תודה, ליאתי....

תודה, ליאתי, שניסחת כל כך יפה את הרגשתי, ממש הוצאת מילים מפי. לא תיארתי אותה בהרבה מילים, אבל ידעתי שרבים מהרוקדים יבינו לליבי, לעומת זאת ירון מישר, שמתמם לו, ואני יודע שהוא יודע על מה אני מדבר.... אני מקווה שבעתיד הכותבים יהיו פתוחים יותר לאנשים חדשים.

למה בעתיד ?

לדעתי הכותבים כן פתוחים לאנשים חדשים, ולדיונים מעניינים ואיכותיים, אתה מוזמן להצטרף.

תראה, אתה מאשים אותי בחוסר יושר,

ז"א שאני רואה וחש בדיוק את אותם דברים עליהם אתה כתבת ושאני מנסה להסוות את המציאות. האשמה כזו הינה המתכון המדויק לכך שאולי לא יהיה לי חשק להגיב למסר שלך כי האשמתך היא האשמת שווא! אני בהחלט חושב שהרגשתך אינה משקפת את המציאות בפורום (למרות שליאת חיזקה את עמדתך). אני בכל אופן לא חש כך כלל וכלל ופעמים רבות אני קורא את המסרים מבלי לשים לב מי כתב אותם. יש מסרים שבעקבות תוכנם אני חוזר לשם הכותב ולפעמים גם פותח את כרטיסו האישי כדי לראות אם יש מידע נוסף עליו (גיל, תמונה, מקום מגורים וכו'). בכל אופן מעולם לא בחרתי אם להגיב למסר ענייני לפי "האם אני מכיר את הכותב והאם הוא ותיק או לא. זכותך כמובן לחשוב שאני מתמם אך אתה טועה!

Jeanclaude

New member
תשובה לירון...

לא התכוונתי להעליב, זו היתה תגובה ספונטנית. לדעתי אתה צריך לפני הכל לדעת לקבל ביקורת בונה ,זו היתה הכוונה: לתת הרגשה טובה למצטרפים חדשים, על ידי התיחסות ונתינת הרגשה של שיתוף.

ירון איתך הסליחה

האם אי התיחסות של הפורום באופן שיטתי לכותב זה או אחר אינה כמו אמירה אינך מקובל כי אינך שייך לקליקה?

בוא תראה לי אל מי לא מתייחסים

באופן שיטתי? חוץ מזה אני מרגיש ממש מקופח כי אין לי מסביבי אף "קליקה" ואני עצמי לא שייך לאף אחת כזו. איזה האבל אני... אז כל מי שמוכן להיות בקליקה שלי מוזמן לכתוב לי במסר אישי ומאד אשמח לקבלו אלי לקליקה. נו באמת...

למעלה